Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności i uczucie ciała obcego w gardle a nerwica

Todusia

Rekomendowane odpowiedzi

hej od poł roku mam dusznosci wrazenie ciała obcego wgardle jutro ide do laryngologa opiszcie prosez jak wyglada dusznosc przy nerwicy bo jestem załamana niewiem co robic utrudnia mi to zycie nie moge pojsc do pracy a nie bardzo mnie stac na bieganie po lekarzach prywatnie kilka razy musiałam pojsc przez co nie stac mnie na kolejne wizyty i gdybanie moze to mi dolega moze to ...dodam ze cierpnie mi tez zuchwa od kilku dni prosze napiszcie czy ktos tak miał zaczynam sie bardzo bac strach powoli mnie paralizuje...zamykam sie :((((

Ps a jesli ktos opisze mi nerwicowe dusznosci jak miał to czy da sie to wyleczyc jakie leki sie stosuje i jak długo ? chciałabym pojsc do pracy bo mi ciezko finansowo a w obecej sytuacji nie moge ciagle mam dyskomfort rowniez przy pochylaniu wtedy powiedziałabym nawet gorzej jakbym pochylała sie i cos mi tam sie ruszało i puchło miałam badania na astme wykluczona,serce wykluiczone,

Masz nerwice to jest pewne skloro badania wykluczone a ona daje tak dziwne objawy ... sluchaj jedynym rozwiazaniem tego probelmu jest... przestanie o tym myslec tak dlugo jak bedziesz o tym myslec to Ci nie przejdzie uwierz mi takze ubieraj sie idz na dwor czy tez na piwo na grilla odstresujesz sie i zobaczyc ze za chwile Ci przejdzie

Hej Sopaaa czyzbyś znała ten problem moja droga ? dzis byłam u laryngologa krtan ok a myslałam ze ona mnie dusi nic chyba trzeba dobrego psychiatry ,,, probowałam roznych metod piwko ,gril spotkania ze znajomymi ,ale to pomaga na chwile ;( jestem załamana nie moge normalnie funkcjonowac tzn jeszcze bym przezyla gdyby nie te dusznosci najgorsze ze sa przy pochylaniu jakby w gardle cos sie przesuwało a moze mi sie juz daje niewiem ..;((((( dziekuje za odzew duzo zdrowka

Stopaaaa a wyszłas z tego ? bo mi sie pogłebia i juz nie pomagaja spaery aki grile i wszystko mnie drazni cierpi na tym moje małzenstwo jestem załamana jutro postaram sie isc do Poradni leczenia psychicznego ,ale niewiem czy tam lecz atakie przypaki ..opisz prosze krok po kroku czy byłas na jakiejs terappii jakies leki ? bo niewiem gdzie skierowac pierwsze kroki..;-(