Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie zawrotów głowy i zdezorientowanie a nerwy

Gość alan120

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od pewnego czasu mecza mnie dziwne uczucia w glowie, tak jakbym byl w jakims amoku. jestem zdezorientowany, a przy tym kiedy to odczuwam to jeszcze czuje dziwne uczucie w sercu. bylem u lekarza wszystkie wyniki mam w porzadku. mowilem o tym uczuciu, ale lekarz mowi ze to z nerwow. czy to moze byc jakies niedokrwienie? dodam, ze rano i na wieczor nie mam takiego uczucia tzn. nie jest silne. gorzej jest w poludnie. prosze o pomoc. pozdrawiam, alan.

jeśli lekarz tak twierdzi ,to spróbuj brac ziołowe tabl. uspokajające systematycznie przez długi czas i magnez z wit. B6 i zobacz czy ci lepiej będzie.Zawroty głowy moga też być od kręgosłupa szyjnego,może coś dźwigałeś,ciągnąłeś,nadmiernie ćwiczyłeś na siłowni itp....Kto wie od czego to...

Niestety piłem. Ale przed tym jak sie to zaczelo. Ze 2 na tydzien tigery. No i ostatnio duzo biegalem, cwiczylem. Biorę leki na obnizenie akcji serca. Czy to moze od tego? Mam tez slaby wzrok. Bardzo prosze o pomoc. Te *zawroty* sa bardzo uciazliwe.

Gość student med

Nie powinno się łączyć leków na obniżenie akcji serca i pić energetyków które ją zwiększają, skoro musisz brać takie leki, Twoje serce jest bardziej wrażliwe na kofeine i tego typu substancje, radzę zacząć od odstawienia kofeiny, zamiast łykać coś jeszcze na uspokojenie bo to tylko zaburzy obraz...