Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość slszen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dzisiaj nie podejmowalem zadnych wysilkow fizycznych lezalem w lozku i zaczalem intensywnie uprawiac seks , po seksie czulem jak moje serce bije mocno tak ze w gardle mi pulsowalo w w calym ciele po czym podnioslem sie troche na lozku oparlem reke o klate i poczulem jak moje serce wykonalo z 3-4 szybke uderzenia i koniec dalej normalnie bilo swoim rytmem ... czy to moglo byc spowodowane wysilkiem fizycznym naglm ???

Gość Mała Mi
W dniu 21.07.2012 o 03:42, 23Zalamana23 napisał:

Masakra co się na tym forum wyprawia. Lada moment pojawią się tematy *matko boska przyłożyłem rękę do klatki i poczułem jak bije mi serce, czy to normalne?*

rok 2012 jestem w roku 2021 nie wiem czy ktos jeszcze tutaj zaglada ale prawie sie poplakalam ze smiech jest tok tak jak mowie 2021 i szukam wpisu typu jezu przylozylem reke do klatki a tam serce bije czy to cos groznego . masakra ja sama mam nerwice i ataki panini i wali mi serce 200 czasem mniej przez okolo 2 min i zwalnia ale zaden lekarz nie wcisnol mi jeszcze bzdury ze to cos groznego i ze umre . boze ale sie umawialam przy tym wpisie . drogi kolego jesteś zaje…… odpisz kiedyś

Gość Mała Mi

w sumie dobre 2021 to odwrotność 2012 czyli miałam znaleźć ten post i miałam znaleźć ciebie hahahaha masakra dobre dobre . ale tekst rozwalił mi system jak to przeczytałam to myslalam ze się popłacze . wyobraziłam sobie takie pana po secie który wstaje i mówi do swojej partnerki o jezuuuu (i przykłada rękę do piersi) ona mówi ci się dzieje a on mowie bije mi serce sprawdź sama czy to jest normalne dzwon na karetkę 😂😂😂

Gość Mała Mi
W dniu 19.07.2012 o 14:32, Gość slszen napisał:

Witam dzisiaj nie podejmowalem zadnych wysilkow fizycznych lezalem w lozku i zaczalem intensywnie uprawiac seks , po seksie czulem jak moje serce bije mocno tak ze w gardle mi pulsowalo w w calym ciele po czym podnioslem sie troche na lozku oparlem reke o klate i poczulem jak moje serce wykonalo z 3-4 szybke uderzenia i koniec dalej normalnie bilo swoim rytmem ... czy to moglo byc spowodowane wysilkiem fizycznym naglm ???

musisz następnym razem zadzwonić szybko na karetkę bo to moze być zawał . jesteś juz w bardzo podeszłym wieku i uważam ze z taka przypadłością powinieneś się zgłosić do specjalisty . tutaj nie ma się cos śmiać to moze być groźne . partnerce proponuje terapie grupowa . a na końcu dodam ze kur….. po secie zamiast leżeć koło partnerki wszedłeś na forum by zadać pytanie 😂😂😂😂 make my day 😂😂😂