Gość on28ino Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Tak z ciekawości często pijecie piwko po pracy ? lub w tak upalne dni ? ja już od tygodnia co dziennie po pracy/wieczorkiem *zjadam* sobie 3 zimne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kijoa Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja uwielbiam zimne z sokiem lub bez ... bez znaczenia to mnie rozluznia i poza tym lubie to ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Chyba forum wam się pomyliło .Radzę wejsc na forum używek i kiperów a nie kardiologiczne ........ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Przecież mówi,że wali trzy piwka,nie ma się co dziwic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kijoa Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Hehe przepraszam to tak dla rozluznienia atmosfery było :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja tam mam beczkę i dystrybutor taki jak w cpn, jak leżę po robocie to pistolet w pysk i leję aż odbije. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kijoa Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 O takie co o nie jeden czlowkiem chciałby posiadac ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 No to i ja się przyłącze skoro temat żyje ....otóż ja wypijam 4 przed pracą . Cytuj Odnośnik do komentarza
artur46 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ania05 podaję dłoń i gratuluje puenty hejka Cytuj Odnośnik do komentarza
millermirek Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ja też codziennie zaliczam minimum 1 duże. Mam wszczepioną sztuczną zastawkę mitralna 16 lat temu i piwko mi nie szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowa1 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Millermirek , no to grabula , ja też mam utrwalone migotanie przedsionków i pomimo upałów też się dobrze czuję . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi