m2tak4r Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Co to moze byc? Mam plamy na plecach teraz sie powiekszyły mam je prawie na całych plecach, teraz przechodzą na piersi i reke...? Są ciemniejesze o jakies 2 tony od skóry. Pod piersiami mam z 3 plamki małe, ale na plecach to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
m2tak4r Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Plamy są takie jakby suche tnz. jak się podrapie widać bardzo wysuszenie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Do dermatologa.Nie potrzebne jest skierowanie.I to natychmiast.Nie czekaj az się dalej rozprzestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Julia1991 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Moim zdaniem to łupież pstry. Borykam się z tym problemem od lat i wciąż nawraca. Myjąc włosy w szamponie przeciwłupieżowym nakładam pianę na plamy, trzymam ją z 10 minut i płukam. Pomaga. Po którejś kąpieli plamy znikają ale w miejscach gdzie były skóra jest niemalże biała. Wizyta u dermatologa, dojazd do niego i zakup lekarstw wyniosła mnie ok 350 i w sumie pomogło tylko na jakiejś 2 tyg i od nowa Polska Ludowa. Walczę z tym już 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaa1 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Zdjęcia chorób pleców http://www.bolimnie.com/anatomia/plecy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza
Julia1991 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Pomóc powinien mediket ale najlepiej pójść do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi