Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Podejrzenie dodatkowych skurczy

Gość Kils

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzcie mi czy jesli jednego dnia odczuwam jeden dodatkowy skurcz potem przez nastepne dni w ogole nie odczuwam i np za tydzien odczuje znowu jakis jeden skurcz tylko i na jednym sie konczy nic sie dalej nie dzieje normalne tetno itd to czy mam juz arytmie czy to moze moje przewrazliwienie jest juz ??

Człowieku...;] takie pojedyncze ma KAZDY, tylko niektórzy nawet o tym nie wiedza bo ich nie czują, bo sie nie wsłuchują w serce. gdzies przeczytałem ze nawet do 150-200 dodatkowych dziennie to jest jeszcze w granicach normy. serce to nie robot i ma prawo czasem się potknąć...;) tak jak np diesel puści czasem dymka lub benzyniak się zadławi ;) takze wyluzuj...tu ludzie mają tysiące dziennie i nie narzekają... wstydziłbyś się z tym jednym :P

To musisz skończyć z wkręcaniem sobie. wierz mi.....sam to przerabiałem od grudnia do marca - w zasadzie 3 miechy wyciete z życia...... teraz z perspektywy czasu wiem ze to tlyko moje schizy byly i nie potrzebnie sobie wymyslalem choroby poczawszy od serca na nerkach kończąc;] a jestem 28latkiem czynnym sportowcem i wiem ze szkoda czasu na zawracanie i psucie sobie zycia kilkoma skurczami...;)