Gość evee44 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Od pewnego czasu mam problem z nerwami, ogólnie jestem osobą nerwową, bardzo często się stresuje. Podczas zdenerwowania strasznie trzęsą mi się ręce, łamie mi się głos nawet gdy się nie denerwuje wystepuje lekkie trzesienie. Zauwazylam takze, ze zaczelam sie jąkać co jakiś czas, albo tak dziwnie mowie, chaotycznie szybko, myle sie itp. Czy magnez by pomogl lub zen szen? Mam 19 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Spróbuj brać magnez z witaminą B6.A także kup sobie w aptece tabl. o działaniu uspokajajacym złożone z kilku ziół np.labofarm 90 tabl. do długiego i systematycznego stosowania.Przeczytaj ulotkę w internecie.Zrób też na wszelki wypadek bad. krwi hormonów tarczycy:TSH,ft3 ft4 oraz poziom elektrolitów.Warto to sprawdzić,bo tak ,,dygot** może być wskutek zaburzenia pracy tarczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość evee44 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dziekuje :) jak na razie chyba wyprobuje tabletki, bo moja lekarka nie chce dawac skierowan zabardzo i tez by mi przepisala tylko jakies tabletki i wyslala do domu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi