Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Alkohol przy problemach zdrowotnych

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was, niektórzy z was znają moją sytuację zdrowotną, ~ania05, ~444, ~pawelnmk, ~pacjencik, ~perezz22882 oraz wszyscy Ci którzy czytali moje tematy, przed wszystkim chciałbym was serdecznie pozdrowic, od pewnego czasu czuję się już *normalnie*, nie wmawiam sobie chorób z kosmosu itd :) Ale mam do was pytanie, jak wiecie zbliża się lato, baseny i te sprawy, jestem pełnoletni więc mogę sobie pozwolic na więcej przecież, więc mam do was pytanie czy mógłbym sobie podczas takich wypadów pozwolic na jedny czy dwa piwa? Oczywiście nie opijac się jak nie wiem co, tylko wiecie, głupio się czuję siedząc pośród tych którzy rozmawiają przy piwie. Czy nie zaszkodziło by mi to? Dziękuję za odwopiedzi. :)

Gość Ewa30zToF

Piotrekzak: Ja nie piję żadnego alkoholu (piwo to też alkoholo!!!), bo nie lubię. Moja wada serca nie ma tu nic do rzeczy. Nie patrz na to, co inni piją, tylko na to, czy to lubisz, czy możesz, czy chcesz. Mnie dziwią ci, którzy nie piją kawy albo herbaty :-)

Ciesze się zę nie chodzisz już do dr.Google i nie wmawiasz sobie chorób :)Oczywiście że możesz wypić piwo .Ale piwo plusz basen to nie jest dobry pomysł oczywiście chodzi mi o pływanie po piwie .Ale wypić mozesz bo od tego jeszcze nikt nie umarł .Tetno skacze po piwie .To normalne .

O jojoj...............to nie jest straszenie TYLKO PRAWDA , jak można pochwalać picie alkoholu w takich ilościach u 16 latka , MASAKRA!!!!!!!!!!!!!! Nie zmienię zdania , za parę lat jak nie pikawa( serce) to psychika siądzie i gratuluję wsparcia z Twojej strony Mialala!!!!!!!!!!!!!!! A właściwie co robi 16 latek i Ty Mialala na forum kardiolo!!!!!!!! Czyżby już były kłopoty z sercem!!!!!!!!!!!!!!! Ja mam 59 lat i trzymam się całkiem dobrze i tez nie raz wypiłam jakiś tak alkohol ale nie w wieku 16 lat i dlatego moje zdrowie jest bardzo dobre i tez właśnie jak pije to tylko z tej racji czyli NA ZDROWIE ,np. jedno piwko , lampkę czerwonego wina czy nawet 1 drinka . Alkohol jest dla ludzi ale rozsądnych a picie 5-7 piw w wieku 16 lat to jest GŁUPOTA , a ta głupota może drogo kosztować w póżniejszych latach. Pozdrawiam wszystkich rozsądnych !!!!!!!!!

Jak sie si.ę ciesze ze wy na takie zaczepki odpoisujecie odrazu a na pytania jak was sie ludzie o cos pytaja to nie raczycie odpisac nic eksperci jedne .....a poza tym to kiiedy ma pic jak nie w mlodosci ?? potem nie ma c zasu na to jest praca rodzina dzieci itd i wtedy nie ma czasu na zabawe ... zdrowa z tego co mowisz to prawie kazdy czlowiek musialby byc chory z tego powododu ze w mlodosci pil ... jak cghlopak chypije nawet i taka ilosc jak 7 piw jednego dnia to poza kacem duzym nastepnego dni wydaje mi sie ze nic mu innego nie grozi i owszem serce na drugi dzien bedzie mu bilo szybciej i innaczej a psychika tez jesli nie bedzie pamietal co robil :D

Mialala , dziękuję Ci bardzo za ocenę mojego postu!!!!!!!!!!! Ja nie jestem ani ekspertem forumowym ani nie mam obowiązku odpowiadać na pytania czy zapytania tu zadane ALE NA POST MŁODEGO 16 LATKA UZNAŁAM TO ZA MÓJ OBOWIĄZEK ZAREAGOWAĆ i tak tez uczyniłam . KAŻDY JEST KOWALEM SWOJEGO LOSU A TEN LOS TRZEBA KUĆ ZA MŁODU BO POTEM JEST NAJCZĘŚCIEJ ZA POŻNO Z Twojego postu i kolegi 16 latka wynika , że serce Wasze nie tak funkcjonuje jak trzeba skoro * odwiedzacie * portale kardiologiczne . Jeszcze raz gratuluje wyników w piciu piwa wszystkim ,którzy się oburzają na moje posty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA ZDROWIE

No to ja po raz 56 pytam gdzie nakłaniam młodocianego do picia alkoholu ????????Stwierdziłam że zgadzam się ze stwierdzeniam że na pytania nie odpowiadacie ale oceniać i rugać za to pierwsi .Skończyłam .Ach i zapewne wszyscy młodociani po przeczytaniu tegoż tematu zrezygnują raz na zawsze z alkoholu ......