Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napady lękowe, ucisk w gardle i trudności w przełykaniu a nerwica

Kripss

Rekomendowane odpowiedzi

Od prawie mieśiąca brałam środek odchudzajączy z sibutraminą , ale zaprzeształam 5 dni temu gdy nastąpiły napady lękowe , gdy denerwuje śię są mocniejsze , ucisk w gardle i codziennie między 19:00 a 21:00 najmocniejszy , ataki mam nawet gdy śie denerwuje , trudności w przełykaniu jedzenia , czy takie objawy niepozwalają na dalsze stosowanie środku .

A nie lepiej zacząć ćwiczyć-gimnastyka,pływanie,rower treningowy lub w plenerze,szybki marsz po lesie...itp...Zero słodyczy ,ograniczyć tłuszcze...teraz lato,łatwo schudnąć,bo sa świeże warzywa,można jeść zupy jarzynowe gotowane na udku z kurczaka [bez skóry],leczo z samych warzyw,...itd.Zacznij od jedzenia dziennie 2 łyżeczek otrąb owsianych [rozmieszane w małej ilosci wody zimnej].Otręby te maja najwięcej błonnika i oczyszczą jelita ze złogów resztek jedzenia,pij zsiadłe mleko.I jek najwięcej ruchu.

Gość dominika 80

Jeżeli nie przejdzie Ci do jutra, idź do lekarza. Lepiej sprawdzić czy wszystko w porządku. I lepiej odchudzaj się zdrowo, bez tego typu specyfików. potrwa to dłużej, ale i efekt będzie dłuższy, a Ty nie będziesz miała takich sensacji jak teraz. pozdrawiam:)