Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość dami

Rekomendowane odpowiedzi

Zalezy jak długo go bierzesz i z jaką częstotliwością. Jeśli doraźnie i nie przez długi okres czasu, to mysle ze organizm delikatniej zareaguje na odstawienie. W innym przyadku rozsądne pewnie byłoby powolne odchodzenie od leku. Zapytaj dokładnie lekarza, mnie zaden nie mowil, aby odstawiac powoli mimo iż brałam go jakiś czas, choć raz na dwa-trzy dni. No i też pewnie dawka ma znaczenie. Lekarz na pewno Ci doradzi :)

Gość perezz22882

10mg po jednej lub 2 gdy jest czestoskurcz , z odstawieniem nie wolno samemu - moze dojsc do nieprzyjemnych przykrosci kardiologicznych wlacznie z zawalem gdy nagle odstawimy a lekarz powie jak to zrobic bo wie lepiej -- nie eksperymentujcie samemu z odstawianiem

Ruda68 - a masz jakieś skutki uboczne po procoralanie? co do ceny od 189-220zł... biorę jakiś czas i chyba wszystkie możliwe skutki uboczne poza wizjami świetlnymi u mnie wystąpiły... co do propranololu to brałam schodzić trzeba bardzo bardzo ostrożnie delikatnie zmniejszając dawki najlepiej w porozumieniu z lekarzem po blokerach przez ok 2 miesiące mialam serce rozstrojone odstawianie bez lekarza jest bardzo niebezpieczne