Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Mam pytanie. Czy ktoś z Was doświadczył kiedykolwiek takiego czegoś jak przeczulica twarzy? Uczucie, dosłownie, jakby część twarzy( u mnie to akurat okolica oka i nosa) była poparzona. Nie mam pojęcia czy to coś poważnego czy tylko kolejny obraz nerwicy. Znów zaczynam się nakręcać że to coś poważnego.

Może zmieniłaś jakiś kosmetyk ,żel do kąpieli ,balsam ?Może inny proszek w którym pierzesz ubrania ,pościel ?Może zjadłaś truskawki z zawartością nawozów ?Czemu akurat chłoniak ?????!!!!Bo w internecie piszą że swędzi skóra i co jeden jedyny objaw przesądza o tej chorobie ????A przeczulica na twarzy to zapalenie nerwu albo cię zawiało .

Nie mam pojęcia skąd ta przeczulica na czubku głowy i w okolicy prawego oka. Potrafi dokuczyć jak niewiem co. Dzisiaj jest troszkę lepiej, ale na jak długo to nie mam pojęcia. Wkręcam sobie że mam coś w głowie i stąd te objawy. Kilka lat temu wkręcałam sobie że mam guza mózgu. Zrobiłam TK, które okazało się ok. Miałam być pod kontrolą poradni neurologicznej ze względu na migrenowe bóle głowy. Przez jakiś czas był spokój. Teraz wszystko na nowo powrócilo. Nie daję już rady. Jak tylko zaboli mnie głowa mam schizę, chodzę sprawdzam czy równe mam żrenice, totalna porażka.Wiem że to nie jest normalne zachowanie ale nie potrafię inaczej.