Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Lekki krwotok z nosa i podwyższone ciśnienie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was, dzisiaj grałem z dziewczyną w ping ponga i puściła mi się krew z nosa, ale lekko i w dodatku tylko z lewej dziurki nosa, zaraz krwotok ustał, trwało to ok 30 sek, wróciłem do domu i miałem ciśnienie 150/80 puls 70, teraz już trochę lepiej, 130/80, ale czuję jak mi serce biję i czasem tak jakby przeskakuje, albo dwa razu uderza szybciej i wraca do normalnego rytmu, do tego dziwnie się czuję, tak nie swojo, i od czasu do czasu coś mnie pobolewa w sercu ale leciutko i to przez 2 sek może, najczęściej po lewej stronie, jestem przybity tym co mi się dzieje, już nie mogę z tym wytrzymac. Proszę was o pomoc, dziękuję i pozdrawiam.

Ale co właściwie ci się dzieje bo ja nie widze tu zadnego niepokojącego objawu ?Krew z nosa -norma ,każdemu leciała i lecieć będzie .Ciśnienie 150 po powrocie do domu -zapewne mierzyłeś z marszu a nie po odpoczynku więc normalne na świecie ciśnienie .Potykanie serca =ma każdy jedni czują drudzy nie .Nerwobóle -co najmniej kilka razy w życiu ma każdy .Człowieku wyluzuj bo na prawde się wykończysz nerwowo .