Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Poproszę dowody na to, że tzw. Flow Caps są lepsze od zwykłych kapsułek. Oczywiście od RedakcjiAbcZdrowie. Poparte badaniami oczywiście. Nie miałem okazji stosować tej rzekomo nowej technologii, ale założę się, że nie zdaje ona rezultatów, jest to bardziej chwyt reklamowy. Tak samo, jak w przypadku Garlicinu. Niby brak tego i tego skutku ubocznego, ale jednak nic się nie zmienia. Jeszcze jedna kwestia w sprawie rzekomych dwóch Pań Ekspertów, do których miesiąc temu napisałem pytanie odnośnie układu krwionośnego i sportu. Przepraszam, że pytania były zbyt trudne, aby można było na nie odpowiedzieć. Chętnie spróbuję oleju w kapsułkach nowej generacji i zdam z niego relację. Redakcja może wysłać mi produkt na mój adres. Wystarczy, że odezwiecie się na mój adres e-mail, który znajduje się w moim profilu. Jeżeli nie to przynajmniej może ktoś z Ekspertów odpowiedział, by na moje pytanie, bo założę się, że skrzynka odbiorcza nie pękła pod natłokiem kilkunastu tysięcy pytań. Pozdrawiam billymarks!

Gość JuliaJulia

No co Ty billy to tylko moje spostrzezenia ja wle kapsulki bplynne bo inne bardzo niszcza zoladek a jak lykam sporo tych prochow. A jak chcesz sprobowac tego suplementu to sobie kup nie sadze ze mozna tak wysylac przez net leki

Mówimy o suplemencie diety. Julia widziałaś swój żołądek od wewnątrz? Czy się zniszczył itp? Chodzi mi o to, że klasyczne żelowe kapsułki to dobry wynalazek i nie koniecznie gorszy, jak niektórzy twierdzą. Chcę badań!!!!! Bez badań można wszystko powiedzieć!!! A tylko prawda się tu liczy! Nie wieżę, że efekt odbijania posmaku oleju itp. został zredukowany do zera w tym celu chciałem przetestować suplement. Również w celu zdrowotnym, bo po co mam kupować coś droższego niż Gold Omega 3 i niekoniecznie lepszego. Nie mówię o oleju z kryla, mówię o technologii kapsułkowej! Pozdrawiam serdecznie!