Gość Ala 76 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Co to może oznaczać.Na polu jest upał + 29 stopni a ja mam zimne dłonie i stopy.Nie rozumiem tego ale tak już mam od wielu lat.Co może być przyczyną takich objawów.Mam 43 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Złe krązenie ,niskie cisnienie krwi lub problemy z tarczycą . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Najlepsza mieszanka ziołowa poprawiająca krążenie to wenoforton.Bez recepty.Przeczytaj ulotke w internecie.Na poprawę krążenia korzystna jest również poranna gimnastyka.Najpierw ćwiczenia na łóżku tj. krążenie stóp,rowerek itp.Potem na siedząco krążenie ramion,w tył, w przód,skłony i krążenie głową,potem na stojąco -kr ążenie tułowia,skłony w bok, w pród,a na koniec bieg w miejscu.Wszystko przy otwartym oknie.Trzeba też kupić sobie drewniane wałki do masażu w sklepie medycznym i masować dłonioe i stopy,a nawet plecy.To wszystko skutecznie poprawia krążenie.I trzzeba sie dużo ruszać,nie siedzieć w bezruchu.Nawet przed Tv można masowac stopy wałkami,pedałować na rowerze treningowym.Skuteczność Venofortonu opiera się na systematycznym i długim stosowaniu.Zapoznaj się z informacją na ulotce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi