Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość perezz22882

Rekomendowane odpowiedzi

Gość perezz22882

Dodam że ból sie czasem nasila czasem mija , badania wychodzą dobrze jedynie tylko holter źle ekg wykazuje pewne nieprawidłowości, dodatkowe skurcze mnie męczą psychiatra nie widzi nerwicy próbowałem kilku przychodniach. wczoraj na ekg wyszło WPW . zgodzilem sie na tą nieszczęsną ablacje i bede mieć na koniec czerwca. lekarz kazał brać suplementy dalej a dalej dzieje sie z sercem źle. dlaczego serce jeszcze bardziej wariuje po preparacie z magnezem MgB6? przy neomag kardio też się serce buntowało. jeśli nie suplementy to co - co mam jeść z owoców/warzyw a zawiera dużo magnezu/potasu czy magnez może źle działać na serce gdy są ogniska ektopowe?

Ja biorę blumag jedyny , podobno zawiera największą dawkę magnezu.Na początku też moje serce reagowało na mg żle,teraz jest ok .Pamiętaj same tabletki nic nie dają musisz też wzbogacić dietę w warzywa ,owoce,,,,ja też męczę się z arytmią jest coraz gorzej choć od wielu lat biorę propranolol mam nadzieję,że ta dawka mg coś zdziała jak nie to pewnie pozostanie mi zabieg,,którego panicznie się boję pozdrawiam

Gość perezz22882

Badań krwi robiłem kilka mam elektrolity w normie ale nie mogę biegać ani wsiąść na rower szybko się męczę a kiedy zazyłem ten magnez to myślałem że mi serce wypłynie, cały dzień mnie boli kłuje bije w miare regularnie ale kiedy sa dodatkowe skurcze to nie dość że nie robi przerw po dodatkowym skurczu to potrafi być kilka kilkanaście uderzeń w ciągu paru sekund i albo przechodzi i bije normalnie albo leci częstoskurcz i mam kilka minut wyrwane z dnia jak długo bedzie się to trzymać i kiedy serce przestanie robić psikus przy suplemencie diety? smażonego nie jem tylko gotowane warzywa surowe ścieram na tarce i zjadam taką papkę marchewki jabłka rozechy włoskie jem tez fistaszki kawy nie pije hebate pije sypką , herbate z melisa też mam i popijam lecz nie uspokaja zbuntowanego serca