Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewuszki :) Ja juz po obiedzie pirozki ruskie miałam,ale poszłam na łatwiznę i odgrzałam zamrozone ale i tak pychotka :) u mnie jako tako cos mnie tylko w klatce rozpiera dziwnie a tak moze byc ujdzie :( Lilianna czytałam ten smeiszny tekst 3 razy i za akzdym razem nie moge sie na dziwic jak ktos mógł tak realistycznie a zarazem smiesznie ując sedno nerwicy jest to poprostu szczera prawada o niej az czlowiekowi chwilami jest lzej jak to poczyta,bo w sumie zdaje sobie sprawe ze tak naprawde to nic mi nie jest ,a zarazem cos jest heheheh.... śmierdzaca ,wredna i uparta nerwica heheheeh...człowiek ma swaidomosc ze faktycznie mozna z tego bagna wyjsc ignorując ją ale czasami jest tak ze jak zaatakuje to powala na łopatki drazu :((( ale cóz trzeba to dosłownie OLAĆ I BYĆ EGOISTYCZNYM SAMOLUBEM dla niej ....... Dziekuje Lilianna za ulgę choc na chwilkę dalej trzeba wziąśc sie samemu w garść :)))) Andziunia co u Ciebie serce??? zrobilas pierożki ???? jak sie czujesz odezwij się ???? Magdzik dasz radę napewno trzymam kciuki pochwal sie jak wrócicsz :)))) Daj Czadu :)))) Bezeluszek ogarnełs już ?? hehehe bo ja tak :) kolezanka byłą u mnie z rana na herbatce,fajnie było,miło bo jebca dostaje w domu :(((( Smotna zrób jak radzi Lilianna porób sobie wyniki uspokoi Cie to :)moze faktycznie dzieje sie to wszystko od nerwicy brrrrrrrr poczytaj teks wklejony od Llilianny kilka razy mi ulzyło :) Reszta babeczek odezwijcie się :)))))

Hej dziewczynki! Troche napisalyscie,ale lekture odrobie pozniej bo teraz nie mam do tego glowy. U mnie zle,nawet bardzo jak nigdy. Maz ma kolke nerkowa,wykryto mu kamienie,wczoraj byl w szpitalu,dali mu leki,a dzis znow mial atak,jest pod kroplowka i czekaja na decyzje czy go tam zostawia,a ja juz jestem klebkiem nerwow.Wiecie,ze ja zawsze wszedzie z nim,a teraz w razie co zostane sama z mala,ze wszystkim. Do tego mialam malej zakrapiac oczy do okulisty,to ona wczoraj wpadla w taka histerie,ze we dwoje nie moglismy sobie z nia dac rady,ona z placzu az wymiotywala,odpuscilam,po godz placzu jakby ja ze skory obdzierali mialam dosc. Wali mi sie wszystko:(Wiecie ja nigdy nie widzialam jak maz placze,a przez te ostatnie dwa dni to myslalam,ze bedzie chcial skoczyc przez okno. Pozdrawiam Was serdecznie!

Dziewczyny no i dałam czadu!!! OMG ZROBIŁAM TO!! Z 2 LATA w tramwaju nie byłam co za wstydm, czytałam instrukcję obsługi tego cholerstwa na bilety haha!!! i na gapę jechałam, wstąpiłam do dziadków, do pracy rodziców, na ulicy siostrę spotkałam to ją wziełam to brat nie musi jechać po nią. ale pokonałam najgorszy lęk!!! jejuuu to niesamowite!! ja to zrobiłam, !!!! szok!!! 6 czerwca 2011 eoku choroba mnie zamkneła w domu nigdzie sama nie szłam, nie wyjeźdzałam publicznym transportem, szok!!!!!!!!!!!!! lecę po syna, robię ryż z jabłkami

Witajcie dziewczynki! U mnie w domu znowu chorobsko panuje, zamknieta jestem na tyle czasu:( Porobie sobie te badania ale przy okazji gdy bede musiala znowu zrobic TSH czyli w grudniu. Strasznie boje sie badania krwi wiec ogranicze to do minimum , sama tez zaplace za ten jonogram bo lekarz zapewne mi nie da:/ Super Magdzik ze ci sie udalo!! Ja to jezdze tramwajem gdy muszę, udaje mi się to aczkolwiek bez leków sie nie obchodzi niestety.. A ja dzis zrobie sobie guntowne porzadki. Musze szafe poodsuwac i powycierac za nią. Lubię robic porzadki generalne:) Dziś od rana póki co to samopoczucie nawet nawet , zobaczxymy co bedzie jak wyjde po zakupy bo postanowilam ze zrobie dziś jakies ciasteczka , dodatkowo dziecku zachcialo sie pizzy ehhe czyli dzień będzie wypelniony robotą;)

Dzięki dziewczyny 3 msc temu bym nawet nie pomyślała by to zrobić, mi dziś coś się w głowie kręci, mały spał całą noc, jeju poprostu cudownie ale za to mąż były pijany wydzwaniał i półtorej godziny z nim rozmawiałam w nocy, nie umiem się tak nagle rozłączyć chociaż powinnam, gadał mi bzdury, czy bym mu podpisała papiery na mieszkanie od państwa za to że utrzymuje syna i będzie jeszcze jedna dziecko mieć ( nie utrzymuje syna, mops to robi i moi rodzice a on ma to gdzieś) i to mu powiedziałam że czemu mam to podpisyuwać jeśli on nie utrzymuje syna, potem gadał że kocha swoją dziewczynę , i że chce by kuba ją poznał bo nei chce kręcić a napewno by tak robił, i mnie kłamał gdzie z dzieckiem jest, i że kuba jest najważniejszy i że chce wiedzieć z kim się spotykam, chociaz go to nie obchodzi. ehhhh.....marzę o śnie a do tego znajoma zse szkoł takie tempo nakłada na projekt któy razem robimy, ja mówię że to zrobię, większą część, ale ona to robi i tak i to z takim tempem , że co ja mam powiedzieć, dziś musze usiąść i dać czadu, do tego piszczy mi w uszach, chyba tro nie jest zbyt dobrze:/ ja też lubię generalne porządki ale jak mam czas i chęci i spokój :) nie wiem czemu lubię lodówkę myć w środku:)

Andziunia dzięki że sie odezwałam bo się już martwiłam o ciebie kochana.doła mam bo jestem przed okresem i przed wypłatą to chyba juz rozumiesz sama magdzik.wsciekła jestem jak diabli i wszyscy mnie tak denerwuja że nie mogę wytrzymac.teraz byłam na ogrodzie trochę pograbiłam liście ale to mnie też wkurzało i wróciłam do domu.musze jeszcze posprzątac łazienke ale nie chce mi się.............ja chyba zwariowałam już dziś,ale trudno trzeba znów gorszy okres przeczekać zeby potem znów było fajnie.pozdrawiam was kochane dziewczynki i bartka jeśli nas czyta................idę sprzątać,trochę się wyżyję na szmacie hihihi

Hejka babeczki :)))) Ja od rana na kursie nie wyspałam sie bo z męzem do 1 w nocy buszowałam heheheh potem pobudka o 7 bo na kur na 9 a musze dojechac 40km do innego miasteczka kursik fajowy prowadzi Polak takze uffff wytłumaczy super i bez stresu.....teraz siedzimy sobie po obiadku przed tv,w komnku sie pali a za oknem deszcz :( mi tez sie w glowie dzisiaj kołuje mocno tak mnie zarzuca az ,ale tak jak pisze samotna trzeba sie pogodzic z tym zywiołem niestety....... Magdzik suuuper dalas rade naprawde cud i dalals czadu bravoooo:) Andziunia odzywaj sie chociaz raz dziennie skrobnij cos bo z Gracja juz główkowalysmy co u Ciebie czego sie nie odzywasz??? fajnie ze mas zajecie nie myslisz chociaz o malpie siedzacej na plecach heheheheheh Bezeluszek u mnie to amo posprzatam a na drugi dzien bajzer i na nowo trzeba ale to chyba u kazdego :)))) Z Gracja jesten na bierzaco to wszytsko co u niej to wiem heheheh...:) Samotna jakie choróbsko Cie dopadło znów Ty bieduklo zawsze cos jak nie urok to s...... , Kasula odezwij sie co u Ciebie :) Madzia tez :))))

Magdzik rozumiem czyli masz z funduszu alimenty bo gnojek nie placi. Dlug mu jednak urosnie i bedzie musial to komornikowi i panstwu splacic. Dziwie sie tym facetom bo przeciez oni muszą oplacac takze komornika wiec wychodzi im wiecej. Moj mi placi ale marne grosze bo sie juz o to postaral by bylo jak najmniej. W tym kraju to co widzę to biedny i poszkodowany jest tu tatus a mamusia moze isc na 100 etatow byle utrzymala dziecko. tatusia do niczego nie zobowiazuja bo gdyby mu przysolili dobre alimenty to i gnojek by sie poszarpal o robote. Ech szkoda nerwow bo ja swojego to chetnie bym udusila , bo to takie scierwo, GDZIEŻ CZŁEK MIAŁ OCZY!!!! ja skonczylam sprzatac o 19, wysprzatalam wszytsko!! caly dzien a usiadlam tylko na 5 minut by szybko obiad zjesc

Samotna tak jest, ale on ma to gdzieś że do więzienia nawet może iść za to, wieszs ja nie rozumiem czemu oni wiedząc jakie są wydatki an dziecko nei dają tej kasy, tutaj we wrocławiu to się nie patyczkują z tym, kobitki, matki zasiadają isię tak naoglądąły bydlaków które kobiety rzucają a oni zarabiają po 5 tys złotych i się migają że biedni że nie patrzą, mają wielkie alimenty a jak nie to do więzienia, nie ma pierdzielenia się, ja mam przyznane 650 zł msc, i co z tego, jak on ma to gdzieś ale wczoraj przyznał się bo mówię mu że słuchaj to nie jest dużo jak na to ile ty zarabiasz a on mówi, że wszystko na ćpanie wydawał że nawet ta wypłata ok 3 koła była dla niego za mała by mieć tyle ćpania ile chce eh:/ przykre to ale co zrobić, od tych pieniędzy wolę zdrowie, i szczęśliwa rodzinę, całe szczęście że mops i wychowawczy mamy, to stać nas na wszystkiie potrzeby a rodzice też zawsze nam pomogą bo u nich mieszkamy