Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie ponownie. Ja już obiadek upitrasiłam-dzisiaj żurek z jajkiem ( pyszności ) i kotleciory od wczoraj.Ugotowałam tylko ziemniaki i mizerię zrobiłam a teraz czas na kawusię i foooorum-coś,co kocham najbardziej hihi. Magdzik trzymam kciuki i napisz potem jak było.Ja mam w piątek wizytę u lekarza.Muszę z córą iść do ortopedy,żeby dał skierowanie na kolejną rehabilitację.Co najgorsze,że niani nie będzie.Mam trochę pietra,bo to drugi koniec miasta i pod sam ,,nos,, autobus nie jedzie,trzeba jakiś kilometr iść na piechty.Kuźwa nie wiem jak ja to zrobię,bo do pobliskiego sklepu nie wyjdę a to tak jakby z motyką na księżyc iść.Zostaje albo taxi,albo nie wiem co.Trzeba będzie coś rozkminić. Mój staruszek od poniedziałku pewnie znowu w delegację pojedzie.Trochę źle,ale cóż zrobić. Gracja a Ty znowu masz gości ? Bezeluszku ja kocham Piaska od zawsze i wszystkie piosenki o miłości-tej nieszczęśliwej jak i szczęśliwej.Ja je nazywam smenty-sentymenty. A Arash,a lubisz ? http://www.youtube.com/watch?v=6dKQR2m-Xfs

Andziuna lubie Arasha ten kawałek jest świetny :)))) ja tez zrobie dzisiaj kotelciory z pekinska na suróweczkę i mam z głowy he he Andzia dasz radę moze nie bierz tej taksówki nie ułatwiaj sobie zycia tylko idz na piechootkę przeciez sama nie będziesz szła tylko z córką tak??a jak będzie lambada to niech sobie będzie w dupie to miej za przeproszeniem :) ten pierwszy raz wkoncu musi nastapic i idz mówie Ci :))) ja teraz sobie słucham RMF FM na cała pare leca super kawałki az jakis ruchow dostałam do tanca hahaha wysyłam te smsy zeby kasiore wygrac i dupa teraz laska z Karakowa wygrała 10,000 i nie zadowolona jażycie ???ja bym do gory skakała z radosci :) DLA MNIE TO JEST NAJPIEKNIEJSZY KAWAŁEK NA ŚWIECIE :) http://www.youtube.com/watch?v=ZGQRgcoPyZ8&feature=related

Andziunia dasz radę! ja takze zawsze sie boję wizyt u lekarza czy ze mna czy tez z dzieckiem. Jade i ide z walacym sercem, podniesionym ciśnieniem itp no ale jak mus to mus. Kochana idz bez niani, staraj sie chodzić bez niani az w końcu się przyzwyczaisz. Ja jak mam juz wydeptane ścieżki to mniej się boję. Boje się nowości i jak muszę zmieniać plany. Lubie mieć wszystko poukładane dzień wcześniej a jakiekolwiek zmiany powodują we mnie ogromny strach:( Andziunia ja jak wiem , że dodatkowo zle się czuję w danym dniu to biorę taxi , chociaz to tez mnie napawa strachem ale coz szybciej docieram do celu , Ty wspominałaś, że masz lęk tylko przed przemieszczaniem się a ja za to mam lęk przed wszystkim zarówno przed jazdą jak i czekaniem na wizytę a jak juz wejdę do pokoju to dopiero hardcore bo mi serce nie dosc ze wali to i kopie, szarpie:( My mamy wizyte jutro u ortopedy ale nie wiem czy jutro jeszcze dam radę .....zobaczymy. Kasiula a Ty skąd jestes? mnie sie pytałaś ale chyba sama nie napisałaś skąd?...

AAAAAAAAAAAAAAAAAA SUKCES!!!!!!!!!!!!!!!!!! jAK CUDOWNIE BYŁO!! CHCĘ WIĘCEJ!!! (tańczy kręcąc tyłeczkiem) pojechałam do mamy, do dziadków , kumpeli i powrót z rogalem na buzi, powoli spokojnie, moja mama się popłakała jak mnie zobaczyła a brat krzyczał przez telefon ALE JAJA, ALE JAJA!!! pierwsza połowa drogi mysle o tym jak się będę czuć czy do toalety nie będzie mi się chciało ale potem to mineło, było ekstra!! Andziunia, taxi to super pomysł jest!! ja też bym tak zrobiła

MAGDZIK gratulacje dobrze się bawiłas :) TYTA świeta pioseneczka uwielbiam ją :P wogóle ja ostatnio zaczęłam mieć sentyment do tego typu piosenek :P ANDZIUNIA ja to wszystko lubię kiedyś to metalu nawet słuchałam :) A piasek to istny anioł i z wyglądu i jego głos i te piosenki ahh... TYTA cały czas piszemy ale jako przyjaciele i tak niech zostanie jest takie powiedzenie*prawda zabija miłość, miłość zabija przyjaźń* wiec lepiej niech zostanie tak jak jest. nie powiem że piszemy co dziennie i chciałabym się z nim spotkać i na pewno spotkamy ale tylko jako przyjaciele niestety albo i stety ja jeszcze chyba młoda i głupia :P ok 15 po zuzanke do przeczkola pójdziemy a znowu muszę ogarnąś bo samo sie nabrudziło he he mi coś humor dopisuje dzisiaj i obrazek dla was http://c.wrzuta.pl/wi5797/adb09c81000108bc476bea0d/po_co_byc_normalnym

Magdzik jesteś WIELKAAAAAAAAAAAAAAAAAA,tak sie cieszę razem z tobą kochana.a co was dziś tak na sentymentalne pioseneczki wzieło/ach ja kocham stare kawałki i o miłości jak andziunia.a co do tej laski co wygrała w rmf fm to głupia musi byc albo faktycznie ma dużo kasy.ja dziś a raczej moje dziecko dostało stówe i tak się cieszymy ze aż sie popłakałam ze sa ludzie co potrafią dać bezinteresownie.pozdrawiam was cieplutko.ja faktycznie muszę zrobic grafik bo co dzień albo ktoś przychodzi albo telefon za telefonem......nie mam czasu nawet się dziś połozyc na 5 minut