Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Bezeluszek Ja akurat w to wierze poniewaz u mnie sie sprawdziło w 100% :)))) ja ze swoim mezem chodziłam juz jako 16to latka pozniej było az 10 lat przerwy ale zawsze miala do niego sentyment podobał mi sie zawsze ,on miał swoją dziewczyne ja swojego chłopaka z którym chodziłam 8 lat i cooooo??? jednak zostałam zona tego pierwszego :))) spotkalismy sie po latach i umówilismy na kawe od tego dnia nie mozemy bez siebie zyc jestemy juz 7 lat znów razem i 3 lata po slubie a powiem ci szczerze ze myslałam ze nigdy juz nie będzie mój a jednak **stara miłość nie rdzewieje * ***PRZENACZENIE****

Ja już sobie posprzątałam dziewczynki śpią wiec mam chwilę aby posiedziec :P ale tutaj cisza już myślałam ze będe mieć dużo zaległości ;/ TYTA jakie to romantyczne :) ja sama nie wiem może gdyby mój był inny to było by inaczej mi mój mąż jakoś nie pasował lubiałam go ale jako przyjaciela bo potrafił pocieszyc i wysłuchac a potem jak zaczął za mną chodzić to sie umówilismy i tak zostało ;/

A ja az to dziewczynki po prostu nie moge znalezc tego jedynego bo albo mam za wysokie wymagania albo nie wiem o co chodzi. Nigdy nie kochalam, nigdy mnie nikt nie kochal, zawsze sie nudzilam, mialam jeden powazniejszy zwiazek 2-letni jako gowniara i to wszystko. Przez cale zycie praktycznie bylam sama ...a moze to ja mam niewygląd hehe dlatego mnie nikt nie chce

Hej!Ale tu sie romantycznie zrobilo:) Ja jak ostatnio zobaczylam moja pierwsza milosc,to powiedzialam do meza:to nie byla milosc,bo stara milosc nie rdzewieje,a ja teraz na jego widok mam ochote co najwyzej zwymiotowac:(Oj,nie kochalam go,ha ha ha.Z a to w mezu zakochalam sie od pierwszego wejrzenia,poznalismy sie banalnie przez kolezanke,ja uwielbialam facetow z brazowymi oczami i on takie ma,potem okazalo sie,ze jest fajnym,wyrozumialym,dobrym facetem i nie tylko ja ale i cala moja rodzina go pokochala:) Za to moja mama wyszla za swoja wielka milosc i stracila jakies 28 lat swego zycia,bo po tylu latach moj ojciec odszedl do innej:(A co przez niego przeszla to szkoda slow,dzis juz wychodzi na prosta,ale tez przyplacila to malzenstwo nerwica,problemami z sercem itd. Na to chyba nie ma reguly:( Takze Samotna,glowa do gory,jestes mloda,znajdzieszkogos,a czasem milosc przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie:) Tyta:)Zakupy udane,czyli dywan lezy,a zyrandol wisi?:) Kasiula:)jak Tobie udaly sie zakupy? A co u Monic?Nieodzywa sie:( Pozdrawiam Was serdecznie wszystkie:)

Hahaha Madzia własnie nie kupiony bo zmieniłam zdanie i kupiłam sliczne szklane konkieciki takze dobrze ze wtedy nie kupiłam :))))jestem spod znaku wagi takze mam wahania co do podjecia jakichkolwiek decyzji jedynie co to nie mialam zadnych zastrzezeń co do wyboru męza :))))a ja siedze sobie sama w salonie i pije piwko z sokiem wszyscy juz spia a Ja psychicznie odpoczywam w ciszy :)))) wypiłam dopiero pól piwka i juz mi szumi w głowie ale zemnie zawodniczka hahahahaha......... Samotna nie pierdziel nam tu głupot przyjdzie i na Ciebie czas kochana bedziesz jeszcze zakochana i szczęsliwa zobaczysz kazdy ma swoja drugą połowe :)))) zacznij tylko polowac na jakiegos przystojniaka hahahah wypindzruj sie podmaluj oko i bierz sie do roboty :)))))jeszcze przyjdzie taki czas ze nam sie tu bedziesz chwalic jak fajnie jest być z kimś :)))) TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI :)))) dobranoc kochane do juterka :)

Oj dziewczyny a co do mojej miłości to zdawało mi się że kochałam męża ale to na innego widok biło mi szybciej serce, jąkałam się i chciałam być z nim, ale ileż można czekać, do tej pory gdy przez przypadek go zobaczę, na zdjęciu, przelotem w mieście, serce bije szybko a uśmiech nie schodzi z mojej twarzy, wtedy cały dzień cudowny jest, a jak czasem mi się przyśni, to chodzę rozmarzona, wzdychająca, całe tygodnie! ale co z tego, miałam szanse byśmy byli razem ale uparłam się na mego męża, jak jasna cholera a potem już dupa

Siemka kochane laseczki ! Tyta pozazdrościć takiej miłości...kurde jak w bajce.U mnie różnie jest,po trosze jak z nerwicą-raz lepiej,raz gorzej.Niby jest love,ale my nadajemy na różnych falach.Ja wariatka a mój stanowczy, z dystansem do wszystkiego.W prawdzie nie zamieniłabym go na żadnego innego,ale czasami mam wrażenie,że więcej nas dzieli niż łączy.Ale jak to mówią widziały gały co brały,więc nie narzekam już więcej hi hi. A ja wczoraj zasnęłam przed 21.00 Normalnie położyłam się niby na chwilkę a spałam jak mops do rana.Dzisiaj jestem jak nowo narodzona hi hi.Ogarnęłam juz chatę i zaraz zasuwam obiad ugotować,bo ostatnio na łatwiznę idę i robię to co jest szybkie.Gracja narobiłaś mi ochoty na kapuśniak i pewnie jutro sobie go trzasnę.Zrobiłabym dzisiaj,ale dupy nie ruszę po kapustę.Oj Boziu,gdyby nie to,że pod sufitem coś nie hula,to człowiek żyłby normalnie.A tak-chciało by się,ale nie da rady.... Samopoczucie u mnie dobre,nawet b.dobre.Pojechałam wczoraj z ferajna na zakupki do galerii.Trochę mi nogi zaczęły lambadę tańczyć,ale powiedziałam sobie-NIE !!! Nigdzie nie uciekam,tylko człapię ile się da i tak zeszło nam chyba ponad dwie godziny.Jak zwykle moja córa najwięcej skorzystała,ale że ostatnio dała mi dobrze popalić,to jak jej coś kupiłam,to mówiłam-to jest nagroda za pyskowanie-oby tak dalej.Aluzję zrozumiała w ciągu pierwszej sekundy i jak na razie jest ok. Kochane spadam coś pitrasić i jeszcze muszę w szafce kuchennej posprzątać,bo kurz tam zobaczyłam.Trochę to dziwne,bo w innych nie ma a w tej jest,ale trzeba ją ogarnąć.Miłego dniaaaaaaaaaa :***

Cześć babeczki !!!!! Andziunia coś Ty bez przesady nie było aż tak jak w bajce bo zanim to nastapiło ze bylismy razem to cooo Ja przeszłam uuuuuu szkoda gadać,nooo ale najwazniejsze że sie udało :))) Ja kompletnie niewiem co ugotowac dzisiaj mam dosc wymyslania a jak pytam dzień wczesniej co ugotowac to każdy mówi **co ugotujesz to b będzie * a jeszcze dzisiaj mam mijse do wykonania mąż mi kazał isc kupic rolete cwaniak jeden napisał mi na kartce wymiary i idz babo i kup dobrze ze umiem cyfry po norwesku a dalej cooo troche łapą trochę papą i dam rade jakoś hahah muszę ,bo nie widze telewizji okno tak przebija kurde :) Trzymajcie kciuki dziewczyny :) zycze miłego dzionka :)))))

Tyta wątpie by mnie ejszcze cos czekało, tym bardziej teraz w nerwicy, miałam szanse i dałam ciała więc juz na nic wiecej nie licze. ja dzis wstalam o 4 rano a w zasadzie to mdlosci okropne mnie obudzily i napad kibelkowy:/ czuje sie fatalnie jak dawno sie tak nie czułam. Mdłosci non stop, biegunka, bole zoladka, dreszcze , wszystko boli, nie mam sily na nic , wdrapalam sie na chwile na kompa i zaraz ide dalej lezec. Noca to juz myslalam ze to szykuje sie zawał bo wczorajszy dzień był okropny pod względem nerwów no ale na szczescie chyba nie bo nie pisałabym chyba z wami teraz...... Serce tez przyspieszylo i mi to troche stracha napędza:( Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny i trzymajcie sie ciepło x2 bo i za mnie:)

Tyta trzymam te kciuki aż mnie paluchy bolą hi hi a Ty pipo nic nie piszesz jak Ci zakupy poszły hi hi. Samotna ja tez myślę,że trzydniówkę złapałaś.Kup sobie smektę i przejdzie no i stoperan. Bezeluszku nie wiem co Ci napisać na temat miłości.Ja zawsze twierdzę,że trzeba słuchać głosu serca,ale rozsądek czasami też jest potrzebny...

Andziunia roleta kupiona juz zawieszona, a jeszcze mialam takie szczescie że była przecena 50% i podezlam do kasy z roleta na szczescie nic sie mnie nie pytala bo zawsze mi cos faflunią i sie pytają ,ale dzisiaj sie obeszło bez zbędnych pytań uffffff.... Ssamotna na bank zalapalas wirusówkę takzę smekta i przejdzie bedzie ok :)))) Gracja Ty znów masz gosci ???? jejku kochana napisz sobie grafik na drzwiach i zrób sobie jeden dzien bez gosci hhahahah :))))) a mnie cos dzisiaj zoładek boli muli mnie i głowa tak tempo boli z tyłu jejkuuu kiedy przyjdzie taki dzien ze nic nie bedzie bolało chyba już nigdy :( ....................

Witam ponownie ..musiałam zobaczyc przed snem co tam u Was:) Pewnie macie racje ze to własnie grypka jelitowa .....strasznie sie czuje bo naprawdę dosyć dawno goraczki nie mialam chyba z jakies 4 lata, dlatego tez i jako nerwicowiec bardziej panikuję. Wam sie love włączyło szkoda , że nie mam w sumie nic do powiedzenia w tej materii, ja juz poza tym nie taka młoda bo dobrze po 30;) jak bylam panna i mlodościa grzeszyłam to nikogo nie bylo tak teraz nie wierze ze cos sie zmieni;) dobrej nocki dziewczynki

Witajcie ! Tyta ja wczoraj wpadłam wieczorem na fejsa tylko na chwilkę,zaraz poszłam do wyra,bo moi coś marudzili.Jednego bolały gnaty a drugą na haft zbierało i brzuch ją bolał.Dzisiaj stary poszedł do pracy,córa do szkoły a ja do Was hi hi U nas pochmurno,mglisto,tak do dupy.Ech może potem będzie lepiej....

Hejka!! Andziunia nic sie nie stało :) Ja też długo nie posiedziałam bo mój mnie co chwile wołał i tyle se posiedziałam on mnie wkurza bo musze lezeć przy jego dupie *przydupas*,a i tak za 5 min juz chrapie,ale Ja musze być,a tak lubie sama posiedziec jak wszyscy juz spią w ciszy pogrzebać na necie ,aaaa Gracje dorwałam na chwilke i poszłysmy lulu he he :) Kasiula widzisz dalas radę choc nie było kolorowo ale bylas najwazniejsze ,ze nie zamknelaś sie w domu tylko poszłaś mimo wszystko :) u nas tez pochmurno leje od rana nie ciekawa pogoda :( nooo i znów problem co ugotować heheh,mnie wczoraj lewa ręka drętwiala Wy tez tak macie ???? Bezeluszek a co u Ciebie??? spotkałas jeszcze tą swoją pierwszą miłość ???? Samotna jak sie czujesz?? mineła wirusówka???