Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Andziunia zobacz to http://spec.pl/zdrowie/leczenie/jak-rozpoznawac-i-leczyc-skolioze Nie martw sie udaj się do specjalisty i zobaczysz co dalej może akurat w przypadku twojego dziecka wystarczą ćwiczenia ??? trzymaj się kochana i nie załamuj !!!!!!!!!!!!!!!! Gracja jak masz chęc to jedz do kuzynki i sie nie zastanawiaj nawet siedzenie w domu tez swoje robi dobija i z nurza człowiek się czuje taki przy tłoczony Ja jak mam okazje to zmykam z domu tylko że dzis to nie mozliwe musze powyciągac wszystko z mebli,gdzies to poukladac bo moj zaczyna malowanie a jeszcze chcę bigosik ugotować takze ja siedze w domku hehehe ,napisalam do Ciebie na fb :))))))))))))))))))))))))) Magdzik Ja tez tak miałam długo czułam sie dobrze i bach przyszedł dzien ze zle sie czułam naszło odrealnienie i zawroty głowy takze nie martw sie nie jestes sama tak jest z tą wredną francą ze siedzi cicho a jak sie pojawi to sie wszystkiego odechciewa ja mam takie dni przed miesiączką szaleje we mnie wszystko ,musisz przeczekać te kobiece dni i będzie dobrze :))))) Kasula jak tam dzisiaj lepiej ??????

Witam :) Dzisiaj już sie lepiej czuję,wypiłam jakieś specyfik na przeziębieni i jest ok :)więc dziś nie leniuchuję bo trzeba troszkę posprzątać i ogarnąć wszystko Coś mi się znowu ciężo oddycha ale mam to gdzieś. Też żałuję że nie mam fb :((( Samotna nie poddawj się i nie załamuj bo to jeszcze bardziej sprzyja francy. A jak dzisiaj u was samopoczucie??

Witajcie ! Pewnie Tyta,że myślałam.Zawsze z rana pierwsza myśl,to co tam u Was.To taki nałóg mój,ale dobrze,że taki a nie inny hi hi. Gracja zasuwaj do kuzynki i nie ma to-tamto.Rób to na co masz ochotę a potem opowiesz jak było. Samotna,moje dziecko miało jedną łopatkę wystającą i to dużo.Takiego garbika miała jak bułka a teraz dzięki ćwiczeniom nie ma go wcale.Trzeba wziąć skierowanie od rodzinnej do specjalisty i umówić się na rehabilitację.Dodatkowo dostaniesz zestaw ćwiczeń do domu i codziennie rano przez 5 minut trzeba się gimnastykować.Jak mojej pomogło to i Twojej córci też pomoże.A co do krzyżyka,to każdy ma swój.Jedni mają go w postaci chorób,inni maja inne problemy.Bogaty martwi się co zrobić z kasą a biedny skąd ją wziąć.Reasumując,każdy ma problemy. Magda ja bym poszła jeszcze na konsultację do innego lekarza.Badania,badaniami,ale coś jest,co tej Twojej wątrobie szkodzi.Może 2-3 dniowa wizyta w jakiejś klinice dała by odpowiedź na to pytanie.Biopsja to jest ingerencja w organizm.Ja miałam też robioną z tarczycy,to na żywca wkuwali igłę w szyję i pobierali płyn.Z wątroby nie wiem jak się robi,ale to badanie ma na celu sprawdzenie jednej rzeczy.Nie chcę,żebyś się dodatkowo denerwowała,ale może zanim zrobisz tą biopsję,to zrób sobie markery.Ja powinnam też od tego zacząć,ale się boję.Jeden marker,to koszt ok. 30 zł.Madzia nie musisz mnie słuchać,rób co uważasz,ale radziłabym Ci żebyś wyniki skonsultowała z kimś naprawdę dobrym. A u mnie dziewczynki już zaczął się wielki come back.Niestety wczoraj już była lambada a jak poszliśmy na spacer ze staruszkiem,to w pewnym momencie chciałam uciekać,ale jakoś doszłam do domu zaplanowaną trasą.Oddech zaczął świrować,nogi zaczęły się uginać pode mną.Ech życie.... Dzisiaj wstałam i robię to co muszę.Kasy brakuje mi na podstawowe rzeczy,więc z obiadem nie poszaleję.Stary poszedł sprawdzić,czy już wypłata wpłynęła na konto,ale pewnie jeszcze nie.I znowu pomarudziłam,ale trzeba się wziąć w garść. Magdzik teraz chyba każdy ma gorszy czas.Trzeba to po prostu przeczekać.Głowa do góry.Miłego dnia Wam życzę.

Magdzik ja przy każdych lekach nic tylko spałam a ty i tak dużo robisz przecież,ogarniesz to sobie jeszcze wszystko i będzie dobrze.i tak cie podziwiam że studiujesz.aja rano byłam z mamą u cioteczki na herbatce a teraz byłam z synem na rowerach u takiej pani na końcu wsi,i jak tam byłam ona mnie zawołała na herbatke i sie wahałam ale poszłam i posiedzieliśmy trochę,potem pooglądalismy ogród i do domku ...ach jestem dumna znów z siebie bo czuje się źle ale pojechałam....i to się liczy.teraz juz nie mam siły ale co tam,zaraz bede miała gości.i dziś znów padne jak kawka wieczorem do spania.

Gracjo mi po tych lekach w ogóle nie chce się spać, czuję się po nich lepiej, tak normalnie, nie czuję już by one jakoś mi coś wywracały do góry nogami, wcześniej mi się nic nie chciało ale i to mineło, jedynie czego się nie pozbyłam to tego dziwnego uczucia jak ziewam. jeju dziewczyny nerwica nerwicą ale choroby z wątrobączy z tarczycą czy inny to jest dopiero problem:(( madzia ale żeby pójśc do kliniki jak andzinia pisze to jest dobry pomysł oni muszą coś zrobić

Witajcie dziewczyny! Kasia ja jestem z Gornego śląska :) Zapisałam wczoraj nas do ortopedy i zobaczymy co będzie. W styczniu już byliśmy z powodu płaskostopia ale lekarz zbadawszy nie zauważył żadnej skoliozy. Ja już teraz widzę jak ma barki nierówno ułożone i jedna stronę przy kręgosłupie bardziej wybrzuszona:( ech i jak tu się francy pozbyć skoro co rusz czymś się człek przejmuje. Ja się dziś czuję w miarę dobrze, zrobiłam sporo dzisiejszego dnia. Praca, przedszkole, zakupy, plac zabaw, biblioteka. Ja nie mam szans zamknąć się w domu, muszę wychodzic z lekami bo z a mnie niestety nikt nic nie zrobi i albo się wykończę wcześnie albo powoli mi to przejdzie. Bardziej obstawiam do 1

Hej kochani...ja padam na psyk,pojechałam na wycieczke rowerowa nie długą z synem do lasu,uffffffffffffffffffffff dałam rade ale teraz to czuję się jakby mi ktoś dotłukł hahaha.ale cieszę sie że chociaż nie czuję się super to już się tak nie boję.tylko nie wiem co zrobić bo mam strasznie dalej zesztywnialy cały kark i czuję ze mnie od tego głowa boli i jest taka ciezka.zaczełam ćwiczył głowa i może to pomoże,zobaczymy.miłego dnia wam zyczę,u nas piękny dzień

Hejka kochani ! Widzę,że tu straszne pustki....gdzie Wy ? Tyta pewnie sprząta po malowaniu a reszta ?Magdzik jak poszło Ci na wykładach,dałaś radę ?Gracja i reszta meldować się hi hi!! Mnie weekend zleciał,nawet nie wiem kiedy.Samopoczucie nie najgorsze,więc da się żyć.Staruszek mój w końcu poszedł do pracy a ja wskakuję na urlop hi hi.Z jednej strony fajnie,że miałam go na co dzień w domu a z drugiej dobrze,że już poszedł do tej pracy.Wczoraj pozwoliłam sobie na dzień leniuchowania i powiem Wam,że wcale nie odpoczęłam,ba-nawet jeszcze bardziej zmęczona byłam.Dzisiaj muszę obiadek zrobić,garnąć chatę,pranie i mam luzik. Kochani a jak Wam weekend minął ? Buziole.

No tak ja tu robie polowanie na andzie i tyte na fb a andzia tu pisze,ahahaha.mnie też weekwnd zlecia na gościach.wczoraj chciałam sie uczyć z synem to tylko zadania zrobiliśmy i znów gości,to już jest do znudzenia tak co dzień.marzy mi sie jeden jedyny dzień bez nikogo,chwila spokoju i odpoczynku.moje dziecko pojechało na małą szkolną wycieczke i jakiegos mam stresa w brzuchu,odprowadziłam go na przystanek i mnie brzuch zaczoł bolec tak jakbym się martwiła czy coś...ale dobrze że pojechał bo w młodszych klasach to nie chciał jezdzić nigdzie,był płacz i na koniec zostawał w domu.już sie bałam ze będzie taki bojek jak ja ale juz nie ma problemu z wyjazdami uffffffff.miłego dnia wam życzę

Andziunia ten weekend miałam bez szkoły, ale za to też pracowity, w czoraj upiekłam rano tort, zrobiłam wielki obiad, posprzątałam, i wieczorem oglądnełam fajny fil i spać, a w sobotę też dużo pracy. mały pierwszy dzień bez płaczu poszedłdo przedszkola i nawet zamknął za mną drzwi od sali:))) a później psycholog, muszę zrezygnować z jednej wizyty u niego na korzyść dwóch lekcji angielskiego bo nei wyrobią się z zajęciami. zaraz siadam do projektu bo musze materiały koleżance zrobić a tyle mam do zrobienia w domu a tak mi się spać chce

Hejka babeczki :) Bezeluszek czyżby *stara miłosc nie rdzewieje* ;P U mnie juz po remoncie na szczęście trwało to tylko trzy dni a ja padnieta na pysk jestem,a jeszcze wczoraj wieczorem było mi tak nie dobrze i sie w łbie kołowało ze nie miałam siły sciery utrzymac w ręku masakra :( ale mieszkanko wymalowane świerzutko az miło, pomalowalismy na same jasniutkie kolory bo chcę miec jasno w domu nie lubie ciemnosci zaraz mnie bierze deprecha tak zawana, dzisiaj w miare ok jeszcze trzeba jechac dywan kupic rolete i będzie git :) Magdzik super link wkleiłaś sama prawda napisana :) Kasiula wyzdrowialas ??? wstalaś juz z łózka hhehe ?????? Reszta brygady z forum gdzie???? Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiii :****************