Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Andziunia

Witajcie ! U mnie bez zmian,rano ktorys dzien z kolei budze sie taka jakas przestraszona a potem wszystko pomalutku wraca do normy.Ciezko mi z ta nerwica zyc,czasami mam tego wszystkiego powyzej uszu.Moze i mnie deprecha dopadla,albo po prostu juz mam tego wszystkiego dosc.Nie do zycia dzisiaj jestem.Dobrej nocki.

Gość Andziunia

Witajcie ! Ja juz nie pamietam,kiedy ostatnio moglam tak dlugo pospac jak Wy ! Zazdroszcze Wam tego.Ja od rana sprzatam i piore.Juz wypralam 4 wsady i jeszcze pare bedzie,bo posciel piore i koce.Kominek tez juz wyczyscilam,bo ostatnio palilam w nim,bo mi zimno bylo.Troche zmeczona juz jestem,ale musze to zrobic,bo za mnie nikt nie zrobi.Szykuje sie malymi kroczkami do wyjazdu.Madziulku posluchalam Ciebie i chyba pojade.Ja sie tak strasznie boje podrozy,bo trzeba jechac dlugo a potem nowego miejsca.Ja kiedys jezdzilam wszedzie a teraz przez te leki ciezko mi zyc.Dzisiejszy dzien taki sobie,robie co musze i jakos czas leci.Potem musze pojechac do sklepu kupic staremu spodenki i jakies buciki,bo u on tylko ma mnostwo adidasow a w nich bedzie za goraco.Uciekam konczyc gotowac obiadzio.Buziaki dla Was.

Witajcie. Macie fajnie dziewczyny ja wstaje przed 6 ale nie czuje sie skryzwdzona ponieważ wole wcześniej wstac niz długo spac . Im dluzej spie tym gorzej sie czuję , dziwne moze ale tak na mnie dziala zbyt duza ilosc snu. Pracuje tylko dorywczo no ale coś robię i jakoś idzie powoli. Dzis sie czuje fatalnie, serce mi dzis skacze od samego rana. W sklepie myslalam ze rpzy coreczce padne, tak mi sie włąćzyły skurcze dodatkowe i z tego strachu cisnienie poszlo w gore..no ale na szczescie nie ucieklam bo nie bylo kolejki i jakos udalo mi sie kupic to co mialam zakupic:( Najgorsze ejst to , że ziszcza sie to o czym myślę. Wchodząc do sklepu mysle od razu ze w kolejce wzrosnie mi cisnienie, to sie to dzieje. czasem gdy nie myślę w ogóle o tym (zdarza sie to bardzo rzadko) to spokojnie zrobię zakupy

No dokładnie ja też wolę wcześniej wstawać ale dziś sobie pozwoliłam,to taka nagroda za moje kroki w przód.dziś bardzo źle się czuję,słaba jestem i mi się dziwnie patrzy ,jakby mi świeciło słońce do oczu.już dawno tak nie miałam ale trudno przejdzie samo.dziś ma do mnie przyjsc kumpela żeby jej włosy zrobić obciąć i ufarbić a tak mi sie nie chce ale powiedziałam żeby przyszła,kurcze to ja zacznę rzadzić sobą a nie nerwica mną do cholerki

Tak na wsi mieszkam tylko trochę problem bo nasza wies nie jest taka mała i spokojna tylko mamy tu drogę taką jakby przelotowa i auta szaleją że strach wyjsc na spacer nawet.kiedyś mieszkałam przy bocznej ulice to fajnie było i na rolkach czy na rowerach dzieci jeździły a teraz tak szaleją ze az się boję jak syn idzie do szkoły czy koscioła.poszłam na pole porobiłam trochę i juz sama nie wiem co wymyślić żeby mi było lepiej a nie taka słaba.ale super mieć własny ogród,ja nie wiem jakbym funkcjonowała w bloku,nawet sobie tego nie wyobrażam.ja grzebie ciągle w kwiatach w krzewach,to mój azyl taki maleńki.

Https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html macie tu link z darmowymi próbkami kosmetyków dla dzieci możecie zaznaczyć wszystkie 4 produkty tylko w dacie urodzenia dziecka wpiszcie date z tego roku ewentualnie z 2011 ja dziś dostałam balsam do mycia ciała 50 ml mleczko pielęgnujące 50 ml krem przeciw odparzenia 15 ml krem pielęgnujący 15 ml a ja dzis nawet do sklepu poszłam z mamą i czułam sie świetnie chyba te leki co mam to jakies cudo :)

Gość Andziunia

Witajcie ponownie !Tak sie dzisiaj nazapierdzielalam,ze padam na buzke.Bezeluszek ciesze sie,ze leki dzialaja.Boze ja w piatek jak dobrze pojdzie zasuwam do psychiatry.Jak Tobie pomogly to i moze mnie pomoga.Ja juz sie pare razy wybieralam,ale albo zwialam sprzed gabinetu,albo cos wypadlo i ta lata uplynely.Przypomnij mi prosze jaki dostalas lek.

ANDZIUNIA Faxolet 37,5 mg to jest na depresję i w leczeniu fobi społecznej na stany lękowe i w agarofobi SAMOTNA jak mama mnie dziś wyciagła nie bałam się jak zawsze odczówałam taką niepewność i w sklepie czułam sie trochę niekomfortowo ale nic mi nie było serce nie pzryspieszyło, nie zaschło mi w buzi nie dusiłam sie czułam się świetnie po prostu a tabletki biorę ponad 2 tygodnie i ppczątki nie były dobre ale teraz jestem pełna energi i mam chęć żyć więc jestem bardzo zadowolona wiem że jeszcze długa droga przede mna ba sama raczej sie nie wybiorę nigdzie ale już duży krok zrobiłam :)

Hmm to może i ja spróbuję znowu zacząć brać lekarstwa bo ja już nie daje rady, dawałam jeszcze jak depresji nie miałam ale teraz już tego za dużo.............. MUSZĘ SIĘ PRZEMÓC I SIĘ ZAPISAĆ ZNOWU DO TEGO SAMEGO LEKARZA BO DO INNYCH ZA DALEKO. W zasadzie jest niedaleko centrum terapii nerwic ale musialabym jechać środkami komunikacji miejskiej a to juz bardziej niz pewne ze ucieklabym...:(