Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczynki jak poranek?? mamuskaznerwica---ja też jestem straszna panikara:) nawet sobie nie wyobrażasz co ja robie za kierownicą:) kurwy się sypią tonami, piskam po wszystkich którzy coś nabroją,gadam sama do siebie:) muszę głośno mieć radio żeby mój synek się nie dokształcił:) a mój mąż ma zemnie polew na maxa:P ale jeżdżę na siłe i juz:) miłego dnia...

Gość MAMUSKAZNERWICA

Witam Kochane:) ZELKA u mnie byłoby to samo tylko jakby przyszło co do czego to puściłabym kierownicę i byłby koniec choćbym miała stanąć na środku skrzyżowania hehe. A nie daj Boże jakby mnie złapała atak prowadząc samochód to dopiero by było ja wtedy nie panuje nad sobą robię coś ale nie wiem co robię nie umiem się na tym w ogóle skupić. Masakra ale mnie wzięła choroba:( lecę zaraz do lekarza bo nie wytrzymam w gardle mam jakby *kluski* chyba angina. Mój mały też się pochorował pani doktor powiedział, że na razie zapalenie górnych dróg oddechowych. Dostał Bactrim. To lecę dziewczyny później się jeszcze odezwę:D

Magdaf to moje gg 16293715 jak mozesz napisz dzisiaj, bo Ja jutro juz wyjzdzam do Polski i nie bedzie mnie na gg, :))))) reszte danych podam dalej dziewczyną na facebooku :) jejku jaka jestem dzis szczęsliwa pakuje sie dzisiaj i jutro wyjazd jupiiiii :) nie bedzie mnie za często na kompie bo w Pl nie mam neta,ale będe dużo u męza siostry bo my papużki nierozłączki i u niej na pewno zajrze do Was i coś napiszę :)

Kasiaaaa wstaw fotkę z nowa fryzurką :) ja w sobote tez idę do fryzjera bo juz patrzec na siebie nie moge odrost mam duży,potem do kosmetyczki na paznokcie, trzeba choć na chwile zrobić sobie przyjemnośc i sie upiększyć hi hi zastanawiam sie jeszcze nad rzęsami czy sobie nie walnąć,ale sie jeszcze zastanowię bo szybko odpadają i często trzeba odnawiać :)))))) a u reszty jak tam?????

Gość Andziunia

Witajcie kochani ! Nie było mnie trochę,bo franca dobierała mi sie do tyłka,ale sie nie dałam.Ja jak mam gorsze dni,to tylko przynudzam,więc nie chciaiałam Wam humoru pierdzielć.Przedwczoraj był u mnie kolega,serdeczny przyjaciel.Nie widzieliśmy sie szmat czasu,bo on mieszka w Anglii.Siedział z 4 godzinki a ja po dwóch dostałam jazd.Zaczęło mi sie słabo robić,słuchałam go jak opowiadał a ja co chwilke poprawiałam włosy,wierciłam się na kanapie,jakbym miała owsiki i Boga prosiłam,zeby sobie juz poszedł.Tak mnie trzymało z pół godziny a potem znowu byłam sobą,śmialiśmy sie jak dzieci.Chyba dostrzegł,że ze mną coś nie halo,ale on jest za bardzo kulturalny,zeby zapytać a może nie było ze mna tak źle ? Nie wiem,ale w takich momentach wydaje mi się,że wszyscy na mnie patrza z politowaniem.Wczoraj znowu głowa mi mało nie pękła,dopiero po drugiej etopirynie zaczęłam jakoś funkcjonować.Wpadła nawet sąsiadka i zjadła u mnie obiad,ale potem to masakra.Zawroty głowy, z sercem tez coś się działo-taka niedorobiona byłam.Miałam łykac serestę,ale poszłam spać wcześniej a dzisiaj wstałam i jest nawet dobrze.Obiadu mi się nie chciało gotować,to wyciągłam bigos z zamrażarki,ugotowałam tylko ziemniaki i jest drugie danie a na pierwsze jest barszcz ukraiński z jajkiem.Matko,jak ja niecierpię gotować....Mogę wszystko-piec,sprzątać,ale nie gotować.Kto to wymyślił ??? Dobrze,że mój staruszek pomył mi gary na wieczór,bo nie miałam wczoraj siły.A dzisiaj laba,stan,który kocham !Owszem z rana jazda na szmacie,pranie,czesanie mojego futrzaka,bo ze spaceru wrócił cały w bodakach ( rzepach) On ma taką długą sierść i jak się bydlak zaczął myć na bielutkim dywanie,to myślałam,że oszaleję ze złości.Złapałam oszołoma pod pachę ( kocur waży chyba z 5 kg) szczotka i grzebień do ręki i sruuu zaczęłam to badziejstwo wyczesywać.Co się dało to wyczesałam a co nie to obcięłam i wygląda jak debil.Ze dwa tygodnie będzie chodził postrzępiony a potem mu odrosną te jego kłaki.U mnie zawsze coś jest do zrobienie,takiego dnia,zeby nie było nic,to nie ma. Któraś z Was pisała o BACTRIM*ie ( skleroza,sorry) Ja tam nie chcę się wymądrzać,ale ten lek jest dobry,ale na choroby układu moczowego,bo jest bakteriobójczy,ale na zapalenie górnych dróg się nie nadaje.Już wyjaśniam dlaczego-otóż moje dziecko jak było małe,to dostało właśnie ten bactrim w syropie na zapalenie górnych dróg.Wybiła butelkę i nic.Potem była prywatna wizyta i lekarz mi powiedział,ż eon ani nie zaszkodzi ani nie pomoże.Choroba stoi w miejscu.Nie wiem czy tak będzie i w tym przypadku,ale piszę co wiem z doświadczenia.Polecam SUMMAMED w syropie-jest dobry na tego typu sprawy. To jest tylko moje zdanie,nikomu nie każę mnie słuchać. Magda przypomniało mi się też,że na trudno gojącą się dziurę po zębie ludzie brali SEPTOLETE zielone ( nie wiem czy dobrze napisałam nazwę ) Te tabletki sa na gardło,ale zabijaja bakterie,dzięki czemu rana szybciej się goi. Ja lęk przed dentystą ( dentofobię ) pokonałam jak miałam leczonego zęba kanałowego.Zrobiła mi się tobiel czy tam zgorzel i dwa razy w tygodniu chodziłam do dentysty na zmianę opatruku.A wcześniej zawsze,ale to zawsze brałam lek uspokajający,żeby mnie nie telepało na fotelu.Ja zawsze proszę o znieczulenie,bo mnie jeszcze dentystka nie dotknie a ja sie drę,że boli.Któraś pisała,że od stycznia bierze się za ząbki,to mówię - nie taki diabeł straszny jak go malują.Zęby to podstawa.Ja sobie nie wyobrażam siebie z protezą,dlatego muszę o nie dbać. Tytuś wracaj szybciutko a w miarę możliwości zaglądaj tutaj i napisz jak Ci urlopik mija. Monika i Samotna-żyjecie ? Dajcie znać co u Was. Dziewczynki ja tak bym chciała miec to prawko,że hej.Ja umiem jeździc,ale jestem samoukiem i nigdy się nie zapisałam,żeby go zrobić.Dupa ze mnie wołowa-wiem,ale strach jest silniejszy ode mnie.Myślę,że gdybym go miała,to stałabym się niezależna,bo mój problem tkwi w samodzielnym pieszym przemieszczaniu się :( Miłego dnia kochane !

Witajcie dziewczyny :) Ale sie rozpisałyście przez ostatnie dni,.musze nadrobić i trochę poczytac bo dzisiaj tylko z grubsza przejżałam. U mnie wszystko dobrze,małpa odpuszcza z czego bardzo bardzo sie ciesze.Ostatnio na nic nie mam czasu,pisałam już Tycie na FB ze dni sa dla mnie za krotkie bo sie nie wyrabiam a jeszcze porzadki świąteczne musze zaczac robić heh,ale dam rade :).Przynajmniej zakupy mam juz zrobione,powiem wam ehhh a raczej napisze ze troche obawiałam sie tych zakupów bo dużo ludzi w sklepi,kolejki i w ogóle ale o dziwo nic mnie nie brało tylko rece sie trzesły,wiec nie było aż tak strasznie :)))))) Oooo Tyta jutro wyjazd pewnie sie pakujesz miłego wyjazdu i nie myśl o małpie napewno wszystko będzie dobrze kto jak kto ale ty dasz rade :)))) Miłego dnia Kochane :)))

Dzieki dziewuszki ale akurat podrózy to Ja sie nie boję :-) tylko ten cholerny prom bedę miała mdlosci a Ja mam dośc mdlosci od nerwicy a na spokojne morze zimą to nie mam co liczyc także żygawka murowana :((((( Andziunia będe będę zaglądała do Was jak nieeee jak taaaaak :) cieszę sie bardzo zobacze sie z rodzinką z koleżankami,upieksze sie trochę hihi i szybko zleci jak zawsze wszystko co dobre leci szybciutko :) na sylwestra sie po bawię z naszą paczką i zaraz trzeba będzie wracać z powrotem :-((((( ale na razie nie mysle o tym bo sie po beczę :((((( a pożegnania dla mnie sa okropne tak to przeżywam ze szok :((((( Kasiulaaaa odezwałas sie wkoncu :) pracuszku nasz :) suuper pracuj i miej zajęcie dobra rada :)

Gość Magdzik23

Cześć dziewczyny, ale mnie tu nie było, jeju, wkuwam jakbym nie miała nic innego do roboty!! prace napisane, przynajmniej połowa, ale te najważniejsze bo oprócz pisania to mam jeszcze naukę i projekt na kompie do zrobienia z funduszy, i wpadam wlaśnie w panikę bo to już w sobotę i w niedzielę, a ja nie umiem tyle by zaliczyć wszystko przy mojej pamięci! dom zaniedbałam, siebie zaniedbałąm, pokój wygląda jak pobojowisko po walce ksiązkami i papierami, w nocy nie sypiam bo małym i bardzo gorączkuje i całą noc czówam bo mu gorączka nie chce zejść po okładach nawet zimnych. a rano trzeba wstać i dalej wkuwać. tu nawet tabletki nie pomogą bo czuję się beznadziejnie, więc rzucam notatki i zabieram się za sprzątanie, a jutro spotkam się z moją kumpelą na kawę, uczelnia, nauka i wieczorem mam już wszystko gdzieś pierdziele nie uczę się, !! nie zdąrzyłam, trudno będzie poprawka, ważne że prace napisane te ważniejsze.

O siadłam na dupie :) Jejku, jejku, jak fajnie:) Cześć Dziewczynki :) Ja dzisiaj znowu jestem zalatana i czuję się dobrze. Z tym moim Maluchem dzisiaj się naciekałam :P A teraz wypadałoby się wziąć za sprzątanie,ale nogi mi odmawiają posłuszeństwa:( Wykupiłam mój lek,ale póki co nie zamierzam go brać, niech leży i czeka (mam nadzieje,że się nie doczeka :) Rzuciłam okiem co u Was,ale nie wszystko pamiętam:( Tytka już pewnie jedzie do PL (Tytka szerokiej drogi, tak na zaś ) Magdzik sie dalej uczy, jutro nie będzie tak źle, dasz rade:) Ide chyba sie wykąpac , bo moje wlosy wygladaja jakby w nie piorun strzelil:/

Gość Magdzik23

Lencia, a jakie masz leki przypisane? jeju ja to bym chciała się tak dobrze czuć i licze na to że po tym weekendzie tak właśnie będzie.jeszcze tylko godzina dzieli mnie od wolnego czasu by być gotową na jutro, a na egzamin niedzielny nie dam rady się uczyć tak się paskudnie czuję. na takich obrotach to ja nie pamiętam kiedy byłam. tak więc miłego wieczoru dziewczynki, napewno napiszę jak będe mieć jutro siły,

Magdzik ja kiedyś brałam Citabax, potem Parogen , teraz mi wypisał Elicea w dawce 0,5 tab. rano kazał mi brać , ale póki czuje się dobrze to nie zamierzam tego brać, ale kupiłam, psychicznie mi lepiej, niech sobie leży w szafce :) Ja dzisiaj w domu znowu siedzę, mały ciągle ma te uszy cholerne chore:/ Znowu weekend samotny, stary na uczelni i tak w kółko :/ Mama śpi po nocce (to tak jakby jej nie było) :/ A poza tym nic nowego u mnie :) Wczoraj sie nalatałam po szpitalu ze 3 razy, najpierw pojechałam odebrać wyniki małego, potem z nim do pediatry i znowu do szpitala na pobranie krwi na CRP, bo przeciez ma chore uszy,wiec stan zapalny powinien być. Juz się nastawilam psychicznie na szpital, bo pediatra dala skierowanie, bo uszy nadal czerwone:/ i w dodatko temperatura sie utrzymuje , tzn stan podgoraczkowy tj. 37,0-37,1 st. Ale CRP wyszło 0,3 w normie

Gość MAMUSKAZNERWICA

Hejka:) Ja niedawno wstałam nie ma to jak sobie dłużej pospać:) ANDZIUNIA to mnie pediatra przepisał BACRTIM na razie daje mu chyba 3 dzień kaszel się odrywa ale jak nie przejdzie do poniedziałku to pójdę znowu. Tak mnie od samego rana bolą zatoki eh:( mam z tym problem, bo przynajmniej raz w miesiącu mnie bolą i tylko przekładam wizytę u lekarza a dzieje mi się to jak skończyłam 18lat. Więc coś jest nie tak. Tak mi się nic nie chce:( Muszę posprzątać iść do sklepu ugotować obiad. Któraś z was pisała, że nie cierpi gotować;p ja tam lubię coś upichcić :D jeszcze jak będę miała czas to upiekę karpatkę bo już za mną z tydzień chodzi;p Dziewczyny powiedzcie mi jakie jest wasze zdanie na temat tego *końca świata* wiem że to trochę głupie, ale ja ciągle o tym myślę i i przez to mam mdłości zwalony humor i mega doła. Nie wyobrażam sobie takiego czegoś!!! Czy wy w to wierzycie?

Hej wszystkim. ja mam ostatnio bardzo ciężkie dni.w piątek rano zasłabłam...masakra czułam jakby serce na chwile zapomniało bić! oczywiście pojechałam do lekarza który jak zwykle nic ciekawego nie powiedział;/ w środę mam wizytę u kardiologa;/ może ktoś w końcu się mną fachowo zajmie bo serducho robi se ostatnio co chce,olewałam to ale po piątkowej akcji troszkę się wystraszyłam;/obym się na nowo nie nakręciła!! mamuskoznerwica...nie wierz w takie bzdury:) moja siostrzenica też się boi końca świata:) ale powiedziałam jej ze ci majowie nie potrafili przewidzieć zagłady swojego ludu a co dopiero koniec świata przewidzieć:) pozdrawiam. napiszcie co u was:)

Gość Magdzik23

Cześć dziewczyny, ja padam ze zmęczenia idę spać, zaliczyłam egzamin jako jedna z 4 osób, reszta oblała, więc chociaż to do przodu, tak wpadłam się pochwalić jutro kolejny, będa lać wodę równo bo nic nie umiem bo nie mam czasu ani sił, ostatnie 8 godzin jutro i kolejne wolne od szkoły. tak więc miłego wieczorku dziewczynki

Witam kochane :) U nas tak chlapa jest masakra;/ Wczoraj piekłam tort dla Zuzy i raz biszkopt mi padł jak Zuza piekarnik otworzyła a drugi wogóle nie wyrośl , pierwszy raz mi nie wyszedł biszkopt a nawet dwa :( LENCIA na uszy jest najlepszy taki kwiat ale ja nie pamiętam nazwy on pacznie trochę jak cytryna i jest taki mechaty potem poszukam nazwy MAMUSKAZNERWICA szczerze co do tego końca to mam mieszane uczucia trochę się boje ale w sumie tyle końców już przeżyłyśmy, a majowie nie przepowiedzieli konca nawet ostatnio o tym program oglądałam że im się kalendarz kończy nie świat :) wg. 3 przepowiedni fatimskiej koniec miał być w II połowie 20 wieku a mamy już 21 wiek . Więc nie ma co sie martwić :) a tak naprawdę to nikt nie zna dnia ani godziny MAGDZIK23 gratulacje kochana widzisz jaka Ty inteligenta jesteś :) zajrzę wieczorem bo Zuza ma gości o 15 więc jeszcze muszę ogarnąć miłej niedzieli )

Hejka kochani.wreszcie mam chwilke żeby coś skrobnąć .najpierw do magdzika gratulacje kochana,widzisz jak ty świetnie sobie radzisz.bezeluszku ja też sie boje końca swiata ale to tylko dlatego że przeczytałam ostatnią tajemnice fatimska właśnie i tak sobie to przybrałam do głowy ale w sumie stwierdziłam że co ma być to będzie i tyle.dwa dni mnie tak strasznie głowa bolała ze czułam jak mi pój łba drętwieje,na dodatek okres i ledwo żyłam przez ten czas więc nawey nie chciało mi sie tu pisać.nasza tytka już w polsce i tak mi sie za nią tęskni że szok.....tytuś odezwij się chociaż jednym słowem...no to ja już po jednych urodzinach,czyli wczoraj męża a jutro synka ale dzis chyba zrobimy bo mój siostrzeniec upiekł mu już torta i dzis przywiezie więc sie dziś pogościmy.a we wtorek i środe jeszcze moje chłopaki mają imieniny i taki tydzień juz jakby świateczny sie robi.pozdrawiam i życzę miłej i spokojnej niedzieli

Gość MAMUSKAZNERWICA

Witam:) BEZELUSZKU u nas też chlapa wszystko topnieje jest okropnie. Ja chciałabym się wziąć za pieczenie i ozdabianie ciasteczek na święta ale nie mogę, bo moje samopoczucie mi na to nie pozwala. Trochę wczoraj zaszalałam i dziś czuję się masakrycznie. Głowę mi rozrywaa:(((( JAk coś to do jutra :D Pozdrawiam wszystkich!