Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Mi przepisał rodzinny...nawet mój młody to pił jak miał ospę.okropnie się drapał a po tym mu przechodziło bo ma też działanie przeciwświądowe:) agulka-spokojnie to tylko nerwobóle tez tak czasem mam, nie moge się nawet na lewym boku położyć;/

Minus hydro w syropie jest taki że trzeba go wypić większą ilość ja piję 15ml. a jest prze cholernie słodki,czasem aż staje w gardle:) ale ogólnie jest super,beż niego nidzie bym nie dała rady wyjść.muszę mieć go jakby co:) to moje jedyne pocieszenie:)

Dziewczyny nie uwierzycie byłam w mieście autobusem z meżem i pozałatwiałam sprawy juhuuuuuuu.taka jestem dumna z siebie ze ho ho.ale to jeszcze nie wszystko bo musze załatwić rodzinne ale na dzis by to było za dużo więc pojadę innym razem.nawet pochodziliśmy po sklepach trochę...nie czułam się super ale dałam rade.oczywiscie byly poszukiwania kibelka bo bez tego sie nie obejdzie ale nie napiłam się ani kropli wody,to jakiś cud chyba bo zawsze mam straszne suchosci i muszę pić a dziś nic.fajnie tak nie prosić się nikogo o zawiezienie tylko hop do autobusu i sobie jedziesz.żeby tak już zostało to bym się cieszyła bardzo.

Hej dziewczynki! Gracjaaaaaaaaa!Gratulacje!Super,ze dalas rade,Ty jestes dzielna dziewczyna:) U mnie wczoraj bylo spoko,wiec dzis juz fajnie nie jest:(Ale przyjezdza ciocia,wiec nie musze isc sama po mala do przedszkola:)Czy u Waszych dzieci w przedszkolu tez ciagle cos wymyslaja?Moja ma jakas wigilie w piatek,cos pisze z rodzicami,w pon jaselka,jakies ciasta chca,wczoraj byli w Nibylandii,moja mala byla rozczarowana,bo jezdzila tam z nami i mogla wchodzic wszedzie,a tu pani pozwolila im biegac tylko po dole,a to taki fajny plac zabaw,placz byl jak wracala do domu. Co do zebow,ja od stycznia sie biore za siebie,tylko w koncu sie wygoi ta dziura po tym usunietym.Dostalam 2 znieczulenia,nic nie bolalo,problem pojawil sie po tym jak dostalam wysypki,ale to juz znacie. Co do hydroksyzyny,to to sa male pomaranczowe tabl.i w syropie tez sa.Mam je w torebce,nawet kilka dni bralam na noc,fakt fajnie sie po tym spi,ale mam pytanie czy w dzien ta hydro tez tak usypia,ze nie daje sie funkcjonowac?czy ona naprawde usypia leki?Kurcze ja mam torebke pelna tabl a uzywam validol:)Mam relanium,mam xanax,no i ta hydro i oczywiscie butelke wody:)Musze dzis porozmawiac z pania od corci i juz mam stresa:( Zycze Wam milego i cieplego popoludnia:)

Nooo ja juz po zakupach mały sie zgodził hehehe ale musialam mu obiecac ze kupie mu plastelinę mały terrorysta :-) ale nic ciekawego nie było mysałam ze trafie na przed świąteczna promocje a tu lipa przecenili to co mnie nie interesuje :) jejku dziewczyny jak Wy tak piszecie o tych lekach co macie w domu lub nosicie przy sobie to niewiem co o tym mam mysleć???czy byc z siebie dumna że Ja nie potrzebuję i daje radę sama ??czy sie zacząc bac ze nie mam żadnego pocieszacza w domu w razie wuu??? jedynie co to muszę meieć przy sobie telefon bez tego sie nie rusze z domu, ale wode, leki to nieeee :-)

Tyta:) mam to samo z telefonem bez niego ani rusz:) a z tymi lekami...to bardzo dobrze ze ich nie potrzebujesz ja też się tym pocieszam że mam swoja hydro której używam do 3 razy w roku:) ale MUSI byc i tyle.muszę się czuć pewnie:) dobrze że nie jemy jakichś psychotropów;/

Nie wiem co było z moim kompem.dziś tak z głupoty spróbowałam wejść na forum i się udało:) prawko zdałam na trzeźwo:) no walnęłam sobie meliskę:) po hydro nie wolno jeździć chodź raz mi się zdarzyło;/ ale nie polecam... tyta tyś taka dzielna dziewucha...nie jesz żadnych prochów!!!! NA PRAWKO I TO BIEGIEM!! NORMALNIE PRASNĄĆ TO MAŁO:p

Hehehehhe uwierz mi ze chyba ktoś by musiał mi porządnie nagadać i na kopac do dupy ,cały czas o tym myśle zeby pójśc tym bardziej, że oglądałam w wiadomosciach może ze nie przejda te nowe przepisy i następny rok będzie jeszcze na starych zasadach :-) ale ta nerwica mnie blokuje jejkuuuu niewiem mozę się odważe mam czas do czerwca ,bo w Polsce będe całe wakacje :)

Musisz popytać w ośrodkach czy możesz ominąć teorie bo ci się spieszy:) nauczysz się testów.zdasz je sobie i zaczniesz jazdy:) ja musiałam troszkę posmarować bo przepisy się zaostrzyły i oni nie chcą iść na rękę...ale da się to załatwić:)

Gość MAMUSKAZNERWICA

Ja mam tak samo jak ZELKA. Bez syropu ani rusz z domu. i biorę go tylko jak naprawdę jestem w rozsypce jak już mam wszystkie dolegliwości jakie mogą być. Wzięłam go może 3 razy i po prostu zdążył mi się prawie przeterminować. Dlatego muszę iść po nowy;) ZELKA ja cie naprawdę podziwiam, że masz prawko. A u mnie tak by się przydało;) ale wiem, że ja się tego nie podejmę jestem straszną panikarą i czuje że nie dam rady...:( Czekam aż mój mąż się za to weźmie ale jakoś na razie nie umie. Tak ja sobie teraz popijam gorącą herbatkę z miodem na dworze ziiimno wymarzłam a byłam tylko na chwilę w sklepie. Wszędzie już Świąteczna atmosfera a ja jeszcze się nie zabrałam za świąteczne porządki żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce:( Jutro przychodzi do mnie fryzjerka (dobrze, że nie muszę chodzić do fryzjera bo bym tam nie wytrzymała) w końcu będę wyglądała jak człowiek:)) ona zawsze umie mi poprawić humor:D GRACJA wiedziałam,że dasz radę:)) Ja jak muszę gdzieś jechać to zawsze musi być ktoś ze mną i innym transportem jak pociąg lub samochód się nie ruszę;p

Łoooo Matko Jedyna :) z 5 stron musiałam się cofnąć,żeby ogarnąć temat :) Ale już poczytałam i wiem wszystko :) Gracja gratulacje Kochana, jesteś wielka :) Tytka jestem aż zdziwiona że o Hydro nie słyszałaś, a to,że nie bierzesz leków i jesteś w stanie iść na zakupy to świadczy tylko o tym ,że nie jest z Tobą tak źle:) MARSZ NA PRAWKO!!!!!!!!!! Jak ja pokonałam lęk z autem to Ty na pewno zrobisz te prawko:) Cześć nowo-stare dziewczynki (Póki co ników nie pamiętam :) Magdzik pewnie sie uczy a andzia lata na szmacie:) A ja dzisiaj przejechalam pol Wrocławia bez lęków i czuje sie bardzo dobrze :) Jutro znowu mnie czeka wyprawa , tym razem do prawnika,ale jakos sie tym nie martwie. WSIADAM,JADĘ:)

Cześć dziewczyny, mnie też już dawno nie było. Miałam prawdziwy szpital w domu, dzieci chore, potem mąż i teraz ja. Trzeba było to wszystko ogarnąć i powiem Wam że jak byłam na tych przyspieszonych obrotach to czułam się dobrze, bo nie myślałam, nie miałam czasu wbijać sobie do głowy głupot i wsłuchiwać się w swoje ciało. Dziś zaczęło ze mnie wszystko schodzić i znowu poczułam falowanie i ciśnienie w głowie... Także prawdą jest że brak zajęcia na pewno nasila takie dolegliwości. Też zaczęłam czytać bloga tego faceta, jest super napisany, chciałabym być już na takim etapie jak on, wy pewnie też. Ale wierze że się uda, co??:). Pozdrawiam ciepło w ten zimny wieczór:).

Bezeluszek hahahahaah hahahahhaha hahaahhaa ale mnie rozbawiłas na sama noc Ty to potrafisz człowieka rozbawić swoimi tekstami :))))))) moze i nie tuman tylko wiesz jak robią specjalnie udupiaja dla kasy :) Magdaf pewnie że wierzę trzeba we wszytko wierzyć lżej sie zyję :) ojejkuu to faktycznie mialas szpital ale juz ok? dzieciaczki zdrowe??? tak t masz zupełna rację tzreba życ na wysokich obrotach wtedy głupoty sie głowy nie trzymają :) daj nam wkońcu te namiary na fb :) Lencia suuper że u Ciebie ok, jezdzisz autkiem i luzik zazdroszę Wam dziewczyny Tobie Lencia, Zelce Magdzikowi macie prawko a jaaaaa??? taka dupa jestem :((((( a jak misiu z uszkami już dobrze??? SPOKOJNEJ NOCKI DZIEWCZYNKI ........DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!