Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Tyciu co do antykoncepcji to wiadomo że zawsze zdania są podzielone i podobno najlepszym środkiem jest wstrzemięźliwość sexualna:)) jednej siadają tabletki drugiej nie i to sprawa indywidualna. U nas świeci słoneczko i oczywiście robi się ciapa! Ale jest SŁOŃCE!! to najważniesze:)

Gość samotnawtymwsz

Beato, ja ponad rok temu probowalam brac leki, lekarz nie poinformowal mnie o najgorszych skutkach ubocznych a powiedzial tylko o libido. W 3 dniu (wczesniej nie mialam nigdy zadnego ataku paniki) dostalam tak potwornego ataku ze myslalamz e umre, karetke wzywalam i stwierdzilam ze nigdy wiecej tego nie wezme. Rok z tego wychodzilam bo od tamtej pory kilka razy dziennie mialam ataki paniki, zamknelam sie wdomu na dobry rok i walczylam ----MELISKA--- z lekami i nawet balam sie sama zostac w domu. Od tej pory dziekuje za leki. Wyszlam z najgorszego bagna sama i dalej bede sama to robila...ale ludzie są różni, jedni daja rade bez a drudzy muszą brac leki. Mysle ze lekarz zle sie zabral za mnie i potraktowal szybko i szablonowo co pozostawila w mej mozgownicy urazisko na maxa do lekow a jak juz raz sie zraze to nigdy przenigdy mnie nikt nie rpzekona (no chyba ze bede lezala w stanie agonalnym w pryku ehehe)

Beata na początku brania leków miałam mdłości, głowę otumaniona no i lęki tez były.. ale to trwało kilka dni ..potem już było coraz lepiej aż w końcu wszystko ustąpiło.. zero zawrotów, mdłości, drętwienia rąk i nóg, serce bije w swoim rytmie i najwazniejsze brak nieuzasadnionych lęków...także cierpliwości,czego Ci kochana ogromnie życzę, a zobaczysz ,że ożyjesz na nowo...wierzę w to

Beatko musisz to przetrwać na początku one się właśnie jeszcze bardziej nasilają ja pamiętam jak brałam jejku co to było ja się balam ze sobie cos zrobie miałam taki lęk powalony, no i ogółem wszystkie się podwoiły i pier.....am tooo sama ...... może jak by przetrwała było by do tej pory ok, nie wiem sama zastanawiam się nie raz co by było czy faktycznie było by super :)

Witajcie dziewczynki ! U mnie od rana brak neta było,więc nie mogłam wcześniej nic skrobnąć. Samotna w dzisiejszych czasach używanie różnych gadżetów w sypialni,to normalna sprawa.Sama też bym coś zastosowała,ale niestety mój kutafon do SexShopu nie pójdzie,bo tam sprzedaje kolegi matka i potem była by śmiechawa na pół miasta.W każdym razie nie ważne gdzie,jak czym ( ręką,nogą głową itd. hahahah) ważne,by satysfakcja była. Co do antykoncepcji,to my tylko na gumeczkach jedziemy i ja tam nie narzekam.Mój jakby coś marudził to zakazałbym mu zrobić wazektomię a wtedy hulaj dusza-piekła nie ma.Co do spirali,to ja jestem przeciw,ale to moje osobiste zdanie.Znajoma używała i dzisiaj nieborak ja dopadł i lekarz ponoć jej powiedział,,że jest duże prawdopodobieństwo,że owa spirala przyczyniła sie do choroby. Co do leków,to ja się nie wypowiadam,bo nie brałam na dłuższą metę,ale ja mam jazdy i bez nich. Idę pitrasić obiadek.Buźka.

Gość samotnawtymwsz

Beatko dasz rade przetrwac, pomysl, ze za chwile bedzie tylko lepiej i neich to Cie na duchu podtrzyma!! Tu dziewczyny Ci rada sluza, bierz xanax na uspkojenie i wytrwasz. Ty amsz polowke a ja od razu dostalam z grubej rury cala tabletke i ebz uspakajacza, trafilam na zlego lekarza i niestety uraz zostal .. Andziunia na allegro jest fuuuuuuuuuuuul wypas jesli chdozi o gadzety hahaha;P Ja sklanialabym sie raczej ku kajdanek i pejczy ale nic co wchodzi w ane ehehehe i nie daj boze kakaowe oko;)

Ja wiem dziewczynki,bo wy tu wszystkie kochane jesteście,tylko,ze daleko...wybeczałam sie jeszcze troche i jakby ciutke lepiej tylko glowa mnie rozbolała...Jej...humorki wam tu dopisuja,psuc ich wam nie chce:))) Kiecka na zabawe przyszła i masakra,nawet nie wiedziałam,że ma aż tak wielki zadek...jakby komuś auto zginęło,to pewnie od razu kazaliby mi kiecke dźwigać,żeby sprawdzić czy czasem go tam nie schowałam...do soboty to juz schudnac nie zdaze,a i wysokie obcasy do takiego dupska smiesznie wygladaja:)

Witajcie dziewczyny :) Na je też myślała ze SAMOTNA to taka spokojna kobietka,ale to dobrze tak trzymaj kochana.No i załóż FB i dołącz do Nas :)))))) BEATA34 wszystko będzie dobrze tylko musisz być cierpliwa az tabletki zaczną działac,ani sie nie obejrzysz jak będzie lepiej :))) główka do góry Kochana. ANDZIUNIA za kazdym razem jak przeczytam Twojego posta to humor mi sie poprawia.Reka ,noga,głowa dobre hihihihi

Hej :) ja sobie cały dzień lezę i bajki z dziewczynkami oglądam he he:P pogoda okropna deszcz zaczął padać i ze śniegu taka chlapa sie robi fuj;/ BEATA trzymaj się momyśl że będzie lepiej :) SAMOTNA zależy dla kogo spirala nie wszystkie kobiety moga jak ktoś ma nadzerkę albo częste problemy *tam* to nie radzę spirali albo jak ma się długie miesiączki to też nie polecam bo staną sie jeszcze dłuższe;/ mojej koleżance spirala wyszła po 2 mc więc tylko koszty