Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Gość samotnawtymwsz

Laski ja jestem strasznie wyposzczona i bzykac sie chce ale nie ma z kim, znaczy ktos by sie znalazl bo i tacy dobrzy sa co to proponuja mi biednej wyposzczonej ale ja potrzebuje czegos wiecej:P wiecie co ja nie ejsetem taka sztywna, ja jestem laska bezposrednia, szczera i mowie to co mysle:P

Samotna Ty taka cicha woda jesteś hahaha Ja tez taka,co mysle to powiem,choć nie zawsze mi to na dobre wychodzi.Jedni to akceptuja,drudzy foch strzelaja.Dzisiaj faktycznie dzien smiechawy na forum,ale to dobrze,bo ilez mozna klapać o nerwicy ? Bezeluszku ja tam sekuologiem nie jestem,ale sprobuj z mezem dłuższą grę wstępną zastosować.Może Twój organizm potrzebuje wiecej pieszczot itd. Słodkich snów kochane babeczki.

A już mialam iśc kimać a tu znowu sex hahahaha....Bezeluszku wszyscy faceci to psy na baby poczekajcie kobietki jak Wasi panowie skoncza 40tkę hahaha Wtedy druga mlodosc sie w nich odezwie hahaha.Znam to z wlasnego przykladu.Moj nieraz chodzi jak paw,nie to,ze dumny ale jakiś taniec godowy odstawia hahahah Moj dzisiaj też coś tam zagaduje,a ja do niego-Ty nie zagaduj,tylko dzialaj,z tego większy pożytek będzie .I już też micha mu się ucieszyła hahahha A teraz już spadam,jak coś jeszcze skrobniecie,to jutro poczytam.

Hej Wam. Widzę że fajny temat poruszyłyście:) biedna samotna przez to aż spać po nocach nie mogła:P rozmarzyła się chyba:))) U mnie z sexem jest spoko chodź na początku nerwicy mój biedny mąż parę miesięcy nie zamoczył:) Teraz mam jakaś infekcję i jest lipa...a widzę że już go nosi:) trza będzie jakoś z krzyża spuścić:) Tytka tyś jest dobra u nas igraszki są z 2-3razy na tydzień...ale za to wióry się sypią:)hahaha Chciała bym zapytać czy któraś z Was ma może założoną spirale?? Ja już mam dość tych gumek to jak lizanie lizaka przez papierek:)) Ostatnio sobie wspomnieliśmy sobie czasy starania się o małegoooo....ojjjj pięknie było:0

Gość samotnawtymwsz

Witajcie dziewczyny:) Gracjo Gratuluje Ci tej jazdy autobusem!! Tak trzymaj i teraz gdy się przemoglas jezdzij czesto i gesto a zobaczysz ze sie rpzyzywczaisz i ebdziesz smigala!! wiem po sobie ja jezdzac raz na ruski rok mialam ataki w tramwajach a teraz jak czesciej zaczela jezdzic to ejst lzej, nie calkiem dobrze ale duzo lepiej wiec Gracjo jezdzij tyle ile sie da!!! Zelko ja nie pomoge w sprawie spirali bo nigdy nie mialam i nie zamierzam miec, naczytalam sie o tym i nasluchalam tak samo jak o innych srodkach hormonalnych. Ja jade zawsze na zywca bo z gumka taki sex to nie sex hihihii. No jak widzisz naturalna metoda antykoncepcji zawiodla tylko raz ihihihihih

Samotna...mi akurat tez nie chodzi o spiralę hormonalną...parę lat jadłam tabletki anty i jak przestalam wkońcu się kapłam skąd u mnie były takie straszne migreny...po prostu z hormonów. U nas też zazwyczaj jest na żywca ale konfort psychiczny nie taki jak bym chciała...nie chce wpaść to po prostu zły moment:)