kasiula25 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tyta a co tam jak szalec to szalec a niech odgryzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 I co jak odgryzie ?? to co puciumka sobie nasza samotna hahehe :))))) Samotna mamy nadzieje ze się nie obrazisz ?? dzisiaj dzien jakiś pełen humoru na forum :) i pewnie pożartujesz razem z nami :)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A co sobie ulży to ulży,zyje sie raz. No ja mam tez Kochana nadzieje ze sie nie obrazisz????? Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 GRACJA gratki dla ciebie jazda autobusem brawo :) SAMOTNA a mało na swiecie ptaków lata :P jajcara z ciebie niezła :) MAGDA79 nie mam już żadnych wspomagaczy jade tylko na tych 1 tabletka o 19 mi starcza i jest super nawet jak zdarzy mi się jakiś mały ataczek to nawet nie myśle o nim :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość samotnawtymwsz Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Laski ja jestem strasznie wyposzczona i bzykac sie chce ale nie ma z kim, znaczy ktos by sie znalazl bo i tacy dobrzy sa co to proponuja mi biednej wyposzczonej ale ja potrzebuje czegos wiecej:P wiecie co ja nie ejsetem taka sztywna, ja jestem laska bezposrednia, szczera i mowie to co mysle:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość samotnawtymwsz Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ii ja sie nie obrazam, nawet nie wiecie na jaka bezposredniosc mnie stac:P ehehehe do mezczzyn niesmiala ale ze znajomymi to potrafie dowalic hihi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Samotna Ty taka cicha woda jesteś hahaha Ja tez taka,co mysle to powiem,choć nie zawsze mi to na dobre wychodzi.Jedni to akceptuja,drudzy foch strzelaja.Dzisiaj faktycznie dzien smiechawy na forum,ale to dobrze,bo ilez mozna klapać o nerwicy ? Bezeluszku ja tam sekuologiem nie jestem,ale sprobuj z mezem dłuższą grę wstępną zastosować.Może Twój organizm potrzebuje wiecej pieszczot itd. Słodkich snów kochane babeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ahhh Samotna bo juz sie obawiałysmy ze sie obrazisz.Ale to dobrze ze taka wyluzowana jestes :) Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Samotna no to super ze jesteś tak fantastyczna wyluzowana babka :) ufff ulżyło :))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Beata34 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 No Wy to jesteście rzeczywiście wariatki,a ja przed chwilą mężusiowi odmówiłam...chyba wyskocze z dresów i jak dzieciaki spać pójdą to go milutko przeproszę:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Beata34 takie przeprosiny napewno mu sie spodobaja :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Beata34 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Powiedziałam mu,,,ze dobra i już japa mu się cieszy:))...Te chłopy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 ANDZIUNIU własnie pieszczoty sa i to długo nie wiem co sie dzieje może chodzi o to ze nie zawsze mam chęci ale ulegam bo nie chce sprawic mu przykrości chyba wszystkie chłopy tak kochają sex :P Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zs ten fantastyczne humorek trzeba podziekowac Andziuni walnęła temata i poszło .....hahahah kazda swoje dodala i humorek gotowy :)))))) ja to kotlety smazylam i myslalam co Wy tam odpisujecie hahahaha ............ Beatko to zyczę seksiarskiej nocy :) ja tez dzisiaj za szaleje wyciagne moje zabaweczki z nocnej szafeczki i starego obudze a cooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Tyta ale ty proderyjna jestes hihi a to dobra mysl kajdaneczki i pejcz wyciagnac i zaszalec a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Beata34 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja kiedyś dostałam od mojej przyjaciółki z Niemiec na urodziny *osobistego przyjaciela*,ale mężuś znalazł i schował do swojej półki z mową,że jak będę chciała to do wspólnych igraszek razem z nim...haha...padłam,bo wyszło,że jest zazdrosny o zabaweczkę:))) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A już mialam iśc kimać a tu znowu sex hahahaha....Bezeluszku wszyscy faceci to psy na baby poczekajcie kobietki jak Wasi panowie skoncza 40tkę hahaha Wtedy druga mlodosc sie w nich odezwie hahaha.Znam to z wlasnego przykladu.Moj nieraz chodzi jak paw,nie to,ze dumny ale jakiś taniec godowy odstawia hahahah Moj dzisiaj też coś tam zagaduje,a ja do niego-Ty nie zagaduj,tylko dzialaj,z tego większy pożytek będzie .I już też micha mu się ucieszyła hahahha A teraz już spadam,jak coś jeszcze skrobniecie,to jutro poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kasiula25 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Andziunia z tym tańcem godowym mnie rozbawiłaś :)))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza
tyta32 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Andziunia nie strasz mnie mój ma 3 lata do 40stki musze się nabzykac z nim przez te 3 lata żeby mu nie odwaliło tylko z brzydło hahahaha ........ Cytuj Odnośnik do komentarza
magda79 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jestescie boskie,dawno sie tak nie usmialam:) Moj tez ma 3 lata do 40tki;)Ale jak mu sie teraz nie chce to mam nadzieje,ze za 3 lata tym bardziej mu sie nie bedzie chcialo i nie bedzie biegal za spodniczkami:)Prawie kazdej szykuje sie milutka noc,a ja nic bo okres jest:(Ale pomarzyc warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość samotnawtymwsz Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 To ja tu umieram na brak wybzykania a wy odmawiacie???? hihihih ja gdybym dopadla to chyba bym zmasakrowala a moja biedna Ana tez wolalaby o kuniec i kilka dni byloby z glowy hyhyyhy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Hej Wam. Widzę że fajny temat poruszyłyście:) biedna samotna przez to aż spać po nocach nie mogła:P rozmarzyła się chyba:))) U mnie z sexem jest spoko chodź na początku nerwicy mój biedny mąż parę miesięcy nie zamoczył:) Teraz mam jakaś infekcję i jest lipa...a widzę że już go nosi:) trza będzie jakoś z krzyża spuścić:) Tytka tyś jest dobra u nas igraszki są z 2-3razy na tydzień...ale za to wióry się sypią:)hahaha Chciała bym zapytać czy któraś z Was ma może założoną spirale?? Ja już mam dość tych gumek to jak lizanie lizaka przez papierek:)) Ostatnio sobie wspomnieliśmy sobie czasy starania się o małegoooo....ojjjj pięknie było:0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość samotnawtymwsz Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witajcie dziewczyny:) Gracjo Gratuluje Ci tej jazdy autobusem!! Tak trzymaj i teraz gdy się przemoglas jezdzij czesto i gesto a zobaczysz ze sie rpzyzywczaisz i ebdziesz smigala!! wiem po sobie ja jezdzac raz na ruski rok mialam ataki w tramwajach a teraz jak czesciej zaczela jezdzic to ejst lzej, nie calkiem dobrze ale duzo lepiej wiec Gracjo jezdzij tyle ile sie da!!! Zelko ja nie pomoge w sprawie spirali bo nigdy nie mialam i nie zamierzam miec, naczytalam sie o tym i nasluchalam tak samo jak o innych srodkach hormonalnych. Ja jade zawsze na zywca bo z gumka taki sex to nie sex hihihii. No jak widzisz naturalna metoda antykoncepcji zawiodla tylko raz ihihihihih Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość samotnawtymwsz Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Beata ja mimo z chlopa nie mam to nie zdecydowalabym sie nigdy na takiego przyjaciela hiih wolalabym prawdziwego menczizne:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zelka27 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Samotna...mi akurat tez nie chodzi o spiralę hormonalną...parę lat jadłam tabletki anty i jak przestalam wkońcu się kapłam skąd u mnie były takie straszne migreny...po prostu z hormonów. U nas też zazwyczaj jest na żywca ale konfort psychiczny nie taki jak bym chciała...nie chce wpaść to po prostu zły moment:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi