Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie dziewczyny U mnie ok. od rana głowa cos mnie bolała i sciskało w czole ale wypiłam kawke i troche przeszło może faktycznie cisnienie za niskie???? Nooo ca za temat poruszyłyście.Co do seksu to u mnie tez ok.Tyta ma racje ze seks jest dobry na wszystko rozładowywuje napięcie. :) A co do lekow to nie biore wiec sie nie wypowiadam bo nie mam zielonego pojecia.

Rozbawilyscie mnie do lez:) Tytus,to ja juz wiem skad masz taka rewelacyjna figure:) U mnie chwilowo kryzys lozkowy:)Pewnie przez codzienne problemy,ale obydwoje nie mamy ochoty wiec spoko,ale przytulanie jak najbardziej:)Zreszta ja twierdze ze wyszalelismy sie 10 lat przed urodzeniem mlodej wiec teraz jestesmy spokojnym malzenstwem:)Za to wieczorem koncerty lozkowe slysze u sasiadow,u nas takie cienkie sciany,a oni takie jazdy,ze mi we wlasnym domu glupio.Ja mojemu mowie,ze wie co w domu ma,a nie wiadomo co gdzie i jak zlapie i co potem?ha ha ha.A poza tym my mamy tak,ze jak jedno cos jeszcze mysli,to drugie juz to mowi,wiec powiedzialam mu,ze zanim on zrobi skok w bok to ja juz bede to wiedziec,wiec ma sie nie wazyc:)Ide mu obiad odgrzac,bo wraca z kursu,wisial 10 m nad ziemia,ja nie dalabym rady,mam lek wysokosci. Bezeluszku,czyli na ciebie xanax nie dzialal?a masz do tych twoich lekow jakis wspomagacz?

Kasiula trafił swój na swego hahahha.Tyta to wariatka jakich mało ( moge tak napisac i myślę,że focha na mnie nie strzeli,bo przegadałyśmy chyba setki godzin na priv tak,że znamy się jak łyse konie hahahah) a dla mnie znowu temat sexu to temat jak każdy inny-normalna zyciowa sprawa. Madzia ja jak byłam w NL na wakacjach u ciotki,to tam za ściana mieszkali murzyni.Tak dawali czadu co noc,że o śnie nie było mowy.Łóżko mieli bardzo blisko ściany i podczas bzykanka ono waliło w tą owa ścianę.Któregoś dna nie wytrzymałam i zaczęłam pantoflem walić w ścianę ( miałam chyba z 13-14 lat) Od tamtej pory można było spokojnie spać hahahah.Owszem sex był,ale bez ,,przytupu,, a co jest najciekawsze oni myśleli,że to moja ciotka tak waliła i się krzywo na nia patrzyli hahaha Madzia zrób to samo,albo walnij na tablicy ogłoszeń na parterze karteczkę a am napis- „Uprasza się lokatorów z mieszkania X o cichsze odbywanie stosunków seksualnych bo blok się zawali” hahahah Matko dzisiaj mam banana na buźce a w klacie piecze jakby mi ktoś sól na ranę wysypał.

Hej kobietki moje drogie a co wy dzis takie niektóre wyposzczone co??????ja chyba też już trochę ale tak to jest jak się ma problemy.chociaż dla mnie sex jest cudowną rzecza jeszce z moim męzusiem no ale teraz jakoś mało sie go uswiadcza ale sobie odbijemy jak sie poprawi sytuacja.samotna ty taka jajcara jesteś a mówisz ze nie poznasz nikogo...kobito ja jestem pewna ze nie długo znajdzie sie taki co mu bedziesz sciskac i nie tylko hihihi.ja dziś wróciłam do domciu z synem autobusem bez męża i jestem z siebie taka dumna jak n ie wiem.znów dowód na to ze samemu też można jak się człowiek postara i nie daje francy,choć to czasem trudne ale da się ja jestem tego dowodem!!!humorki dzis wam widzę dopisały,ja miałam strasznie denerwujacy dzień ale trzeba bedzie popatrzeć na pewne sprawy z dystansu i moze będzie siećzłowiek lepiej czuł psychicznie bo jestem wykończona właśnie psychicznie.