Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Dziewczyny :) Trochę się nie odzywałam bo miałam ostatnio nie najlepszy okres małpa dawała o sobie znać pewnie przez nude.Dziewczyny już mnie cholera w domu bierze chociaz psychicznie jest lepiej to fizycznie jeszcze nie za ciekawie,ale już po woli jest lepiej. Za oknem dużo śniegu lubie taką pogode. Weekend minął mi super,zrealizowałam wszystkie plany w tym sam wybrałam sie do marketu B. dojechał zrobiliśmy zakupy i sama pieszo wróciłam do domu,póżniej spacerek i wygłupy na śniego było super. Pozdrawiam :)

Samotna hahahaah rozbawilas mnie tym dupolotem hahaahah :) dzięki kochana ale Ja wiem czy ja tryskam optymizmem ??? po prostu jak na razie mnie nic nie rusza i się nic takiego strasznego nie dzieje,niewiem co będzie jak małpa znów zaatakuje badzmy dobrej myśli oby nie :)jak na razie jest dobrze sa objawy ale olewka totalna jak długo zobaczymy :)Ty tez sobie dobrze radzisz, bez leków,wychodzisz na sanki do pzredszkola :) a powiedz mi kochana co to za trening???? Dziewczyny ja J auwoelbiam lumpeksyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!! tez w Pl czatowałam tylko na towar i buszowałam takie zajefajne ciuchy tam można dostać i tak jak zelka pisze nikk tego samego nie nosi, dzieciaków zawsze obkupiłam męża fuul wypas a tu niestety nie ma lumpów i jestem zdana na wyprzedaże :) Monic w srode masz wizytę spytaj go o zwiekeszenie dawki lub zmiana leków i zobaczymy co powie :) Kasiulka w koncuu do nas wróciłaś :) Bezeluszku Ja tez dzisiaj z rana wysprzatalam na blysk a po południu już bajzer :( Magda dasz radę zobaczysz będziesz mogla się sprawdzić a na bank się sprawdzisz ja swojego zcasu tez się okropnie bałam siedzieć samej w domu na ta chwile uwielbiam sama wole autentycznie być sama :) Zelka to super spedzials weekend :)

Gość samotnawtymwsz

Witajcie dziewczynki! Tytka to super, ze olewasz i jak widac to klucz do wyzdrowienia bo ta nerwica się żywi naszym strachem i sie nim napedza. Mysląc o niej i objawach właśnie mamy to co mamy. Staram sie olewac, nie zawsze sie da ale jest ku lepszemu, nie mam juz tak tragicznych dni jesli chodzi o sama nerwice (serce nadal daje w kość i niestety bedzie tylko gorzej a nie lepiej) jak kiedyś. Tytka a tu masz cos o tym treningu i mozesz sobie go sciagnac. To trening relaksacyjny. Robisz to co ten facet Ci mowi w tym nagraniu. Ja sie polozylam juz wieczorme do lozka , sluchaweczki i slucham i robie to co mi gada hehe. Powiem jedna, że troche się wierciłam bo pol godziny to troszke za dlugo eheh http://lavenmint.pl/za_darmo/trening_relaksacyjny_jacobsona/prod_36.html

Dzien dobry babeczki :) Samotna dziekuje jak się obrobię to sobie zobaczę co to jest :) wczoraj sobie wykrakałam ten spokój na wieczór zrobila mi się tak ciężko na klatce piersiowej i jak by zatykało oddech,niby oddychałam normalnie ale ciężko ciutkę się wystraszyłam bo czułam tez ciezar na klacie caly czas,ale wzielam lapka do lozka i zajelam się grą na fb pograłam w kulki potem ogladnełam z mezem mecz Polski w ręczną i jakos przeszło zapomniałam trochę i ulżyło :) nie da spokojnie po zyc musi zaatakować małpa wredna !!!!! nocka spokojnie zobzczymy jak dzionek :) a co u Was kochaniutkie :)

Hej wszystkim:) U mnie ok. mam młodego w domu ale jutro już śmiga do przedszkola bo ma dzień babci i jakiś tam wierszyk ma do przekazania:) powiem Wam że zawsze się cieszyłam że małego nie mam tych parę godzin w domu bo sobie odpoczęłam od niego a teraz jest odwrotnie!! jak sobie pomyślę że znów go muszę wozić tam i z powrotem to mnie mdli;/ madziu ja też kiedys miałam taki nocny atak...poprostu obudziło mnie walące serducho! mój mąż akurat miał nockę. masakraaaa 3 godziny mnie trzymało już nie wiedziałam co mam zrobić...dzwonić po pogotowie, męża czy co jeszcze...ale zaparzyłam melisy. walnęłam sobie hydro odpaliłam lapka i przeszło ale 3 godziny serce waliło jak oszalałe!! patrzyłam na te metody relaksacyjne ale ja dzikus jesetm nie usiedzę tyle na dupsku:)

Wiesz zawsze możesz dołożyć skwareczek i już bedzie lepsze...ja tez kaszy daje tak troszeczke:) samopoczucie ok. pogoda u mnie lipna więc troszkę słaba chodzę. wczoraj u nas padał deszcz i momentalnie zamarzał:) super to wyglądało jak taka wielka błyszcząca beza:) ale niestety to była masakryczna rozwalidupa:)dziś wali śniegiem, więc jak u być na chodzie?!

Gość samotnawtymwsz

Ja obiecalam sobie zdrowo sie odzywiac i dzis będę robiła salatke z makaronem ale akim w kształcie ryżu, do tego kurczaczek w curry:D mmmniammmmusne pewnie będzie. Ja najbardziej uwielbiam peirożki z mieskiem ale pyszne sa tez wlasnie ruskie z tym, że ja je podsmazam na patelni:D Kurcze mialam isc po przedszkolu na sanki ale kurcze blaszka brzuch boli i pewnie dzis lub jutro okresu dostane, do tego czuje sie fatalnie przez to PMS wrrrrrr..teraz zurek dokanczam i smigam po dziecko i na dupolota (dzis ja sobie daruje)

Gość samotnawtymwsz

Zelka to zazdroscic , ja kocham zime a lata nie moge scirpiec bo wtedy non stop tragicznie s ie czuje. Latem ochlodzic sie nie da jak tak sloncem wali a jak mam te uderzenia goraca to makabra a zima te uderzenia mam dosyc rzadko (glownie w trakcie PMS) i szybko mozna sie schlodzic

Gość samotnawtymwsz

Ale wiecie co dziewczyny, zaczynam juz przestawiac mozg na dobre tory...jestem coraz to bardziej przekonana ze wychodzac, jeżdżąc nic mi nie ebdzie i mimo iz zle sie czuje idąc to nie ma w tym strachu o to, ze padne tzn zdarzają sie jeszcze takie sytuacje ale juz nie uciekam i staram sie przeczekac

Samotna Ja ci już nie raz pisałam ze czas robi swoje :) nie wolno tylko się zamknąć w domu i satc w martwym punkcie,trzeba isc mimo samopoczucia a powoli się zaczynasz przekonywać ze nic Ci nie jest mimo zawrotwó głowy czy skurczy fajnieee ciesze się ze zaczynasz się nastawiac optymistycznie naprawdę warto i oby tak dalej kochana ciesze się :)

Witajcie ! Samotna to jest dobre ! Uśmiałam się z teledysku. A u nas rozbijdupa,ślisko,wietrznie i ma padać śnieg.W naszym województwie 25% ludzi bez prądu. Pierogi też kocham ruskie i z kapusty kiszonej wymieszanej z mięskiem-pycha. Miłego dnia Wam życzę.