Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Gość samotnawtymwsz

Witaj Elka , ja tez slyszalam ze znany mlody sportowiec umarl z powodu jednego dodatkowego skurczu wiecej ale on byl sportowcem i wysilek mial ponad sily wiec nie dziwota.....poza tym sa rozne rodzaje arytmii i nie wszystkie są złośliwe, ja juz sie nie rpzejmuje mimo iz to serce daje mi niezlego stracha...ale gdybym miala sie tak napedzac to chyba bym zawalu serca dostala od zmartwien. Elkaa spokojnie arytmie sa różne i jak lekarz mowi ze ok to jest ok i nie doszukuj sie. Dodam jeszcze, ze arytmia przy chorym sercu moze miec pewnie takie skutki ale jesli ma sie zdrowe serce to ok. AAAAAAAAAAAle lekarzem nie jestem a tak kiedys wyczytalam

MONIA25 mi tak porządnie leki zaczęły działać tak po miesiącu ale to już naprawdę dobrze się czułam i w sumie do tej pory dobrze się czuje czasem się zdarza ze wydaje mi się że się uduszę tak jak wczoraj jak byłam z dziewczynkami na tym balu przebierańców i były takie konkurencje i kazali mi zatańczyć z takim jakimś małym wogole szok że wyszłam na środek jak nikogo nie znałam i zaczęliśmy tańczyć he he i w pewnym momencie mnie złapało już myślałam że zwieje ale wzięłam się w garść i wytrzymałam do końca :) i jestem bardzo dumna :)

Cześć dziewczyny! u mnie dziś też lipaaa...rozbiła mi się w torebce moja hydroksyzynka!! i teraz nie wiem co gorsze.....że nie będę miała co wziąć na uspokojenie w razie okropnego ataku,,,,czy to ze zalała mi wszystkie dokumenty;/ a jest lepka i klejąca...tak że humorek mam dziś zajebistyyy!! elu---nie poddawaj się, chodź czasem najlepiej jest się wybeczeć! leno---wiem jak to jest jak ktoś wiecznie siedzi Ci na głowie i wypytuje o rzeczy oczywiste, patrząc na Ciebie jakbyś nie dawała rady;/ bezeluszku---a widzisz nie było aż tak źle i nawet potańcowałaś...BRAWO:) pozdrawiam!

Andziunia dziękuję ci za rady, masz dużo racji. pewnie ci przykro ,że tak ojciec jest bierny w waszych reakcjach ale możesz się cieszyć , że skończył z nałogiem, bo nie dość że byś mogła być na niego zła, przykro to jeszcze byś się nazamartwiała za wszystkie czasy. Lencia hahahaha.....omg!! musisz porządnie im wytłumaczyć, że nikt inny nie zadba tak dobrze o twojego maluszka jak ty:) ja też to przerabiałam, małego w gołych stupkach od małego po domu daję, buty dopiero przed roczkiem mu założyłam pierwsze, przed jesienią, a po domku w skarpeteczkach czy nóżkach gołych, i po piasku na bosaczka, ale ile się nasłuchama by mu kapcie zakładać bo będzie chore ( nie chorował w ogóle!!, 3 dni katarek i jeden temp i to raz w roku i to po basenie) :) ale miałam dość tego, ale im wytłumaczyłam, że nikt go tak nie kocha jak ja i robię wszystko by mu było jak najlepiej i już nie marudzą:D Ja dziewczyny spałam,3 godziny dziś i pojechałam na 12 godzin do szkoły ale tylko 10 wniej byłam z przerwą 2 godzinną, bo wcześniej egzamin napisałam, teraz ledwo na oczy widzę, a muszę projekt dokończyć bo jutro kolejna prezentacja i oczywiście egzamin....przysięgam po uczelni idę do mc Donalda na wielkiego mcflurry z lionem.

Od wczoraj próbuje sie do was dobić ,pukkk pukkk tak miałam zawalony komputer jakimis wirusami ze dopiero mam go teraz do dyspozycji . Poczytałam wasze ;;życie .. i powiem wam że u mnie codziennie cos innego dzis jestemna etapie mdołsci i chyba cos z pecherzem nie tak bo cos mnie pieczy przy sikaniu . Kurde zawsze cos że człowiek nie ma spokoju Dzis upiekłam na niedziele ciasto pychota .......dziewczyny zapraszam na ciasto i kawę .....Tzw Krówka na jasnym biszkopcie masa krówkowa pózniej pózniej ciastka pettitki krem budyniowy bita smietana znów Petitki masa krówkowa petitki i polewa czekoladowa . Kurde pyszne . Musze wam znów narobic smaka hiii hiiiiiiiii Życze wszytkim dobrej nocy .

Witam Was dziewuszki :-) a Wy gdzie się podziewacie ??wszystkie pewnie na sankach :-) U mnie ok,wczoraj miałam szaleńczy dzień na zakupkach przecen masa w każdym sklepie po -50% nie wiedziałam w co mam gały wlepiać mój mąz powiedział ze jestem w swoim zywioleee hehehe oczywiście gdy jechaliśmy było mi niedobrze, ale jak weszłam do galerii i zobaczyłam na każdej szybie SALE to mdłości od razu przeszły mi :) potem w gości na wódeczkę i tak sobota zleciała :) teraz jestem sama w domu mąz z dzieciakami na sankach a ja po obiadku wypoczywam i leniuchuje :) Lenciaaa jakie ciachooooo!!!!!!!!!!!! mnia mniam jejku bita smietana !!! uwielbiam wszystko co z masą ale mi narobilas smakuuu !!!!! az się oblizałam jak to przeczytałam udało Ci się smaku narobić i to konkretnie :)a co do mamy to olej too bo i tak nic nie wskórasz denerwowaniem się wszystkie mamy takie sa nad opiekuńcze one mysla ze my zrobimy swojemu dziecku krzywdę puk puk w głowę heheh .... już nie długo kochana wytrzymasz jeszcze trochę i będziesz miała komfort psychiczny :))) idziesz na swoje tak??? Bezeluszek upsss i co teraz??? wychodzi wizyta u męza hahaha poszaleliście troszkę za bardzo :) może jeszcze dostaniesz? nie bylas chora lub przeziebiona? albo jakiś stres?? a jak niee to będzie mały księciu wśród dwóch księzniczk albo trzecia księzniczka :))) fajnie ze u Ciebie jest dobrze a jak cos Cie łapie dajesz radę :)))) Ela ja tez nie mam pojęcia na temat arytmii, ale jak samotna Cie uspokaja to na pewno tak jest, samotna nasza na ten temat na bank jest oczytana bo sama ma problemy bidulka z skurczami :)także głowa do góry i najważniejsze żeby nie myslec o tym :) Samotna co u Ciebie kochana???jak samopoczucieee?? Monoc będzie dobrze zobaczysz!!! dobrze ze chodziasz jeden dzień od sapnelas od tego kuu.......go złego samopoczucia przyjdzie taki moment ze już będziesz tylko lepiej :-) tyle już wytrzymalas i tak jesteś dzielna dziewuszka:) Andziunia jak tam serce?? dołek przeszedł już? odezwij się na priv :) Gracja Ty tez :) Zelkaaa a u Ciebie?? pewnie szaleje na quadziorze ???hihi szalona :))))) Kasiula a Ty wkoncu napisz cos do nas :))) Magdzik gratulacje :) egzaminy napisane jejku 10 godz wytrzymalas japierdziuleee alez Ty twarda sztuka :)podziwiam :))))

Hej kochane! Mnie dzisiaj w nocy obudził jakiś dziwny ból kłucie w lewej pachwinie jakby..az się zerwałam a serce waliłoooo, ze łoooo pozniej piekło mnie jakby na udzie i bolało..także ,,;( fajnie, ze macie dobre ciacho na niedzielę..ja piekłam w środę i wczoraj nie miałam ani czas ani ochoty już pieć, a zjadłabym coś... Jeśli chodzi o wyprzedaze to ja już jestem na etapie nowych kolekcji;p;p mam bzika na punkcie mody;p;p

Dziewczyny koniec!!!! koniec semestru, koniec projektów, tańcze teraz ze szczęścia, prezentację ostatni ą dziś przed grupa prezentowałam, część zaliczona, na drugą część czekam by mieć wyniki dzisiaj z 3 egzaminów 3 zaliczone!!! więc z 19 przedmiotów liczę na 3 egzaminy w sesji:DDD jeju trzymajcie kciuki by tak było:) zaraz jadę z tym swoim wielkim zadem na ryrki z bita smietaną, zjem z 10 i dwa lody mcflurry i zakupy i dziś się oficjalnie opierdzielam, a jutro dopiero materiał przejrze. muszę zacząć się po sesji odchudzać bo wszysyc zaczeli mnie błagać bym więcej nie jadła.

Mnie coś serce też zaczelo bić szybciej nie wiem czemu. boję się go badać bo mi coś wyjdzie i będę się zamartwiać tylko, a do tego miaałam taki nerwoból nad piersią po stronie serca, że wdechu nie mogłam zrobić tak bolało, ale to nic w porównaniu z tą sesją:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Bezeluszkuuu a to dobrze już myslalam ze ..... ,ok ja tez nie dostałam powinnam 8 stycznia i nic,ale u mnie zmiana klimatu była i choróbsko i po przerwie znow musiałam wziasc tabletki anty i się zahamowało dziadostwo dopiero mi będę hormony buzować jak będę miała dostać następny ufff już to czuje :((( a tak to co u reszty babeczek???? piszcieeee nie spijcieeeeee :)))))))

Cześć dziewczyny. weekend minął super...moja siorka pracuje w prosperplaście to taka firma robiąca mase rzeczy z plastiku:) zgłosiła mojego synka jako testera nowych produktów więc mieliśmy dużo rzeczy do wykonania:) dostał różnego rodzaju sanki, supoloty, ślizgi, mini snowboardy:) tak że się wyszaleliśmy, dupki obite:) dziś mały został w domu bo kaszleeeee jak stary gruźlik:) takie życie pracownika fizycznego:P mi coś oko spuchło...wyglądam jak dzwonnik z notr dame:) a jak u Was? madziu jesteś wielka za te studia:) bezeluszku ja to marzę o 2 dziecku ale nie wiem jak bym sobie poradziła z ciążą;/

ZELKA to mieliście super udany weekend tylko pozazdrościć :) ja tez sie boję kolejnej ciąży nie wiem jak to by było ale jeszcze mam sporo czasu jak narazie nic nie planuje :) dziecko kosztuje a nas nie stać i w sumie mamy tylko 2 pokoje a jak by był chłopiec to całe życie z dziewczynkami w pokoju ;/ ja lecę sprzątać do małych do pokoju już za tydzien konec feri Zuza do pzredszkola to więcej czasu będe mieć :)

Gość samotnawtymwsz

Witajcie dziewczynki!! No i was przeczytalam i zapomnialam ktora co i jak hehe Noo Magdzik super, ze dajesz rade ze szkola ja sie rpzyznam ze skonczylam na licencjacie bo mgr nie dalam rady juz zrobic przez ta nerwice:( Tytka dzieki Twojej energii to wszystkie tu ozdrowiejemy i bez tabsow, tak od ciebie ten optymizm i energia tryska!!! U nas dzis taka nijaka pogoda, sobota i niedziela pod znakiem sanek dupolotow , tyle mam strzaskany , nie mowiac o kosci ogonowej ale wszystko pozytywnie, miałam tylko parę skurczy ale da sie przeżyć. Sciagnęłam sobie dziewczyny trening JACOBSONA...czy któraś z was słuchała i stosowała to|? ja ściągnęłam wczoraj i dziś mam zamiar odsłuchać bo wczoraj już mi się nie chciało ...zresztą musiałam specjalnie dokupić kartę pamięci do telefonu bo poprzednia wsadziłam do aparatu a nie będę non s top wyciągała. dziś czuje się d o tyłka , mierzylam rano cisnienie i mialam 97/64! a jak tam u Was dzis dziewczynki??

Samotna---ja też uwielbiam ciucholandy:) nie martwię się chociaż że połowa wsi bedzie chodziła w tym samym co ja:) mam zaprzyjaźnione szmateksy gdzie panie mówią mi kiedy mają nowy towar więc wpadam jeszcze przed otwarciem i szaleje:) powiem szczerze że był czas że byłam od tego normalnie uzależniona, a ubrania wylewały mi się z szaf:) też dziś jestem przemielona,ale mam małego w domku więc zajmuje mi czas. męczy mnie już to siedzenie ciegle samej;(

Hej dziewczynki! Widze,ze po weekendzie wiekszosc z nas ma pupki poobijane,ale warto:) U mnie dzis pada marznacy snieg wiec pogoda nie ciekawa.Moje samopoczucie tez,w nocy obudzilo mnie szybkie bicie serca jakbym sie czegos wystraszyla,no i potem biegunka i po nocy.Malej nie puscilam do przedszkola bo nie dotarlabym po nia,znow zawroty glowy,bolace nogi,czy to sie kiedys skonczy? Do tego moj maz jutro wyjezdza na 4 dni,jestem przerazona,bo nigdy tak dlugo nie zostawalam z mala sama.Owszem wychodzil do pracy,ale wracal,a tu jedzie pod Wroclaw i wroci w piatek.A ja juz swiruje.Ciezko tak nie miec sie do kogo odezwac przez kilka dni tylko ta moja3,5 latka.Do tego ja nie wychodze z tego cholernego domu sama,nie wiem jak to bedzie.Chyba zwariuje.Jak ja chcialabym normalnie zyc:) Tez kupuje w ciucholandach,na modzie sie nie znam,do tego szczupla nie jestem wiec ciezko mi cos fajnego na siebie znalezc,wiec glownie dzinsy,adidasy i bluzy. Mam nadzieje,ze z wami przetrwam te kilka dni,bo prosilam moja ciocie zeby wpadla,tez sama siedzi w domu,ale dala mi do zrozumienia radz sobie sama,mama tez twierdzi,ze jest bardzo zajeta i nie znajdzie chwili zeby wpasc,a ja glupia jak one potrzebuja pomocy to nogi bym sobie dla nich polamala,

Gość samotnawtymwsz

Magda79 kochana dasz sobie rade, na poczatklu pewnie bedzie ciezej ale po jakiejs chwili będzie coraz to lepiej..masz na wszelki wypadek cos na uspokojenie?? ja teraz nie mam nic przy sobie prócz melisy i validolu, może poproś męża by jeszcze dzis kupil ci w aptece validol, brany pod język lekko i szybko uspokaja. Możesz sobie pobrać już od dziś by się przygotować.. Minic25 a może masz zle dobrane leki?? albo tez wytrzymaj do 2 tygodni i jesli nie zauważysz poprawy to spytajs ie swojego lekarza. Ja się na tym nie znam więc może bezeluszek i Magdzik Ci bardziej pomogą w tej kwestii a mi pozostaje trzymać kciuki