Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczynki moje kochane trzymajcie za mnie jutro kciuki bo jadę do miasta autobusem.z meżusiem ale nie ma mnie kto zawieźć autem........boję się jak diabli ale musze jechac do opieki bo jak nie pojade to kasy na święta nie bedzie.a jak już piszecie o urodzinkach to moje dziecko ma 17 grudnia.mężuś 15 a synek imieniny 18 i mężuś imieniny 19 zwarjuje chyba w ty dni................dobrze ze chociaż ja mam w lecie hihihhi.miłej nocki.nie wiem czy zasne bo myślę o jutrzejszym dniu

Gość MAMUSKAZNERWICA

GRACJA nie martw się:) Wszystko będzie dobrze ważne że nie jesteś sama. Ja przynajmniej sobie to tak tłumaczę jak mam taką sytuację.Wystarczy,że jest przy mnie ktoś bliski kto w razie czego będzie wiedział jak się zachować w razie czego. A i oczywiście bez wody w torebce się nie obejdzie;p zawsze ją mam przy sobie na wypadek *suchości w ustach* nienawidzę tego stanu ale muszę przyznać,że dzięki Bogu dawno go nie miałam, na razie przechodzę dolegliwości typu mdłości i zawroty głowy (normalka) przynajmniej raz w miesiącu mi się zdarzają. Dobrej nocki;)

Zelka w końcu powróciłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u nas tez zimna dzisiaj -12 brrrrr jak wróciłam ze szkoły w domu miałam 19 s od razu w kominku napaliłam, jak Twoje samopoczucie piszesz ze siada ?? ?? masz racje nie daj się !!!!!!!!!!!! Agulka to nie mialas zadnych mocniejszych dolegliwosci na początku brania leków Ja sie nasłuchałam ze jak sie zaczyna brac objawy sie nasilają podwójnie i trzeba przeczekac ten czas a potem dopiero jest poprawa i tego własnie sie cholernie boję :( a mdłosci masz moze przed miesiączka i zawroty głowy??? Ja mam dzien przed miesiaczka lub w trakcie takie mdłosci ze szok i zwrotami głowy ale wiem ze to przez hormony i olewka :)

Oczywiście serducho robi sobie co chce:) i zaczyna mnie dobijać:) ale miałam ostatnio trochę stresów więc to pewnie dlatego. musiałam zęba leczyc kanałowo! 1.5 godziny na fotelu z sercem w gardle.masakraaa! a potem zapłata za tą *przyjemość* 250zł! wczoraj pojechałam z małym do dentysty---bałam się za niego:) ale młody dał rade!

Zelka mnie tez to czeka dentysta ale cały czas zwlekam on jest do wyrwania juz sie nie nadaje do leczenie a ja sie tak boje jak niewiem cooo!!!!!!!!!!!!!!!dzielna z Ciebie kobietka jejkuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! noooo pewnie przez stres teraz odreagowywujesz :( Agulka a lekarz co Ci mówi ze te bóle sa od nerwicy??? mnoe czasem tez boli ale rzadko i poboli chwilke i przestaje a Ciebie boli non stop???nie dziwie się ze sie boisz bo tez bym sie bała,mnie tylko na początku jak cos zakuło to panika murowana :)

Gość MAMUSKAZNERWICA

Witam Wszystkich:)) Jak zwykle mój poranek zaczyna się od mdłości:( Okropieństwo. Macie może jakieś sposoby? Na razie popijam sobie herbatę imbirową trochę mi pomaga. Ale boję się czegokolwiek zjeść żeby nie zwrócić. Jak tam u was pogoda? U mnie sypie śnieżek:D Muszę iść z małym do lekarza bo kaszle już od tygodnia i nie umiem go wyleczyć domowymi sposobami. A przy okazji muszę powiedzieć mojej pani doktor żeby przepisała mi hydroksazynę bo na tej co mam kończy się już termin ważności a bez tego ani rusz:) Pozdrawiam!

Tyta ja też tak zwlekałam z dentysta.najbardziej bałam się znieczulenia bo wyczytałam gdzieś że przez nie można dostać bardzo szybkiego bicia serca! ale dotarło do mnie że nie 1 raz będę znieczulana i jakoś zawsze przeżywałam:)więc sie zawzięłam i zrobiła całaaaa paczsze:) podobno zęby też mają wpływ na cały organizm. mamoznerwicą...ja piję herbatkę bukiet ziół, jest do kupienia w lidlu---jeżeli oczywiscie lubisz koper włoski i inne ziela:)

Tyta wszystkie badania mam ok EKG tez robiłam chyba z 20 razy i tez jest dobre tylko mam kregosłup piersiowy krzywy i lekarzaz powiedzial ze to sa albo nerwobole albo od kregosłupa bo mnie tez bola plecy i łopatki cały kark ostatnio rozmawiałam z znajoma pielegniarka ktora tez cierpi na nerwicy i mowiła mi ze mam sie tymi bolami nie przejmowac bo gdyby to było serce pokazało by to na EKG i tez mi powiedziała ze z tymi bólami meczyła sie przez 3 lata masakra te bole sa takie ze nam sie wydaje ze to serce a tak naprawde to bala miesnie tak mi powiedzial lekarz i ze w nerwicy tak jest

Tyta...ja właśnie się kapłam że mi się mój syropek przeterminował:) mam go zawsze przy sobie jakby serducho zaczeło kołatać albo strasznie walić.ale brałam go może z 2 razy w tym roku. chodź są ludzie którzy piją go codziennie.chodź nie wiem czy nie uzależnia.jest na recepte!

Agulka zacznij sobie wmawiać do głowy ze to tylko przez kręgosłup i ze jest tak przy nerwicy!!!! za kazdym rzem jak nachodzą Cię głupie mysli ze to zawał albo ze serce zaraz Ci pęknie zacznij wtedy myslec ze to nie tooo ze to nerwica i kręgosłup wbijaj sobie do głowy jak małemu dziecku :) przestaw się z tamtych mysli na takie własnie :)