Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Bezeluszku zyczę Ci z całego serca wygranej :)))) Ja juz w marzeniach wygraną rozplanowałam heheeh pomogła bym wielu osobom które potrzebuja pomocy to by mi sprawiło największą satysfakcję i radosć takze trzymamy kciuki i gramy dziewczyny ;) Kasiula lece serce do meza sie troche przytulić i na 19ta w gosci bo juz mi gada ze komputer wazniejszy od niego buzka kochana odezwe sie :))))

Dziewczyny oby do przodu i coraz to lepiej. Tyta ja mam identycznie z tymi chorobami, jak widze u kogos ze zle sie czuje to od razu mi sie slabo robi lub tez jesli zaczyna sie gadac o chorobach i symptomach to mam oczywiscie wszystkie...ech po prostu masakra. Kasia to dorbze, ze dzis mialas zajecie i lepiej się czujesz....marzę w końcu aby nastał czas gdy wszystkie dni będą cudowne anie przeplatane z tymi złymi. Widze dziewczyny ze pijecie troszke alkoholu, ja nie mam odwagi, boję sie go bo po nim zawsze mi serce wariuje i tym sposobem zadnego alkoholu nie mam w ustach juz z 5 lat

Tyta dzięki za troskę,ale nie możesz wszystkiego brać do siebie.Ja mam chyba gorsze dni,bo czuję się okropnie.Jakieś lęki wróciły,zawroty głowy i po trosze lambada.Kochana,ale u Ciebie wszystko gra i ciesz się z tego.Mnie penie potrzyma trochę a potem bedzie lepiej. Wiecie,wczoraj jak przeczytałam Bartka wpis,popłakałam się z radochy,że jemu się udało.Pamiętam jego początki tu na forum,a teraz chłopak cieszy się życiem i chwała Najwyższemu za to.Dziewczynki Wy też robicie postępy.Oko cieszą też posty Samotnej-kochana z takim nastawieniem za niedługo napiszesz,że nerwica poszła na emeryturę,jak to piszą dziewczynki hi hi. Ja tam muszę przeczekać chyba ten gorszy okres i albo wyląduję u psychiatry,albo będzie dobrze.Ech już koniec narzekania,ale dzisiaj wyglądam jak sto nieszczęść i tak się czuję.Staruszek wymasował już stópki,ale i to humoru mi nie poprawiło.Szczerze powiedziawszy boję się nocy,żeby nie było powtórki z rozrywki,ale pewnie jak zwykle martwię się na zapas.Słodkich snów kochani :*****

Jejku ależ błędy.. Andziunia jesli czujesz, że nie dasz rady to zgłoś się do lekarza o szkoda się aż tak męczyć:( ja poki co to poruszam sie w najblizszym rejonie w miare dobrze..wyjazdy, wizyty u lekarzy czy stres zbyle powodu wyzwalają u mnie najwieksza zmorę jaką jest ten moj skurcz serca (dodatkowe skurcze - chyba)

Andziunia psychiatra to naprawdę nie jest zły pomysł:/ zwłaszcza jeśłi jest dobry, ale co do okresu to mi się takie dziwy dzieją że nawet leki nie pomogą haha:) ja dziś o 10 wstałam (kochany synek mamusi) zrobił mi prezent chyba że tak spał ładnie, i patrzę a tu śnieg za oknem i 2 stopnie, juuuupiii uwielbiam taką szaroburą pogodę i śnieg

Witajcie ! Samotna pisałam,pisałam do Ciebie,ale jeszcze w tamtym tygodniu.Załóż nowe konto i pogadamy znowu.Ja kiedyś też zapominałam hasła,bo miałam ich kilka a teraz do wszystkiego mam jedno i jest ok. Magdzik ja już dojrzałam do wizyty u psychiatry,tylko,że nie mam z kim iść.Mój staruszek ciągle pracuje a z ojczymem nie pójdę,bo potem moja mama by tylko ględziła,że po co mi leki,że powinnam w garść się wziąć itd. Kto tego nie przeszedł nie zrozumie nigdy czym jest nerwica.Ale kiedyś pójdę,wiem to na pewno. U mnie dzisiaj nawet ciepło.W ciągu dnia było 12 stopni,ale jak czytam,że u Was zimnica,to pewnie w nocy ta temp. dojdzie do nas.Powywalałam juz wszystkie kwiatki jednoroczne,bo jak będą przymrozki to i tak nic z nich nie zostanie.Samopoczucie nawet,nawet,choć mogłoby być lepsze.Nocka przespana,choć bałam się,że będzie powtórka z rozrywki. Tyta zostawiłam wiadomość na gadulcu. Gracja czekałam na Ciebie kochana dzisiaj,ale minęłyśmy się chyba.Nadrobimy to jeszcze hi hi. Idę kochane kawkę trzasnąć,bo zasypiam na siedząco.U mnie dzisiaj w domu tak ciepło,że okna pootwierane a każdy chodzi w krótkim rękawku.Za bardzo napaliłam i jest sauna.Brrrrrr nie lubię jak jest tak gorąco. Pozdrawia wszystkich. Magda jak tam Twój mężulek ? Moniś skrobnij coś czasem co u Ciebie.

Andziunia no ja nie mam tego gg troche dluzej ale zapomnialam ciagle Ci o tym napisać ....nie odebralam juz Twej wiadomosci... Moja mama identycznie ględzi, że nie potrzebne są tabletki , ze mam się wziąć w garść...fakt jest o niebo lepiej niz kiedys bo do niedawna to nawet z nia bałam się pojsc do sklepu czy gdziekolwiek dalej niz spod bloku się ruszyć. Wtedy bałam sie i sama w domu zostać i ciagle wydzwanialam do mojej mamy pracy by przyszla bo umieram...ale zaczelam regularnie pic meliske i dzieki temu me serce sie uspokoilo i juz nie jest tak zle no ale przyszly te nowe objawy..... U mnie dzis tez zimno bo 2 stopnie i wiater ziiimny, zazdroszcze rejonom tym w ktorym pada snieg:D kocham snieg:d Mozecie mi polecic jakies w miare tanie, cieple buty na dosyc dlugi pobyt na sniegu, takie ktore nie mokna i po prostu sa cieple??

Jeju musiałam do sklepyu jechać dziecku buty kupić!~!! bo miał tylko adidaski!! szok!! liczyłam dziś ile na rachunki mi pójdzie w listopadzie, i 3/4 tego co dostaję będzie na opłaty, eh Andziunia a może zadzwoń po psychiatre, niech przyjdzie do ciebie, wiele lekarzy tak robi, przyjmuje w gabinecie i czasem można się umówić na wizytę w domu

Dziewczyny co ja dziś robię od 18 wpierdzielam tonęsłodyczy jakie nakupowałam dziś, normalnie by to każdemy na miesiąc czasu starczyło a mi się już kończą!!! i nie mogę przestać żreć bo inaczej tego nie można nazwać, do tego przez tą nerwico depresjo tężyczkę bardzo ciężko mi się uczyć. jak cudem zaliczę tą sesję to obiecuję że idę na takie balety do rana, że wytrzęsę tą chorobę z siebie:D

Witam wszystkich ;)))))) NO to Ja zacznę heheeh bo tu taka cisza hmmm.........wczoraj żadnego wpisu zagladałam tu ale każdy chyba miał faja niedziele skoro nikt nic nie maznął :) U mnie sobota mineła dobrze z rana kurs potem szykowanie i pichcenie wieczorem gosci miałam,niedziela była dziwna do południa czułam sie dziwacznie sama niewiem jak to opisac taka byłam nie swoja,odrealniona,taka walnieta obuchem na szczescie po obiadku przeszło, wieczorem spacerek w deszczu i po niedzieli :) a u Was jak????? ODEZWIJCIE SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samotna pewnie tak że przed okresem Ja tez zawsze przed czuje sie żle a nawet bardzo żle także nie jesteś sama :) i co znalazłaś buciki ??? na allegro szukałaś ????? Bezeluszek ojejkuuuu :( to teraz nie wiem czy Ci współczuć czy pocieszyć czy po gratulować?????,bo nie znam przyczyny rozstania,ale pewnie robilas co uważałaś za słuszne,a dasz sobie radę sama teraz z dwiema księzniczkami :) ???? życze Ci kochana wytrwałosci i siły :)no to teraz juz wiem co to miało znaczyc na facebooku **ZACZYNAM ŻYCIE OD NOWA* POWODZENIA.......

Bezeluszku zapewne podjęłaś słuszną decyzję tylko z tobie znanych powodów. Mam andzieję, że będzie tylko lepiej. czasem lepiej wychowywać samotnie niżeli z pasozytem , złym człowiekiem... Tyta tak znalazłam na allegro z decathlonu dla dziecka a dla siebie z sorela jupii bedziemy hasać w koncu na sniegu z cieplymi i nieprzemoknietymi nogami:D Kurczę a tu cisza, ze az jestem w szoku:O

Bezeluszku musisz sie zastanowić nad tym co zrobić argumenty za i przeciw moze nie wszystko jeszcze stracone ????zawsze najbardziej to dzieci szkoda rodzina jest najwazniesza ,ale jak ma sie zyc ze złym człowiekiem to nie warto,nie mnie go oceniac ,ale skoro sie rozeszliscie to zapewnie nie jest chodzącym idealem prawda???? a nerwica Ci nie daje popalic w takich chwilach jak sobie radzisz??? Kochaniutka powodzenia i bądz silna masz śliczne dziewczynki i to sie liczy :)))))))))