Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wpadłam dalej pomarudzić, jak to mi zimno, i dreszcze i wszystko boli, i nic mi się nie chce, oprócz tego że bym się popłakała, i połozyła i tak leżała z 2 dni i odpoczywała, czasem mam taką ochotę ,po tym mam takiego powera, ale dupa jest teraz, mój synek jest taki kochany, na każdym kroku czuć miłość, sam fakt że w aucie się położyłam jak wracaliśmy z przychodni a on z fotelika głaskał mnie całą drogę po głowie, potem jak się położyłam, to mówi mamo śpij, a ja się pobawię:) mój misiek kochany, tak się tą miłość czuje, a jak na rowerze się przewróciłam prawie to zapytał czy wszystko dobrze, jestem z niego taka dumna, dziecko to zwierciadło to co ono obserwuje, cieszę się zaobserwował troskliwość i ciepło, bo lubimy się też śmiać, a nie smutek który czasem mi towarzyszy, dzieci są idealnymi obserwatorami i cieszę się te dobre rzeczy póki co przyjmuje, wiem że z czasem bedzie inaczej, sama też się buntowała a jak mała byłam to najbardziej z mamą związana byłam, a potem to się urwało, ale dzieci to aniołki dla których warto starać się i pokazywać całą miłość która jest najpiekniejsza bo bezwarunkowa

Magdzik z ostatniego Twojego zdania się uśmiałam hi hi.Na wszystko przyjdzie czas kochana i na seks też.Ty jesteś silna kobieta,nie raz to udowodniłaś.Wierzę,że wszystko się ułoży,skończysz studia,znajdziesz super pracę a w międzyczasie super faceta.A codo Kubusia,to jest to kochany mały Skarbek.On ma takie słodkie oczka....cudo.

Co raz gorzej się czuję, nie mam siły na nic, nie lubię chorować, maridzę wtedy i na nic siły nie mam, zachowuję się wtedy jak duże dziecko. do tego mam zawroty taka osłabiona jestem, ale domek wysprzątany więc przyjemnie będzie się wieczorem siedziało

Witajcie dziewczynki! Macie racje co do sexu, chciałabym no ale nie pójdę do lozka z kimś z kim nie jestem , po drugie nie jara mnie a po trzecie jestem strasznie zakompleksiona i się wstydzę swego ciała:( Magdzik niestety tak to juz jest w tym przedszkolu i nie zdziwie sie jak i Twoja córeczkę wyślą za niedługo do alergologa. Teraz wszystkie dzieci często chorujące wysyłają do tego lekarza i dają lekarstwa na alergie (glupota)

Tyta ekstra ze zebranie Ci sie udało. Jak was czytam to na serio chce się więcej. Powiem wam ze wcześniej to tchórzyłam, wczoraj wyszłam na rower mimo złego samopoczucia fakt chce mi się płakać, że było zle ale cieszę się , że dziecku sprawiłam przyjemność.. Tyta pytałaś o magnez..nie nie biore bo może to glupie ale boje sie lykać wieksze tablety w obawie przed udławieniem się:(

Witajcie! No fakt do przytulenia to potrzebna druga osoba,ale do przyjemnosci nie koniecznie:) Magdzik!Duzo zdrowia,dla Ciebie i synka:)My wlasnie po chorobie Julci,jutro idzie do przedszkola,juz sie martwie. A dzis miala kiepski dzien,ciagle plakala,o byle bzdury,a jak widziala,ze nie wygra to brala mnie na litosc.Jejku jak pogonic dziecko jak mowi:mamusiu przytul mnie,jestem taka samotna.Wrrr,jestem beznadziejna:( Ale wyszlam z nia sama na pobliski spacer,daleko nie bylo,ale sprobowalam. Spokojnej nocy dziewczyny:)

Hejka dziewczyny!!!!! Samotna napisałas że wstydzisz się swojego ciała otóż opowiem Ci pewna histrie mojej bliskiej kolezanki otóz ona po urodzeniu dziecka po upływie jakiegos czasu twstydziła sie bardzo swojego ciała nie rozbierała sie nigdy przy mnie,unikała tego czy w przebieralni czy latem któregoś dnia powiedziałam jej pokaz mi czego tak naprawdę się wstydzisz przeciez ja tez jestem kobietą po 2 porodach i rozumiem to doskonale ona mi na to co mam Ci pokazac swoje całe ciało które wygląda jak ze sztruksu!!!!! i pokazała mi fakt miała cały brzuch wraz z udami całe w rosztępach no to Ja ją na plazę bo było akurat lato i mówie do niej posiedzimy tu troche i spojrz na te kobiety wszytskie które tu są z dziecmi nie maja rozstepów czy celulitusu ???? mnóstwo młodych panieniek miało to samo i chodziło po plazy w stroju i miały w dupie tooo, więc przekonała się i na ta chwile ma nowego faceta bo była w trakcie rozwodu wtedy,który powiedział jej ze kocha ja za to jaka ona jest a nie za jej ciało !!!!!więc samotna ?????mysle ze da Ci to cos do myslenia bo są faceci którzy nie patrza tylko na kobiete jako obiekt seksu :)))) niewiem czy akurat o to Ci chodziło pisząc ze wstydzisz sie swojego ciała ale mysle ze tak bo kobietą jestem i wiem o co w tym wszytskim chodzi,a co do magnzeu to nawet połoweczki nie wezmiesz na dwa razy jedna rano druga wieczorem magnez uczestniczy w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni w tym mięsnia sercowego,wspólnie z witamina b6 odpowiada za prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego,funkcji psychicznych a takze redukuje zmeczenia i znużenia, spisałam Ci to z ulotki ;) ja biore magzen z wit b6 codziennie po jeden Gracje tez namówiłam i bierze :))))

Magdzik bidulko TY nasza wiem jak się czujesz bo Ja tak samo nie znosze byc chora wtey bola mnie wszytskie czesci ciała i jestem nie do zycia ale z dnia na dzien bedzie Ci lepieiej zobaczysz :))) a co do facetów to znajdziesz sobie zobaczysz tak jak pisała Andziunia studia dobra praca i bach nowe ciacho ;) hahahha tym bardziej ze jestes taka śiczna i synus po Tobie :))) wracaj kochana szybciuto do zdrowia :)))) Magda Ja godna podziwu??? chyba jeszcze nie ???? wiesz ile Ja Walcze juz z sobą i chorobą ponad pół tora roku i wiem ze jest postęp bo wyjde sama, zostane sama w domu,umiem juz sobie poradzic z niektórymi lękami,ale do pokonania mi jej całkiem jescze dużo pracy przedemną także Tobie też sie uda zobaczysz trzeba cierplowosci i czasu :))))

Wczoraj mi sie przytrafiło cos co mnie wystraszyło bardzo Andziunia pisała niedawno o problemach z oddechem mysle sobie co to jest Ja tego jeszcze nie miałam noi i bach przytrafiło i mi się siedze sobie w fotelu ogladam tv a czuje nagle jak bym mi brakowało poiwetrza zaczełam gleboko oddychać czyje ze wdycham ale nie do konca jak by go było za mało oczywiescie wstałam szybko pochodziłam po domu nogi wiotkie i trzesły sie całe zaczełam szybko pranie skladac zajełam sie czymc i na szczescie przeszło ale taka szorstkosc w gardle czułam do wieczora okropienstwo Gracja mnie troche uspokoiła bo napisała ze to normalne ze tez tak miała i sie uspokoiłam moja kochana P.doktor ona zawsze mnie uleczy heheheh ....buzka dla Ciebie :)))) zresztą Wy wszystkie mi tu pomagacie dzieki Wam czuje sie o wiele lepiej )***************

Witajcie kochani ! Oj Tyta ja z tym oddechem to miałam jazdy,że ho ho.Teraz rzadziej ten problem się pojawia,ale jest.I to dokładnie jest tak jak opisujesz,tylko,że mnie zaraz ścinało z nóg i musiałam się położyć.Pamiętam,że zawsze o 14.oo mnie łapało i ja zaczynałam bieganinę po domu.Potem jak przychodził mężuś,to przechodziło.Za którymś tam razem,jak już załapałam,że jazdy są równiutko o tej samej godzinie,to wiedziałam,że to nerwica i jak przychodził atak,to ja śpiewałam.Potem przeszło,ale pojawia się co jakiś czas.Przypominam sobie również,że zjeść nie mogłam normalnie,tylko dwa kęsy i przerwa,bo tak przytykało.Ja już chyba miałam wszystkie objawy jej od odrealnienia,po szumy w uszach ( to raczej odczuwałam tak,jakby ktoś głowę napompował i tak jakby miała eksplodować za chwilkę ).Teraz jest dużo lepiej,bo jak nie myślę o tej francy,to funkcjonuję normalnie. Nie wiem czy Wy tak macie,ale u mnie jest coś takiego,że np. jak wychodzę z domu i jest dobrze,to co chwilkę w myślach kontroluję się,sprawdzam oddech,czy głowa się nie kręci,czy nogi nie są z waty.Wiem,że to chore jest,ale tak nie potrafię nad tym zapanować.Kiedyś to jak wychodziłam to na luzaku,a teraz taka kontrola nad wszystkim.Muszę to jakoś wyeliminować ze swojej głowy i ten lęk przed wyjściem.Wiem,że trudno będzie,ale puki co próbuję bez leków,a jak się nie da,to coś trzeba będzie pozażywać. Tyta napisz jak Ci poszło na tej wywiadówce,miałaś jakieś jazdy czy było luzacko ? Gracja a Ty gdzie bidulko?Mnie się chyba zbliża okres i taka jakaś ospała jestem.Napisałam chyba,bo ja mam nieregularne miesiączki i u mnie zawsze jest wyliczanka.Czasami jest tak,że nie mam okresu przez 3-4 miechy.Byłam już tym u gina i powiedział mi,że brak miesiączki do 4 miesięcy to normalka,gorzej jakby nie było jej dłużej.Dał jakieś leki,ale to nic nie dało.Tak mam całe życie i przyzwyczaiłam się już do tego.No po porodzie chyba przez ok. rok miałam co miesiąc.

Andziunia serce pisałam wczoraj,że nie musiałm isc na zebranie bo babka poiwedziała ze napszą mi wszytsko na karce po plsku pzretłumaczone co było omawiane na zebraniu nie widze sensu tam siedziec skoro ich nie kumam a tłumaczki teraz nie było,za pierwszym razem miałam ale cóz na szczescię inną drogą moge się z nimi porozumiewać hhehe no to mnie uspokoiłas z tym oddechem mam nadzieje ze bedzie to żadko ,a zym kontrolowanie ruchu to mam tez tak ide sobie czuje sie dobrze i za chwilke sie zastanawiam: w głowie sie nie kreci???nic mi sie nie dzieje, nogi sa ok takze jest ok i ide dalej hahaahah głupie wiem ale tak jest i widze że nie tylko u mnie heheh....... wróciłam włąsnie ze szkoły zetrę ziemniaczki na placki ziemniaczane mniam mniam i zupke do tego mam i git obiad jest, co u innych ???? buzialeeeee ;*********************

Widzisz,faktycznie wczoraj pisałaś i ja to nawet czytałam.Kuźwa ta skleroza mnie dobija czasami.Ja myślałam,że to skutek uboczny po operacji,ale od niej minął już rok,więc to pewnie przez tą francę tak mam.A co do placków ziemniaczanych to też muszę zrobić,już dawno ich nie robiłam.Może w piątek,bo u nas nie jemy w piątek mięsiwa.Ach...smaka mi narobiłaś,że aż mi ślinka cieknie hi hi.

Andziuina tak tak na bank to jest od nerwicy bo mi nawet psychiatra mówła ze przy nerwicy sa zaburzenia pamięci Ja tez bardzo duzo zapominam zawsze mówie dzieciom żeby mi o czymś przypomniały takze to jest normalka choc uciązliwa nie ukrywam coo niee????nooo tez uwielbiam placki wogóle ostatnio duzo jem pewnie przez to ze siedze w domu i pożeram co chwilkę nieraz czuje sie taka pełna a jeszcze do papy cos wkładam czytałam tez kiedys ze przy depresji mozna miec wzmozony apetyt dwu krotnie albo wcale go nie mieć ,ale Ja chyba nie mam depresji bo nie czuje sie zebym miała :))) ajjjj kużwa juz sie wkręcam wariatka ze mnie :))))))))

Samotna hahaha to widać już dwie dziewico z dziećmi na forum:DDDD haha i nie przejumuj się tym łykaniem ja też się boję dużych lekartw kiedyś się zadławiłam dużym cukierkiem, gdyby nie moi rodzice bylobyu po mnie, stanął w gardle, tato statrał s się go wydusić ze mnie, ślina ze mnie leciała, ja czerwona, moja mama klepie po plecach aż cukierek był na szczęściej trochę wyssany więc moja produkacja śliny go jeszcze bardziej zmniejszyła i się wydostał, połnełam go chyba nie pamiętam już, ja brałam lecytyne to tylko najmniejszą bo większej bym nie połkneła i magnez też, masz nwet taki w płynie i do rozpuszczania

Fragment książki *Sekret* z innego forum. Prawo przyciągania mówi: to co podobne przyciąga się, a zatem gdy myślisz o czymś, oznacza to, że jednocześnie przyciągasz do siebie podobne myśli. Oto kolejne przykłady sytuacji, gdy doświadczyłeś w swoim życiu prawa przyciągania: Czy zdarzyło Ci się kiedykolwiek myśleć o czymś, co wywołało Twoje niezadowolenie, im dłużej o tym myślałeś, tym gorsze Ci się wydawało? Dzieje sie tak dlatego, że gdy myślisz uparcie o czymś, prawo przyciągania natychmiast podsuwa Ci podobne myśli. W ciągu kilku minut przywołujesz do siebie tyle podobnych smutnych myśli, że sytuacja wydaje się coraz gorsza. Im intensywniej o tym myślisz, tym bardziej jesteś niezadowolony. Twoje obecne życie jest odbiciem Twoich przeszłych myśli. Dotyczy to wszystkich wspaniałych rzeczy, a także tych, które nie budzą Twojego zachwytu. Ponieważ przyciągasz do siebie to, o czym myślisz najczęściej, łatwo możesz sprawdzić jakie były Twoje dominujące myśli w każdej dziedzinie Twojego życia, dotyczą one bowiem tego, czego doświadczyłeś. Do tej chwili! Teraz poznajesz Sekret i dzięki tej wiedzy będziesz mógł wszystko zmienić. Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym czego chcesz, i uczynić z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w Twoim życiu Zasadę tę można wyrazić w trzech prostych słowach. Myśli się urzeczywistniają!