Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mamy z nerwicą

monic25

Rekomendowane odpowiedzi

Goha gdybym wiedziała że tak długo nie śpisz to bym z tobą pisała,ja tez nie spałam do 5 rano,było mi strasznie duszno a do 2 to gadaliśmy z mężem on potem zasnął a ja się meczyłam.u nas też się pogoda zaczyna psuć jakieś chmury przechodzą ale parno jest jak nie wiem.moje chłopaki pojechali do biedronki kupić rzeczy szkolne żeby już nie myślec.a ja siedzę i mama mi gnędzi za uszami i mnie stresuje tym gadaniem bo ona wszędzie widzi problem we wszystkim a ja chcę myślec pozytywnie no i nie dam rady przez te jej gderanki.już mnie brzuch rozbolał i jak tu wyzdrowieć???

Gość gochaq1563

Dziewczyny jak coś to podaje nr gg 144195. Normalnie dostałam okres:( to już sie pokąpałam w morzu:( ale miałam dostać po 10tym i się trochę zestresowałam że coś jest nie tak już najgorsze myśli że poroniłam albo coś ale nie. Po prostu dostałam wcześniej totalna klapa:(

Hej!A Was gdzie wymiotlo?:)Częsc dziewczyn pewnie juz na plazy,a reszta? U mnie duchota,wiec samopoczucie gorsze,ale wybralam sie z mezem i corcia na zakupy i zaszalalam kupujac sobie 2 pary krotkich spodenek.Ciekawe jak bede w nich wygladac i czy wyjde za drzwi,bo ja to z tych grubszych i od dobrych kilku lat to tylko rybaczki i dlugie bluzki,a tu krotki spodenki:)No ale juz mam dosc smazenia sie:)Kupic spodenki w moim rozmiarze to tez sztuka:) A teraz czekam na meza bo pojechal do tesciow,ja sie wkurzylam i nie pojechalam.Moja tesciowa mysli,ze jak maz ma urlop to ma go dla niej i ciagle cos wymysla.W pon sie umowil maz z tesciem,bo ma mu pomoc przy elektryce,a moja tesciowa,ze to ona potrzebowala by mojego meza ale nie moze mu powiedziec przez tel o co chodzi tylko osobiscie.No szlag mnie trafia,bo dla niej nasze plany sie nie licza,ona jest gorsza niz dziecko.

Hej magda,ja też bym się wkurzyła jakby mi tak tesciowa plany psuła i czasem prubuje ale dla mojego męża najważniejsza jest rodzina czyli ja i syn a potem reszta.i pewnie że jej nie raz pomaga ale jak nie ma nic innego do roboty to idzie zrobi co trzeba i ziewa do domu.ja mam teściowa kilka domów od siebie ale rzadko ją widuje,na szczęście nie jest natretna.u nas duchota,ja sie czuje okropnie.w nocy spac nie mogłam bo co zasypiałam to czułam się jakby wchodziła coś w moje ciało,takie głupie uczucie i ból.dopiero jak się wysmarowałam cała amolem i zaczęło mi być gorąco przeszło to uczucie .

Hej!Ja to myslalam,ze wpadne tutaj i poczytam i chwile sie odpreze,a tu taka cisza:) My jestesmy w trakcie remontu,wszystko idzie nie tak:( Aluska to napisz jak z tego wyszlas. Bezeluszek,a maz na dlugo wyjechal? Gracjo!Przykro mi z powodu kuzyna,bardzo mlody byl:(Kurcze jak starszy czlowiek umiera,to zal,ale wiemy,ze to w koncu nastapi,ale przy mlodym czlowieku to,brak slow... Monic!Co u Ciebie? Ciekawe jak Andziunia i Gochaq! Pozdrawiam serdecznie!

Hej dziewczyny.nie byłam na pogrzebie w kościele tylko na cmentarzu,myślałam ze mi serce wyskoczy jak zobaczylam trumne ale po chwili się uspokoiło.dałam rade i nawet na stypie byłam.choć było ciężko bo w głowie mi się zawracało i mroczki miałam przed oczami ale dałam rade z tego jestem dumna.bezeluszek już tęsknisz i nie dziwię sie bo ja mojego to bym nawet na tydzien nie puściła,jak był z roboty na wycieczce to cały czas wisielismy na telefonach.magda jak ja lubie coś remontować w domu,uwielbia taka swieżość i meblowania....bedziemy malować kuchnie i mamy pokój i już się ciesze.pozdrawiam was dziewuszki.andziunia i goha pewnie odpoczywają.u nas dziś przechodziły tłumy pielgrzymkowe na jasną górę,tak się wzruszyłam.trzy lata temu to nawet kardynał dziwisz był na naszym podwórku bo przyjechał zobaczyć sie z pielgrzymami jak szli i tylko u nas był cień przy bramce więc do nas przyszedł.to był szok.....

Gość gochaq1563

Hej Dziewczyny:) Widzę że dużo tutaj nie nabazgrałyście;p Ja jutro Już wracam na śląsk. Ogólnie nad morzem jest super ale jak to mówią wszędzie dobrze ale w domu najlepiej:) Najgorsze momenty miałam jak byłam na plaży w wietrzny dzień był taki wiatr mi się w głowie kręciło zawroty jak nie wiem:( Ale ciesze się że umiałam wejść do morza widziałam zachód słońca zwiedziłam Ustkę Rowy i jeszcze dwie takie mniejsze plaże. Dzisiaj coś mnie lęk złapał. Zrobiła mi si%

Gość gochaq1563

Zrobiła mi się gula w gardle myślałam że zaraz zacznę się dusić (chyba jedno z najokropniejszych uczuć) wzięłam sobie gumę orbit miętową a potem jeszcze jedną i wiecie co przeszło:) Teraz zaparzyłam sobie herbatki nervosan. Boję się jutra że w pociągu złapie mnie lęk chociaż droga tam muszę powiedzieć była bez jakichkolwiek lęków no może takie malutkie ale dałam radę. Jutro wyjeżdżam o 20:10 i boje się że mnie dopadnie:(:(:(

Gracjo strasznei Ci współczuje z powodu smierci kuzyna. Strasznie mlody to czlowiek, zycie jest niesprawiedliwe. zamiast mnie wziąć do siebie to młodzi, wiele warci, zdrowi umieraja atakie wraki jka ja zalegaja ten nędzny polski padół. :( Aluska mam 34 lata więc do mllodych nie naleze juz:) Bezeluszku dasz rade,wytrzymasz, zobaczysz jak ten czas szybko leci. Dziś ma córcia ma urodzinki więc jestem troszke zalatana no i spieta bo goscie mają być:( gocha to super, że urlopik sie udał. Jutro podroż też bedzie spokojna !! nie dopuszczaj do siebie innych mysli . Ja wiem po sobie ze jak mysle ze ebdzie zle to zawsze ejst zle wiec staram sie nie myslec chociaz czesto to nie wychodzi... dobija mnie to ciagłe kontrolowanie mysli, nie można byc spontanicznym w tym przypadku... Aluska ja chce wiedzieć jak z tego wyszłaś?! Pozdrawiam dziewczyny