Gość Andziunia Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witajcie ! U mnie bez zmian,rano ktorys dzien z kolei budze sie taka jakas przestraszona a potem wszystko pomalutku wraca do normy.Ciezko mi z ta nerwica zyc,czasami mam tego wszystkiego powyzej uszu.Moze i mnie deprecha dopadla,albo po prostu juz mam tego wszystkiego dosc.Nie do zycia dzisiaj jestem.Dobrej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Nerwica to straszna choroba;/ w sumie to kiedyś sobie myślałam jak wogóle można sie bac wyjść z domu a teraz jak sama na to cierpie wiem jak źle z tym żyć;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam z rana ja dopiero wstałam a teraz czas za sprzątanie sie brac miłego dnia laseczki :* Cytuj Odnośnik do komentarza
gracja Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Hej wszystkim ja też dop wstałam tak się fajnie lezało,mam smaka gdzieś isć tylko nie wiem czy iść czy nie iść.coś mam stresa bo jakieś gupie sny miałam że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witajcie ! Ja juz nie pamietam,kiedy ostatnio moglam tak dlugo pospac jak Wy ! Zazdroszcze Wam tego.Ja od rana sprzatam i piore.Juz wypralam 4 wsady i jeszcze pare bedzie,bo posciel piore i koce.Kominek tez juz wyczyscilam,bo ostatnio palilam w nim,bo mi zimno bylo.Troche zmeczona juz jestem,ale musze to zrobic,bo za mnie nikt nie zrobi.Szykuje sie malymi kroczkami do wyjazdu.Madziulku posluchalam Ciebie i chyba pojade.Ja sie tak strasznie boje podrozy,bo trzeba jechac dlugo a potem nowego miejsca.Ja kiedys jezdzilam wszedzie a teraz przez te leki ciezko mi zyc.Dzisiejszy dzien taki sobie,robie co musze i jakos czas leci.Potem musze pojechac do sklepu kupic staremu spodenki i jakies buciki,bo u on tylko ma mnostwo adidasow a w nich bedzie za goraco.Uciekam konczyc gotowac obiadzio.Buziaki dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witajcie. Macie fajnie dziewczyny ja wstaje przed 6 ale nie czuje sie skryzwdzona ponieważ wole wcześniej wstac niz długo spac . Im dluzej spie tym gorzej sie czuję , dziwne moze ale tak na mnie dziala zbyt duza ilosc snu. Pracuje tylko dorywczo no ale coś robię i jakoś idzie powoli. Dzis sie czuje fatalnie, serce mi dzis skacze od samego rana. W sklepie myslalam ze rpzy coreczce padne, tak mi sie włąćzyły skurcze dodatkowe i z tego strachu cisnienie poszlo w gore..no ale na szczescie nie ucieklam bo nie bylo kolejki i jakos udalo mi sie kupic to co mialam zakupic:( Najgorsze ejst to , że ziszcza sie to o czym myślę. Wchodząc do sklepu mysle od razu ze w kolejce wzrosnie mi cisnienie, to sie to dzieje. czasem gdy nie myślę w ogóle o tym (zdarza sie to bardzo rzadko) to spokojnie zrobię zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza
gracja Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 No dokładnie ja też wolę wcześniej wstawać ale dziś sobie pozwoliłam,to taka nagroda za moje kroki w przód.dziś bardzo źle się czuję,słaba jestem i mi się dziwnie patrzy ,jakby mi świeciło słońce do oczu.już dawno tak nie miałam ale trudno przejdzie samo.dziś ma do mnie przyjsc kumpela żeby jej włosy zrobić obciąć i ufarbić a tak mi sie nie chce ale powiedziałam żeby przyszła,kurcze to ja zacznę rzadzić sobą a nie nerwica mną do cholerki Cytuj Odnośnik do komentarza
monic25 Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Czesc dziewczyny. Samotna ja juz 3ci tydzien sama z dziecmi jestem,bo maz kilka razy w roku ma wyjazdy za granice. Mi jak cisnienie skacze to czuje takie glupie ,wogole ja sie tak ciagle czuje jakbym miala zaraz pasc trupem,to jest najgorsze,i natretne myli. Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Gracja dokładnie, nie możemy się dać tej nerwicy!!!! Ja zeszłam teraz ze słońca i widzę ze sie kurczę spaliłam, pewnie wieczorkiem będę miała leki ze cos mi sie stanie:/ ale głupia z e mnie baba, chcę być piękną (w zasadzie nie wiem po co i dlaczego )to będę cierpiała heh Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Poza tym tez mam czesto dziwne patrzenia, ciężko to opisać no ale wtedy tez wpadam w panikę:( Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Monic mam nadzieję, że jakoś tez to zniosę tyle, że ja będę całkiem sama, nie będę miała kim myśli zająć. tego się boję, wolałabym by córeczka była ze mną:( Cytuj Odnośnik do komentarza
gracja Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Dziewczyny jaka ja jestem słaba,zmęczona i już nie wiem co mam robic.aż mi sie płakać chce.idę na polko może pochodzę po ogrodzie albo sobie pobecze to i ulży hi hi.już zrobilam kumpeli włosy uff Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Gracja mieszkasz gdzies w domku mniemam. zazdroszczę Ci bo sobie możesz wyjść i pooddychać powietrzem, ja się kiszę w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza
gracja Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Tak na wsi mieszkam tylko trochę problem bo nasza wies nie jest taka mała i spokojna tylko mamy tu drogę taką jakby przelotowa i auta szaleją że strach wyjsc na spacer nawet.kiedyś mieszkałam przy bocznej ulice to fajnie było i na rolkach czy na rowerach dzieci jeździły a teraz tak szaleją ze az się boję jak syn idzie do szkoły czy koscioła.poszłam na pole porobiłam trochę i juz sama nie wiem co wymyślić żeby mi było lepiej a nie taka słaba.ale super mieć własny ogród,ja nie wiem jakbym funkcjonowała w bloku,nawet sobie tego nie wyobrażam.ja grzebie ciągle w kwiatach w krzewach,to mój azyl taki maleńki. Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html macie tu link z darmowymi próbkami kosmetyków dla dzieci możecie zaznaczyć wszystkie 4 produkty tylko w dacie urodzenia dziecka wpiszcie date z tego roku ewentualnie z 2011 ja dziś dostałam balsam do mycia ciała 50 ml mleczko pielęgnujące 50 ml krem przeciw odparzenia 15 ml krem pielęgnujący 15 ml a ja dzis nawet do sklepu poszłam z mamą i czułam sie świetnie chyba te leki co mam to jakies cudo :) Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Bezeluszku to świetnie!! oby tak dalej. Nie odczuwasz już w ogóle żadnych lęków?? jak zniosłas ten początek? ja pare lat temu to chyba w 4 dniu dostałam takiego ataku ze szok , wzywałam pogotowie.. tak w ogóle to długo bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witajcie ponownie !Tak sie dzisiaj nazapierdzielalam,ze padam na buzke.Bezeluszek ciesze sie,ze leki dzialaja.Boze ja w piatek jak dobrze pojdzie zasuwam do psychiatry.Jak Tobie pomogly to i moze mnie pomoga.Ja juz sie pare razy wybieralam,ale albo zwialam sprzed gabinetu,albo cos wypadlo i ta lata uplynely.Przypomnij mi prosze jaki dostalas lek. Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 ANDZIUNIA Faxolet 37,5 mg to jest na depresję i w leczeniu fobi społecznej na stany lękowe i w agarofobi SAMOTNA jak mama mnie dziś wyciagła nie bałam się jak zawsze odczówałam taką niepewność i w sklepie czułam sie trochę niekomfortowo ale nic mi nie było serce nie pzryspieszyło, nie zaschło mi w buzi nie dusiłam sie czułam się świetnie po prostu a tabletki biorę ponad 2 tygodnie i ppczątki nie były dobre ale teraz jestem pełna energi i mam chęć żyć więc jestem bardzo zadowolona wiem że jeszcze długa droga przede mna ba sama raczej sie nie wybiorę nigdzie ale już duży krok zrobiłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 SAMOTNA zawsze warto spróbować jak nie dla siebie to dla dziecka bo te małe istoty nas potrzebują :) Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Hmm to może i ja spróbuję znowu zacząć brać lekarstwa bo ja już nie daje rady, dawałam jeszcze jak depresji nie miałam ale teraz już tego za dużo.............. MUSZĘ SIĘ PRZEMÓC I SIĘ ZAPISAĆ ZNOWU DO TEGO SAMEGO LEKARZA BO DO INNYCH ZA DALEKO. W zasadzie jest niedaleko centrum terapii nerwic ale musialabym jechać środkami komunikacji miejskiej a to juz bardziej niz pewne ze ucieklabym...:( Cytuj Odnośnik do komentarza
bezeluszek Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 SAMOTNA czemu ty kilka razy piszesz to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Bezeluszku nie weim, odświeżam temat w przeglądarce i dodaje sie ponownie post Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Andziunia Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witajcie ! Dziewczynki a Wy gdzie ?Ladna pogoda sie zrobila,to pwnie korzystacie z zycia.Jak tak to super,ja mam gorszy dzien,telepie mnie od rana.Moze pozniej bedzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
samotnaWtymWszystkim Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam ja dziś tak średnio się czuję ale tragedii nie ma. za pol godzinki muszę wyjść i załatwić pewne sprawy i to przyprawia mnie o mdłości i wzrost ciśnienia:( Cytuj Odnośnik do komentarza
gracja Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witajcie.ja byłam u cioteczki na imieninkach bo dziś krystyny.nie czuję się dobrze ale pojechałam żeby nie siedziec i nie użalać się że nigdzie nie dam rady isc,to wsiadłam na rowerek i w tany.na nogach bym nie poszła za cholere bo się boję.i gdzie tu sens i logika że na nogach się boję a rowerem mniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi