Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jestem tu nowa,zarejestrowałam się tu bo gdy czytam wasze wypowiedzi robi mi się lepiej, dzięki wam. Od 2 lat męczę się z codziennymi bólami głowy,,mam zaburzenia równowagi,bóle w okolicy serca jestem strasznie nerwowa i do tego choruję na nerwicę lekową ,boję się wyjść sama z domu jak mnie coś zaboli w okolicy serca boje się ze zaraz umrę masakra,mam niskie ciśnienie 96/67 czasami 108/75 i puls 100 zdarza się poniżej 100. Mam 2 dzieci i psa mąż pracuje za granicą,gdy rano trzeba wyprowadzić psa na dwór mam lęk że mi się coś stanie bo kręci mi się w głowie i mam wrażenie że upadnę,wiec czekam na dzieci aż przyjdą ze szkoły i pójdą z psem :( Mam już dość takiego życia są chwile ze płaczę bo nie mogę sobie z tym poradzić.Tak bardzo bym chciała być taka jak kiedyś pogodna i zadowolona z życia. Mam dla kogo żyć o tak się negatywnie nakręcam.

A może jest tak,że zanim mąż wyjechał ,ogarniał większość spraw codziennych,a teraz wszystkie decyzje i obowiązki spadły nna ciebie. Porozmawiaj z dziećmi i zrób coś tylko dla siebie.Na przykład chodź na basen,na gimnastyke dla pań,na szybkie marsze z koleżankami do lasu.Musisz się oderwać od codziennej rutyny.To ci dobrze zrobi na pewno.A jak mąż na krótko przyjedzie, to wyjedźcie tylko we dwoje choć na jeden dzień.

Witaj, u mnie jest to samo. Ostatnio w pracy zasłabłam,myślałam że to już koniec. Lekarz skierował mnie na wszystkie badania. Okazało się że w chwili zasłabnięcia miałam cukier 26 a to groziło śpiączką. Pozostałe wyniki ok. Może też powinnaś zgłosić się na badania.