Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zmiana leków przy nerwicy lękowej

Gość Moli4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem nowa na forum. Na nerwice lekowa choruje od lat. Poczatek mojej nerwicy byl okrutny ... ale kazdy kto ma nerwice wie o czym pisze. Po kilu latach nauczylam sie zyc z moja nerwica, bywalo zle, gorzej, roznie. Obecnie mieszkam w Niemczech nie znam dobrze jezyka a lekarza mam niemieckiego(koszmar) Nerwica wrocila do mnie ze zdwojona sila i moj Lorafen, Relanium, Propranolol nie dzialaja juz na mnie. Do tego doszla mi niedoczynnosc tarczycy, nadcisnienie tetnicze. Lekarz przepisal mi leki Doxepin 20mg, oraz Paroxetin 20mg i mam tamte leki rzucic i zastapic tymi. Ale ja nie daje rady, mysle, ze nie da sie tak poprostu rzucic leki ktore bralam. Zazylam te leki jeden dzien i myslalm, ze umre ... Nie wiem co mam robic do Polski nie moge teraz wrocic a Ci lekarze tu sa tacy jacy sa, mysle, ze nie rozumia jak mozna z dnia na dzien zamienic leki , przeciez organizm nie podola tego. Czuje sie okropnie. Mam zawroty glowy,bicia serca, ciagle boli mnie glowa, cierpna mi rece, nie moge zlapac oddechu ... Moze ktos mi pomoze z Was pomoc w tej cholernej nerwicy bo juz nie daje sobie rady. Pozdrawiam wszystkich i zycze duzo zdrowia.