moniaespania Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam;dzis po raz pierwszy weszlam na ta strone.Sama zastanawiam sie dlaczego;czego ja tu szukam?Ale mam nadzieje ze znajde tu kogos z podobnymi problemami jak moje czyli BIALA GORACZKA. Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Witam, Przez białą gorączkę można rozumieć objawy delirium tremens, czyli zaburzenia psychiczne u osób nadużywających alkoholu, szczególnie występujące po jego odstawieniu, po dłuższym ciągu picia. W tym stanie osoby są zazwyczaj agresywne i kontakt z otoczeniem maja bardzo utrudniony, albo po prostu - żaden. Zazwyczaj wymagają pomocy lekarskiej: psychiatry, a niekiedy internisty. Jeżeli tak to rozumieć, to osoba z delirium nie może pisać i myśleć racjonalnie. Zatem prawdopodobnie ma Pani co innego na myśli. Chyba, że napad delirium ma Pani za sobą i spodziewa się Pani następnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi