kozavipsarnowa Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam mam małe nadciśnienie biore na nie leki i staram trzymać się diety zanim skonsultowałem się z lekarzem w sprawie nadciśnienia miewałem bule głowy i czasem zawroty niedawno poszedłem z tym do lekarza i stwierdził że to albo od kręgosłupa albo mam problem ze wzrokiem co prawda kręgosłupa jeszcze nie zbadałem ale u okulisty byłem i mam astygmatyzm bende nosił okulary i mam takie pytanko czy to ma wpływ na ciśnienie prosze o odp Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie ,astygmatyzm nie ma wpływu na ciśnienie krwi -jesli o to ci chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość perezz22882 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nadciśnienie nie ma wpływu na wade wzroku ale jest maleńkie prawdopodobieństwo że cisnienie może podnieść się też w gałce ocznej a wteyd moga pęknąć jakieś drobne naczynka szanse na to 1% Cytuj Odnośnik do komentarza
kozavipsarnowa Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dzięki na jutro jestem umówiony z okulistą na badanie ciśnienia w oku ale jeśli będzie za niskie albo za wysokie to coś poważnego czasem man troche zaczerwienione oczy a niekiedy mam normalne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi