Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Pomijanie przez serce pojedynczych uderzeń

Gość perezz22882

Rekomendowane odpowiedzi

Gość perezz22882

ponowne echo krew mocz też w normie elektrolity w normie. holter tylko zwiększona ilość skurczy dodatkowych komorowych i nadkomorowych prócz salw komorowych - kilka trigemini komorowych i najbardziej niepokoiło lekarza to przez około 5 minut było *nocne* zahamowanie zatokowe i miałem rytm węzłowy. .. mam nowy lek przepisany polocard . czy gdzies na terenie krakowa robią ablację?? do dziś było w miare dobrze ale mam teraz taki problem którego wcześniej nie było.wczesniej byly tylko dodatkowe skurcze dosyc odczuwalne ale nie wywolywaly takiego spustoszenia poprostu robilem swoje gdy serce się tłukło. teraz - serce cały czas gubi rytm , wypadają uderzenia co kilka kilkanaście w spoczynku! a gdy próbuje jakikolwiek wysiłek to serce jeszcze bardziej potyka się, przeskakuje i jest uczucie strachu kilkakrotnie czarno przed oczami z powodu dłuższych zastojów serca. psychiatrzy *nie widzą* nerwicy byłem w kilku poradniach. czy serce może się z tego powodu samoistnie zatrzymać? czy z powodu tych ostrych przeskoków moze właczyc się rytm zastępczy i serce jakoś dotrzyma do jutra (wizyta w przychodni) kiedy wezme oddech do pełna by zahamować częstoskurcz na 1 - 3 sekundy całkowicie słabnę jakby poraził mnie prąd.

Perezzz dosłownie boję się o Ciebie:(to te leki co masz w ogóle nie działają?nie odpowiem Ci niestety na żadne Twoje pytanie:(bo nie jestem lekarzem,,,ja na Twoim miejscu gdy już na prawdę bym czuła się żle pojechałabym na pogotowie,trzymaj się

Gość paulinawarszawa

Poszukałam tu na forum i piszą, że w: - Krakowski Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II > KLINIKA ELEKTROKARDIOLOGII - Szpital Uniwersytecki > ODDZIAŁ KLINICZNY I KLINIKI KARDIOLOGII (wklep ablacja w Krakowie) i się trzymaj! Pzdr. Paulina

Gość perezz22882

Jutro jak jakoś przetrwam to do lekarza się dostanę. tarczyce mam wzorową . nie mam enzymów które są przy zawałach/problemach wieńcowych leki działają ale po ustąpieniu częstoskurczu pojawiają się inne arytmie częstoskurczy wtedy niema ale serce zaczyna bić podwójnie to sie zwie bigeminia czy jakoś tak poniewa czuje normalny rytm serca ale między przerwmi też jest ten sam rytm ale słabszy. holter to wychwycił tylko w większej ilości w dzień tego jest mało lub nie odczuwam, najgorsze jest tylko to potykanie serca podczas jakiegokolwiek wysilku i podczas spoczynku nawet kiedy leze dalej są gubione uderzenia .