Marcin111 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Witam. Mam taki problem zauważyłem to odkąd mam dziewczyne a mianowicie: Podczas spędzania czasu z nia gdy jestem podniecany kilka razy tak na chwile np. przez całowanie to mam bardziej mokro w gaciach niż ona. Czuje jak się poprostu spuszczam ale nie tak jak przy orgazmie tylko tak trochę kapnie. Nie mogę nad tym zapanować i jest to trochę krępujące pomóżcie mi proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Nic na to nie pomożesz ,to normalna i fizjologiczna sprawa .A jesli coś cię niepokoi zawsze możesz iśc do urologa on ci wszystko wytłumaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin111 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Acha..myślałem że to nie jest normalne dobra dziękuje za odp i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Misiaaaaaaaak Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 To jest zapewne preejakulat, to normalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Witaj. Zapewne podczas pocałunku myślisz o pieszczotach oralnych. Śpiesz zakomunikować o tym swojej połówce, gdyż jeśli się tak dzieje u Ciebie, oznacza to, że ona też chciałaby tego. Pozdrawiam Z Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi