Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Krytyczne zwężenia pnia płucnego u dziecka

Gość Hania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Malgorzata
Haniu, Moja coreczka Marta ma HLHS. Znam jednak dwoje dzieci z hipoplazja prawego serca w Luksemburgu gdzie mieszkam. Gilles jest juz po wszystkich etapach i ma sie swietnie. Sarah najprawdopodobnie bedzie miala operacje Fontan w sierpniu lub wrzesniu. Tak Sarah jak i Gilles maja po ponad trzy latka i rozwijaja sie wspaniale. Jezeli znasz angielski, francuski lub niemiecki moge przeslac Ci namiary na ich rodzicow. Zachecam Cie takze do zajrzenia na strone www.sercedziecka.vmed.pl , gdzie w portretach dzieci znajdziesz m.in. moja Marte. Moze dolaczysz do nas? Pozdrawiam Cie goraco. Gosia
Gość Malgorzata
Haniu, Jezeli chcesz mozesz do mnie pisac na adres prywatny gosiap@pt.lu . Mielismy wczoraj spotkanie czterech rodzin dzieci z HLHS. Widziec nasze Maluchy rozrabiajace razem - to byla ogromna radosc. Pozdrawiam Gosia - mama Marty P.S. Nie pisalas czy masz synka, czy coreczke?
Witam ja mialm hipoplazje prawej komory serca opercja mialm dopiero jak skonczylam 8 lat czyli w drugiej klasie podstwowki dzis mam 22 lata i czuje sie oki pracuje normalnie robie to na co mam ochote moze troche szybciej sie mecze i muszetroche spokojniej prowadzc swoj tryb zycia ale ogolnie mozna zyc nromalnie :) jesli ktos chce sie ze mna skontaktowac to podaje swoje gg 8458323 alicja