Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dieta przy wysokim cholesterolu

Gość Mariachi

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam margaryne Optima Cardio Potas+,ktora jest bogata w sterole roslinne dzialajace zbawiennie dla organizmu, poprzez obnizanie cholesterolu we krwi. Dodatkowo potas pomaga w utrzymaniu prawidlowego cisnienia krwi. Margaryna smakuje wysmienicie,jest delikatna i puszysta a efekty zdrowotne uzyskuje sie juz w przeciagu 3 tygodni. #OptimaCardioPotasPlus #OptymalneWybory /taraxia

Gość aniolekkk10

Zdecydowanie polecam margarynę #OptimaCardioPotasPlus.Klinicznie udowodniono, że sterole roślinne obecne w Optima Cardio obniżają poziom cholesterolu we krwi więc dlaczego nie spróbować poprzez stosowanie odpowiedniej diety, jest ona do smarowania pieczywa, duszenia, smażenia, pieczenia, najlepsze rezultaty osiągniesz przy codziennym stosowaniu. W mojej diecie się ona znalazła a również zmagam się z wysokim cholesterolem. Polecam również dla profilaktyki Optima Omega 3

Świetne rozwiązanie dla całej rodziny. Dla osób z ryzykiem nadciśnienia jak również walczących z cholesterolem. Dla mnie świetne rozwiązanie, mogę używać ja i moi rodzice bez obaw, że *jemy* za dużo niezdrowego masła. Jako osoba z nadciśnieniem tętniczym po stosowaniu Optima Cardio Potas+ moje ciśnienie jest unormowane i ustabilizowane i czuje się zdecydowanie lepiej. A co najważniejsze mogę znowu smarować kanapki. - przyjemny zapach - smak - do stosowania na zimno i na ciepło - do pieczenia, smażenia - można stosować do słodkich i słonych potraw - łatwo się rozsmarowuje - dobra konsystencja nie spada z noża - dla wszystkich członków rodziny Optima Cardio Potas + Polecam!!!!