Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Napadowe kłucia w piersiach przy refluksie żółciowym

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny wykryto u mnie refluks żółciowy ma może którąś z was ?mam napadowe klucia w piersiach trwają chwilę i bardzo sie boję nie wiem co robić byłam u kardiologa w listopadzie i jest ok czekam na usg jamy brzucha i strasznie sie mecze nie mogę żyć przez bole pojawiają sie jakby po posiłku . . Choć staram sie jest lekko gotować nie piec itd..-ale nie pomaga jestem zrozpaczona przesyłam tyłe badań i niewiem co mi jest -Proszę jak ktos ma taki refluks opiszcię objawy lub dajcię namiary na lekarza dobrego we Wroclawiu-bo juz płakać mi sie z bezsilności chce

Hej 444 myslisz ,ze to może byC powodem ?O TO juz niewiem co gorsze kamienie czy sam refluks ,ale jestem zmęczona ciagłym szukaniem... ale jak tzreba to tzreba ,bo starsznie mi to zycie utrudnia ...Choc troche boje sie ze to kamienie ,bo usuwa sie je opeacyjnie i to ryzyko czy zniknie refluks po operacji czy nie ach..pozdrawiam

Jeszcze tydzien do usg ... w pietak miałam straszny napad kłucia w piersi myślałam ze zemdleje i ze to wogole zawał nogi jak z waty mąż zawiozł mnie na pogotowie ekg ok ..stweirdzono ze to od refluksu ,ale ja biorte juz controloc 40 wczesniej miałam controloc 20 nic mi nie pomaga bardzo sie boje ogranicza mnie ta choroba boje sie sama byc w domu prosze zna ktos dobrego gastrologa NA NFZ Z wROCŁAWIA NAJLEPIEJ ..

Witam blania nareszcie jakiś odzew od dawna chorujesz ?;-) mi to utrudnia zycie i nie cieszy mnie nic zupełnie jakbym przez chorobe popadała w depresje...Jak sobie radzisz? ja mam Controloc 40 ,ale słabo pomaga nie pomaga nic dieta ,leki nic;-( masz namiar na dobrego gastrologa czy kto sie tym zajmuje ,bo juz nie mam sił,słyszałam o operacji ,ale bardzo boje sie narkozy natomiast ponoc na Kmaieńskiego robia ,ale koszt to 10.0000 niestety nie stać mnie .....

Hej dziewczyny i chłopaki jesli są... mam dodatkowy problem po coepłych posiłkach doszły mi duszności czy to przez refluks proszę napiszcie swoje najdziwniejsze objawy ,ale jesli jestescie pewni ,ze to od refluksu ,bo mi przypisywali nerwice jak miałam problem z zoładkiem i wiedziałam ze to nie to drazac temat wyszło refluks wiec tym razem prosez nie piszcie ze nerwica ,bo wiem ze nie naprawde czasem sie dusez i bardzo boje ...;( Czy ktos miał operowany refluks zołciowy ???? Prosze o kontakt bardzo PILNE !!

Gość Pawelekkkkk

Hej, ja mam przepukline rozworu przełykowego, refluks.... stwierdzili po gastroskopi. Kilka lat diagnozowali aż się w końscu młody lekarz zainteresował i na gastro wysłał. objawy : pieczenie w mostku, przełyku, po posiłku koniecznie w pionie bo inaczej dodatkowe skurcze komorowe serca, niechęć do wszystkiego, wiecznie blady , zmęczony, nic dźwigać.....

Hej Pawelek ja dzieki Bogu mam tylko refluks nie mam zadnej przepukliny ,ale bardzo utrudnia mi to życie ;( zyc mi sie czasem nie chce do tego teraz podejrzewaja astmę masakra 26 lat ,a czuje sie jak staruszka ...;( co do lekarzy ja skarzyłam sie na zoładek pł roku dopiero po prośbach dali mi skierowanie na gastro i sie wyjasniło teraz od trzech miesiecy biegam po lekarzach i okazuje sie ze to chyba astma jestem zawiedziona juz tym wszystkim .pozdrawiam duzo zdrowka