Gość Henryk Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2003 oglądałem w TVP program że stosuje sie zabiegi tzw. oczyszczaie żył. Na czym to polega i gdzie mozna te zabiegi zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ewelina Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2004 Polecam strony na temat chelatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mirek Z Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Prosze wejsc na wyszukiwarke google i wpisac chelatacja w czopkach one mi wlasnie pomogly i mozna je stosowac w komforcie wlasnego domu.Chelatacja w czopkach jest porownywalna do chelatacji w kroplowce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawel Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Witam chciałbym się dowiedzieć jaki ciśnie stosuje się do odróżnienia żył gdyż słyszałem że 3 bary A u mnie zastosowano 20 barów gdyż miałem ciężki zawał serca . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi