Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Nawet mi nie mówcie o tyciu - są dwie pozytywne rzeczy , które zauważyłam przy nerwicy -jedna to , że schudłam ale teraz jak juz mi teroche lepiej przytałam i niestety od dzisiaj powiedziałam koniec zaczynam brać się za siebie. a druga to to, że fajki nie smakuja - w 20 papierosów dziennie od listopada pale 3 i to mi pasuje:) Co do diet to najlepsza jest *nie żryj tyle *- trzeba wszystko jeść w normalnych ilościach i zero jedzenia po 18 - na mnie to dziala Violetta a też jestem przed 40 niestety. Pytasz się skąd jesteśmy ja jestem z Katowic a TY?

Hmmmm wlasnie o tym pisze tzn to mialam na mysli ....jesli pojawiaja sie problemy takie *prawdziwe*,duzego kalibru to chudniemy ,nie mozemy jesc(problemy rzeczywiste) a jesli sie boimy,pojawia sie strach...ja zajadalam.. i jak mowie nie kupujemy ptasiego czy lodow...to slysze ale ty tak lubisz...hehehhe to co moze jakas grupa wsparcia w odchudzaniu:P????? jestem chetna by dzielic sie ,tym ze stracilam 10 dkg:) a przybralam 39:) mam dzis leniaaaaaaaaaaaa!!!!! czemu nie chcecie napisac okolic swojego zamieszkania???? ja mieszkam nad morzem....cudo mowie wam:)morza szum....mrrrrrrrr chwalcie sie:)

U mnie dzisiaj huragan na dworze. Ja jestem z Trójmiasta, witaj sąsiadko. Ponieważ jestem uzależniona od słodyczy, nie ma takiej opcji, żeby w domu zabrakło słodkości, a co tam przecież na stres czekolada to jest to a że *jeboczki* rosną to skutek uboczny. Już próbowałam nie kupować to maż po nocach latał do sklepu, szkoda chłopiny,

Kaka tak masz rację, rzucam palenie z moją przyjaciółką, ona czasami chwyci za zwykłego papierosa a epapierosa ciągnie non stop, ja chyba jestem troche uparta i się zawziełam, ani razu nie zapaliłam zwykłego papierosa a tego ciągnę nic nie więcej niż normalne, tak więc uważam to za swój wielki sukces i olejki też kupuję słabe, więc jest jeszcze we mnie jakaś nadzieja.