Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie z rana ja z herbatka, moi jeszcze spia. Budzilam sie w nocy bo bolalo ale jakos dalam rade, W poniedzialaek bede rozmawiac ze swoim ginekologiem. U mnie slonko wychodzi. kamea poniewaz lubie cos poczytac to wierszyk o szczescu zamiescilam. Wczoraj mialam drugi masaz-oj bolalo. Ale jak to mowia musi bolec aby bylo lepiej . A mi w nocy snilo sie ze mialam operacje.

Kochani ciesze sie ze, dane mi jest poznanie innej strony mojej mamy a tym samym siebi.Im bardziej przyjmuje do siebie to co oskatzalam staje sie spokojniejsza a zarazem to staje sie moja czescia. To wszystko dzieki wybaczeniu. Pisze to bo moge powiediec ze staje sie spokojniejsza i wolna. Zlosc gdzies milknie . Patrze na mame bardziej pozytywnie zauwazajac jej pozytywne cech. Pamietacie jak bylo kiedys-ciagle narzekanie na nia. Teraz powiem ze jest lepiej.Nie idealizuje calej sprawy ale dziekuje Bogu ze zauwazylam ze poza innymi cehcmi ma wiele pozytywow)))) moze pisze to samo ale to sie staje coraz mocniejsze i silniejsze. Czuje sie taka tez dowartosciowana ze to od czego uciekalam jest pozytywne i ja tez to mam))))

Witam przy pieknej słonecznej sobocie:)) elza super ze masz juz takie podejscie do mamy i ze tak myslisz jak napisałas ,bardzo mi sie to podoba,zobaczysz jeszcze troche pracy nad soba i bedzie wszystko wygladało zupełnie inaczej ......... jak tam kobitki pozostałe ,co tam dzis macie w planach?????????? ja to pewnie ogrod i spacer z wnukami ............sciskam was mocno i pogody ducha zycze...........

Kamea ja mam w planie spotkac sie z kumpela na awke bo nie widzialam ja ok 3 tyg. Potem spacer a syn jedzie na 18ke. Ten rok to same osiemnastki i powiem ze dzieki mezowi jakos to lepiej ogarniam. A co do mamy to zajelo mi to cale wieki aby zaczac tak myslec jak teraz. Z tego jestem dumna. To jest dla mnie milowy krok w moim zyciu A ty z wukami na spacerek? mnie tez to czeka w przyszlosci,

Witajcie Elizo cieszę się, że tak świetnie sobie radzisz, masz rację, że czasami złe emocje biorą górę, ale trzeba dostrzegać też dobre strony drugiej osoby i jak je już sobie uzmysłowimy, poukładamy, to okazuje się, że ta druga osoba była dla nas też kimś ważnym i dobrym, to te złe wspomienia zaczynają gasnąć. Tak trzymaj. Rolnik witaj, może i czasami odbiegamy od tematu, ale wiesz, ze kazdy kto jest na początku swojej drogi w walce z nerwicą to szuka wszystkiego i łąpie się wszystkiego i jak widzi taki temat to wchodzi i chce usłyszeć że z tego można się wyleczyć i chce wsparcia, że my równiez miałyśmy te objawy i potwierdzenia, że da się z tym jakoś przetrwać, więc ja się wcale nie dziwię, że mogą się tu znależć osoby z nerwicą, do każdego należy wyciągnąć pomocną dłoń, jeśli ktoś tej dłoni potrzebuje, ale fajnie, że do nas zagladasz. Ksena, Kamea, Kaka i wszystkie dziewczynki pozdrawiam piszące i czytające. Miłego weekendu.

Hej,hej kochani mnie teraz dopiero przywiało do domciu cały dzien cos skrobałam w ogrodzie,na te chwile mam dosc,gnaty bola,a gimnastyka taka ze kijki nie sa potrzebne............ zuzi tobie tez zycze miłego weekendu i pozostałym.......... elza fajowo ze byłas na kawce z kolezanka,ja jakos nie moge sie wybrac bo zawsze cos tam robie i pije kawke sama a tez mam zaproszenia...........trzymajcie sie cieplutko ,jeszcze bede zagladac.........

Witam Ja niedawno wróciła z uczelni, były ciekawe wykłady..byłoby dobrze gdyby mojego spokoju nie zmąciła głupia sytacja w pracy...wiecie jak tak to analizuje to zastanawiam sie jak dałam sie wkrecic w tak absurdalna sytacje...zwyczjnie moja desperacje o jutrzejszy dzień wolny (mam zajecia na uczelni). Nie bede sie tu rozpisywać, bo to szkoda zachodu przespie sie z tym teraz spokojnie...no cóz na błedach sie człowiek uczy...

Rolnik jak zwykle czepiasz sie szczegółów. Krytykiem to niezłym jesteś:) Dziewczynki widze ze fajnie spedzcie czas..fajnie. U mnie poza małym stresikiem zwiazanym z praca dzień był bardzo udany. W koncu byłam tam gdzie chiałam byc. Rano maż mi nawet kanapki do szkoły naszykował i kawusie zrobił:) A córeczka to chyba tylko chciał sie ze mna podroczyc:) Doszlismy do porozumienia:) Cieszę sie bardzo.

Dziewczyny to Wy macie pewnie piękne te ogrody(Kamea Twój widziałam kawałek na nk i wiem ze jest zadbany). Ja mam takie dwa zakatki, pare krzewów...pare drzewek owocowych ..zakatek gdzie mam kwiaty(dzis dzieciaczki zasadziły) pokazywały mi jak przyjechałam tyle radosci miły. Wiecie jak dbaja o nie..i jak sie ciesza jak wszysto ładnie rośnie i sie rozkwita. A za płotkiem...mam wielkie sosny i pare bzuzek ..:):)

No tak ...meżus czasami bywa zadrosny o czas spędzony na uczelni ...ale jakoś dajemy sobie z tym radę:) Tak masz racje nie ma co sie przejmować powiedzmy ze czuje sie zrobiona na szaro bez kierowniczke..ale kij jej w oko jakoś przeżyje:):) A buty nawet sobie kupiłam miałam pół godziny na to czasu ..i słuchajcie prosze weszłam do sklepu przymierzyłam i juz wiedziałam ze to te:) Wiadomo jak wiedziałam ze nie mam czasu na marudzenie i wybrzadzanie to i decyzja była konkretna

Tak xena ale roboty jest ze hej w ogrodzie jeszcze jak sie narobi tyle zakatkow z roslinkami to jest pozniej praca........to co widac na nk klasie to odrobina najwiecej pracy jest przy oczku,,,,,,,,,,,a wiesz ze mi dzis panowie przesadzali brzozy z mojego pola do ogrodu ,ciekawe czy sie przyjma jak myslicie???????????? xena to super masz dzieciaczki jak sadza Ci roslinki........mi wnusia tez po swojemu pomaga.............

Dziewczyny ogrod kocham bo tworzylismy go z srcem razem toco chcielismy. Ja tulipany coraz wiecej hiacynty i duzo krzewow kwitnacych, jest uroczo. Ja dzisiaj bylam w kosciolku-mialam swoja intencje. Xena to fajnie ze buty sobie kupilas -na obcasie? Xena a co studiujesz?