Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Dziś tak piękna pogoda jest na momencik weszłam do domciu...wygrzewam sie na słoneczku ...ptaszki sobie świergoczą a ja z kawką w ogrodzie z rodzinką ...cała przyjemnośc:)...Taak to pogoda dal mnie:):) Taka mała Sufur nie chciał Cie urazić to nie jest ten ty człowike wiesz mi troche juz jestem tu. Mysle ze nikt(a napewno nie ja) nie uwaza ze jestes nieinteligentna...masz pewnie problem z samoocena ...byc moze zle o sobie myslisz i tak to odebrałaś. W nerwicy to tak jest(zreszta nie tylko:)) ze ta nasza samoocena kuleje i z tad biora sie niektóre problemy..wydawałoby sie ze to nic takiego. Szczerze to uwarzam ze małoo jest osób które maja takie zdrowe podejscie do siebie,,,ci to sa szczesliwcami...i nie kazdy kto ma zanizona samoocenę ma nerwice zacznijmy od tego(przynajmniej moim zdaniem) Poza tym Takamała...to ze nie masz faceta nie swiadczy o Twojej wartosci wiadomo we dwoje razniej pod warunkiem ze to jest przyjemna *podróz* a nie szarpanie rozumiesz. I mysle ze nie tylko to ze masz nerwice było powodem rozstania(co to nie wiem..bo mało piszesz o sobie) wiesz podobno miłość jest na dobre i złe w zdrowiu i chorobie...takiej młósci Tobie zycze jak i innym

Pamietam jak na watku * Z nerwicy sie wychodzi* Jadwiga napisała cos na temt mojej niedojrzałości i problemach przez to w moim zwiazku...jak to we mnie wtedy uderzyło. Ale coś w tym było ..choc do końca bym sie z tym nie zgodziła ale to juz inna kwestia:).. Ja osobiscie uwazam że najwazniejsze jest to abysmy my sie czuli silni sami w sobie nie wyglądali ze ktos spowoduje ze poczujemy sie szczęsliwi. Wiecie jak od drugiej osoby nic nie potrzebujesz to wtedy tak naprawde cieszysz sie jej obecnoscia:) Użmiechu Wam zycze kochani:)

Gość takaJednamala23

Chciałam was rpzeprosić, czasem mam taki starszny nastroj, jestem po prostu zrzędząca stara panna:P Mam lepsze i gorsze dni ale czasem boje s ie tego co sama wypisuję;) Postaram sie swoje myslenie zmenic. Po częśći mysle ze moje nieudane zycie uczuciowe zalezne jest od mego ciężkieog charakterku. dziś ejst piekny dzień i jakos tak nastarja pozytyqnie. tryzmajcie się! Miłego dnia:)

Witam elza fajnie ze po spacerku,ja jeszcze dzis nie choc sasiadki były juz o 9,ale to zbyt wczesnie jak na moje mozliwosci............. mała no co ty kazdy ma raz lepszy raz gorszy dzien,ja tez czasami bzikuje,jestem zła ale to normalne........... dzis mam super pogode,az sie zyc chce:)))))))) czuje sie dobrze tylko bez staruszka smutno ,bo tak mało Go widze:((((((

Kamea2 to one wczesnie ida. ja sie gdzies przeziebilam i kregoslup boli wlanie wrocilam od masazysty-taki sportowy zna sie na rzeczy i powiedzial ze bol jest od przewiania, ale po tym jakby lepiej. Moze na tych kijach mnie przewialo Xena to fajnie ze rowerami ja tez lubie ale powiem ci ze ja to strachliwa sama nie pojade do lasu a kumpela jeszcze nie moze bo po zabiegy Taka mama daj spokoj kazdy tak ma

Elza ..poboli i przejdzie a masarz ..fajna sprawa:) Ja dzis próbowałam zrobic zdjecie jelonkowi ale uciekł...wychodzi na łakę na przeciw mojego domu..syn co wieczór obserwuje..rok temu wychodziła sarna z małymi ciekawie gdzie pozostałe sie podziały z gromadki.. Dzis to wogóle fajny dzień chociaż w pracy nieobecna byłam jakby...znaczy jak najszybciej chciałam wyjść:):) Śpieszyło mi sie do mojego zacisza:) Eliza ja kiedys pokonywałam spore odległosci rowerem to niesamowita frajda i tak mi to pozostało..szkoda ze mąz z daleka o d rowerku..wiadomo miłosnik 4 kółek:) Wiec tak próbuje zaszczepić tą moja...pasje...w dzieciach..choć coś mi sie wydaje ze raczej w córce bede miała towarzyszke.. Sama przyjemnosć z przebytej drogi ze spotkania z natura, z przyspieszonego bicia serca od wysiłku który meczy ale daje satysfakcje...:)

Kamea, xena ale to masaz leczniczy nie relaksacyjny. Facet ktory masuje jest sportowcem kiedys uprawial sprty zawodowo az biedny stracil wzrok i jest masazysta-przesympatyczny facet zawsze mi opowiada kawaly, smiejemy sie. 2 m wzrostu i lapy jak pletwy. Ale wiadomo ze jest ok bo ciesze sie ze rozmasowane Xena moj tez fan 4 kol, czasami spacery bo dotor zalecila. Ale powiem jedno ze od kiedy ma problem z nadcisnieniem to wogole w tygodniu nie pije alkoholu w weekend mala lampke. Widac ze sie przestraszyl no i powiedzialm ze bez niego sobie nie poradze))) Xena to fajnie ze mozesz z dziecmi pojezdzic, ja czasami latem z mezem ale on silny pod gore daje ostro a ja prowadze rower))) A corcia- zycze ci abys miala fejne relacje z corka bo to bardzo wazne. A wie ze bedziesz miala bo znam cie troche z forum i powiem ze jestes bardzo otwarta na swiat i zycie. czerpiesz wiele radosci z przyrody. To piekne tak sie zanurzyc w przyrode i czerpac radosc , nie byc zaleznym od nikogo. To jest wlasnie nasza indywidualna wartosc. ja uwielbiam spiew ptakow na dzielnicy spiewaja od rana do wieczora. W ogrodzie mam juz tulipany skalniaczki, hiacynty i forsycja zaczyna zolcic sie. Czytam ciekawa ksiazke *Nie obwiniaj mamy*-to cos dla mnie mnie, mam nadzieje ze ta ksiazka otworzy mi oczy na kobiety i mame.