Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Kamea, grabienie plus chodzenie po schodach ( bo ja też dużo śmigam po nich ) da na pewno efekty ale trochę cierpliwości trzeba aby zobaczyć efekty , nie chcę Cie martwić ale ja właśnie tak w Twoim wieku zaczęłam przybierać na wadze ok. 1 kg rocznie tak przez 10lat i teraz waga jest stabilna ok. 70kg przy wzroście 165cm ale gruba nie jestem tylko trochę bioderka , to taka moja uroda ale to nie znaczy ,ze u Ciebie tez tak musi być.

No wiem zdrowa ,moze tak byc ze juz tak zostanie ,bo latka...........tylko trzeba uwazac oby nie za duzo przybyło..........tak zabieram sie za rower ale jakos tak ciezko mi to idzie,ale moze lada dzien..........wiesz boje sie bo w poczatkach nerwicy byłam taka słaba ze po małej odległosci myslałam ze do domu nie wróce i bede dzwonic po córkre z samochodem ,ale jakos wróciłam........i teraz mam uraz do rowerka.........

Witajcie dziewczynki ,ja tez od paru dni mam w dzien kłopot, ze spac sie chce,ale mysle ze to na pogode tak działa.......... zdrowa miłego spacerku:))) kaka,nie usypiaj .......... ja tez zmykam moze kupie wrzoscie na taras tyle ich juz jest........i poszperam pózniej w ogrodzie..... czuje sie świetnie czego wszystkim życze:)))

Kaka mnie też głowa boli..kawa nie pomaga ..przeżyc trzeba poboli i przejdzie:) Byłam na podwóreczku przepięknie jest taak wiosennie choc chmury nachodzą,,od czasu do czasu i jakos ich coraz wiecej. Ale jak tak wybrałam sie miedzy ludzi to i mi buzka sie uśmiechneła. Juz zaczynałam marudzic ze masakra:):) Sennosć mnie opusciła może przed godz jak zobaczyłam test przyniesiony przez syna....cisnienie wzrosło ....:). Ale szybko sie obnizyło niestety... Teraz chwilowo siedzę sobie w domciu patrze przez ono jest pieknie takie ...nieśmiałe słoneczko świeci....

Dziewczyny jak wiosna nadchodzi, zima odchodzi i pozostawia po sobie taki nie całkiem piękny krajobraz po przecież wszystko teraz straszy jeszcze taka...nagoscią...:) Wczoraj jak byłam z Córcia na krótkim spacerku zachwycałysmy się mchem:) najbardziej zielony teraz jest:) To głównie świergot ptakow i słońce które przedziera się do lasu tworzy taką fajna aure....taki niesamowity widok. Cieżko sie nie usmiechnosć do tego. A jak zacznie wszystko sie zielenić....to bedzie poprostu super. My ludziska jak te zwierzaki(choc czesto zapominamy ze jesteśmy częscia natury i nas jej prawa też totycza)* budzimy sie ze snu zimowego*. I troche ospali jestesmy, trzeba sie witaminkami wzmocnić:)

Dziewczynki to życie bez typowych objawów nerwicy dla mnie rózni sie tym że powiedzmy boli mnie glowa, biore tabletke lub ide na małą drzemke lub idę na spacer czasami wszystko naraz;) i nie szukam w tym francy. Znam dziewczyne która cierpi na bezsenność (a wiele z Was sie na to uskarza) nawet tabletki na sen bierze i ostatnią rzecza o jakiej by pomyslała to nerwica. Tak na marginesie to ja też miałam okres kiedy spac nie mogłam, a w dzien chodziłam półprzytomna, i też przez jakis czas bralam tabletki nasenne przepisane przez lekarza. Brałam je wtedy kiedy rzeczywiscie nie dawałam juz rady:) Mam jeszcze jedna zajomą która z besennosci zrobiła użytek i zwyczjnie czyatała rózne rzeczy po nocach zdobyła jakaś tam wiedze.