Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczynki wrócilismy rodzinka w domciu:)))) Tak czytam Was dzis i troche mi smutno bo chyba za bardzo troche dzis uogólniłyscie tych co maja wiecej ...........ze jak maja to przez ciemne interesy dobrze zrozumiałam ?..........a ja uwazam ze ciezka praca i braniem małymi łyzkami... po latach tez mozna zyc na wysokiej stopie..........moj maz ciezko pracuje na swoim zebysmy mogli zyc jak zyjemy i nic nie kreci...........ale to tak na marginesie.........a małpa i tak mnie złapała..........tu jest sprawiedliwosc......... a co do kamieni to mam kontrolowac i nic jeszcze nie tykac....... miłego dnia kobitki........

Kamea ja nie chcialam nikogo urazić swoim stwierdzenienm jednak znam sporo ludzi co mają dużo pieniedzy i nikt z nich nie zarobił tej kasy całkiem uczciwie. Ja wiem, ze jest to uogólnienie bo pewnie są tacy co zarobioli uczciwie. Z moich jednak obserwacji to pracując uczciwie i żyjąc tylko i wyłacznie za zarobione pieniadze cieżko jest życ na wysokim poziomie w naszym kraju.

Oj ja się też wypowiem ( chociaż nie chciałam angażować się w następny wątek). Kaka , żyje wyłącznie z uczciwie zarobionych pieniędzy z męża i moich, obydwoje pracowaliśmy na państwowych posadach , podatki w związku z tym musiały być odprowadzone uczciwie i co niektórzy zazdroszczą nam dobrobytu. Kaka , uwierz wydaje mi się,że wiele osób ma pieniądze uczciwie zarobione bo ja takich znam wielu. Pozdrawiam Kamea Ciebie szczególnie młoda babciu!!!!!!!!!!!!!!!!! i po pozostałych również.

Kamea widzisz jak to jest jak się czasem pomarudzi można uogólnic i obrazić kogoś, przepraszam bo to ode mnie wyszło dziś miałam od samego ranka cieżki dzień. Jezeli chodzi o pieniadze to zależy jak sie na to patrzy...sa tacy którzy niezaleznie od ile beda mieć bedzie im za mało i tacy którzy potrafią cieszyc sie z tego co maja. Ale wiesz sa takie dni kiedy człowieka przytłacza i tak sobie pomarudzi... Zdrowa pozdrawiam

Wiecie tak prubuje nie zasnać córke już dwa razy pytałam czy czasami nie chce jej sie spać....dziecko nie zmordowane:):) no to na spacerki się wybrałam...mało co pomogło...tylko przypomniałam sobie ze nózka jeszcze boli:):) Ale dziecko zadowolone to już coś. Jak tak spacerowałam to słoneczko sie prubowało przedzierac przez chmury i jak patrze przez okno to nadal prubuje. Raz wydawałoby się ze zaraz lunie, raz ze bedzie słonecznie....

U mnie dziewczyny beznadziejna pogoda, ale wiecie ja mało kiedy mam dzień, żebym chodziła śpiąca, nawet jak noc mam nieprzespaną, czasami mi się wydaje, że mi to potrzeba bardzo mało snu, tak było zresztą zawsze, jakaś jestem nietypowa. Kamea nareszcie masz rodzinkę w komplecie a wnusio już pewnie rządzi w domku, ach jak ja bym chciała takiego szkraba, córcia się podleczy to może, może.

Tak na dobranoc kilka cytatów:) *Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje. * - Jan Paweł II (Karol Wojtyła *Czujesz się osamotniony. Postaraj się odwiedzić kogoś, kto jest jeszcze bardziej samotny. * - Jan Paweł II (Karol Wojtyła) *Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. * - Jan Paweł II (Karol Wojtyła)

Niestety znam kupe ludzi, którzy dorobili się kasy z lewych źródeł a druga połowa to legalnie zarabiają mniej ode mnie a w rzeczywistości 5 razy tyle . A ja pracując w panstwowej firmie z moja pensją nie mam szans na spokojne życie - tylko muszę kombinować cały czas, zeby cokolwiek mieć. I nikt mi nie powie , że to sprawiedliwosć sie nazywa