Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Gość VIOLUNIA 40

Witam.... Co prawda to pisze na innym forum do was trafiłam przez przypadek i tak sobie czytam jak pieknie sie zyje po nerwicy....sa tu osoby które mnie znaja które bardzo pozdrawiam..... Boże tak bym chciałam zeby to forum było moje zebym ogła sie pochwalic jak zyje bez tej francy....tak po cichu w duchu msm taka nadzieje ze ja pokonam od 1 wrzesnia otwieram własna mała firme która mnie juz cieszy tylko zawsze jedno pytanie czy ja sobie dam rade???????? ale musze i koniec bo tak sie zyc nie da....siedziec i płakac/..... Miło było u was zagościc mam nadzieje ze za nie długo bede tu stała osoba jak Kamea.....

Violu jak sie ciesze ze tu wpadłas :)))jestem pełna wiary ze dasz rade p[okonac france i byc jeszcze szczesliwym spokojnym człowiekiem bez małpy ,czego Ci z całego serducha życze........wpadaj kochana jak tylko mozesz ..........buziaczki........ ja dzis łapie słonce ile moge bo to mam przepisane przez lekarza (skóra)............. pozdrowionka

Witam Violu nie znam Twojej histrii ale życzę Tobie i wyjścia na prostą jeżeli chodzi o nerwice i powodzenia w interesach. Ja dzis spedziłam dzionek na zajmowaniu sie córeczkią która dopadł ból brzuszka, oj moja mała która ostatnio ma tendecje do marudzenia dziś przypomniała sobie niemowlęce czasy i w na kolanach mi przesiedziała. Dzieci sie zmieniaja rok temu bywa dużo śmielsza teraz w towarzystie obcych osób strzela focha i się nie odzywa..udaje taką damę rozumiecie:) w rzeczywistości strasznie jest nieśmiała. Na wieczór u mnie piękna pogoda sie zrobiła jak przyjemnie. Ostatnio wróciłam do książek P.C. Nadal mam sentyment do jego twórczości. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie:) buziaczki

Witam ,witam i o samopoczucie pytam,jak tam kochani co tam macie dzis w planach ? elza super ze tez wróciłas ,jeszcze niech sie zuzia odezwie,i reszta a bedzie jak dawniej:))) fajnie ze strzeliłas sobie kiecke i szpileczki ,pewnie samopoczucie zaraz extra...... ja jestem po odwiezieniu mamy ,do jej domku ,wypoczywała u mnie ,,,,........... zycze Wam słonca i spokoju.....

Witam Eliza zapomniałam juz o sesji:)..poszła całkiem nieżle. Choc troche wysiłku mnie kosztowała:) Fajnie ze sie odezwałaś Buty na szpilkach..ja podziwiam kobiety ktore lubią i umieją w nich zgrabnie chodzic..ja ...no cóż stawiam na wygode...szpilek chyba nie mam...i raczej unikam butów na obcasach. A sukienki..ba nawet założyłam w to lato...ja która chowam sie w spodnie i lużne bluzy:):) I nawet sie czułam w nich dobrze:) Elizko napewno ładnie wyglądasz...czasem warto przypomnieć sobie że nie jestesmy tylko matkami, żonami ale przede wszystkim kobietami swiadomymi swojej kobiecości. Pozdrawiam Wszystkich

Witam Elizo..jak niewiele czasami trzeba do szczęścia:):) Dla mnie to lato jest jak pisałam całkiem udane może dlatego ze wrzuciłam na luz i cudów nie oczekuje. Przyjmuje to co mnie to otacza ...powiedzmy ze oddaje się słodkiemu lenistwu na ile to jest teraz możliwe...coprawda urlop mam zaplonowany dopiero na koniec sierpnia ale umiem sobie czas zorganizować. Zaległe wizyty u dentysty ze soba i z dziećmi, zakupy do szkoły od września moje dwa słoneczka ruszaja do niej. Małe iprezki. W lato są najlepsze te wieczory.

Witam wszystkich ja po kawie , piekne slonce dzisiaj. U zmiany, to co kiedys bardzo uwieralo i strasznie bolalo wyszlo dzieki terapii- i zaczyna byc lepiej. Nie chce pisac konkretow bo to zbyt intymne. Chce wlozyc jeszcze troche pracy bo warto i dla siebie i dla mojej rodziny. pozdrawiam

Witam Elizo pewnie że warto zawsze:) Kamea co tam u Ciebie??? Ja dziś wypiłam już dwie kawki ale na mnie podziałały odwrotnie, jestem po nich senna:):) Pogoda u mnie ...trochę się chmurzy dla mnie jest w sam raz nie za gorąco nie za zimno. Wolny dzień wow:):) Na ploteczki sie wybiorę i ...kawusie:):)

Witam Kamea uwielbiam jabłecznik..narobiłas mi apetytu:) Oj wygrali teraz Ci co maja urlop w takie pogody ..ja moge tylko bardzo optymistycznie myśleć ze jeszcze niecały miesiac i ja też na dłuższe wolne:) Narazie nic nie pozostaje jak szybki prysznic pare razy dziennie:):) Elizko jak tam? Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Witam Pogoda daje czadu w dosłownym tego słowa znaczeniu. Ja jak wracam do domu pkp bez klimy...to dosłownie czuje sie lekko podgrilowana:):) Czasem to aż na wymioty mi się zbiera...masakra. Za czym dojde do siebie w domu..... wieczorek:):). Ale teraz u mnie niedawno troche popadało...jejku jak teraz jest cudownie. Tak poza tym jest spoko w domu zaczął się sezon robienia weków teraz na fali ogórki...juz próbowałam...jakoś tak miałam szczęście że trafiałam jak już trzeba było towarzyszyć w dokręcaniu słoików:):) Buziaczki dla wszystkich

Witaj xena,tak ciepełko daje popalic!!!!!!!! ja tez dopiero co wróciłm i znów mam lenia,tak mnie pogoda wykonczyła,ale troche sie w miescie nabiegałam a i synka odwiedziłam i On mnie nsłdował pozytywnym myslenie ze teraz czuje sie psychicznie ok,wiesz mi brakuje takiego matczynego zajecia,bo szybko tak jakos wszystko w moim przypadku przeszło ze teraz autentycznie brakuje mi zajecia a jeszcze maluszki sa na wakacjach to juz wogóle laba ....sama ze staruszkiem i co tu robic,?/ale musze sie ogarnac i przec do przodu.......pozdrawiam buziaki

Witam Kamea przy dzieciach świat staje sie piękniejszy...nawet jak mam jakieś kłopoty potrafia tak rozbawic ...i wszystko wydaje sie bez znaczenia...liczy się tylko ta chwila tu i teraz...nie przed ani po jest tylko teraz. Moje dzieciaczki tak szybko rosną zmieniaja się i swoim bytem powoduja że moje życie jest piekniejsze. A Ty jako babcia (a wiadomo że kochają bardziej) tesknisz za maluchami:) Ale pomyśl masz wreszcie czas dla tego staruszka...a pewnie nieraz było tak ze brakowało tego czasu:) Elizko co tam u Ciebie ? Pozdrawiam