Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Życie po nerwicy

xena

Rekomendowane odpowiedzi

Dzien dobry kochane słoneczka,ale nam sie pogoda zrobiła nic tylko siedziec na kompie,ajajajjjjjjjjjjjj.............. xena ,elza,zuziu,zdrowa i inni goraco Was pozdrawiam i zdrówka zycze,ja odpukac daje rade,oby tak dalej,,,,,,,,mam troche zajec i wyjazdów,tak wiec dzien za dniem ucieka do przodu.............. elza no ,no co tam ten pan od ciebie chce co,???????/musisz mu pogrozic paluszkiem hiiiiiiiiii.............,napiscie co tam u Was nowego słychac........buziaczki...........

Witam i pozdrawiam Ciebie Kamea i pozostałych . U mnie wszystko w porządku, też robimy małe wypady na łono natury ale dzisiaj u nas jest okropnie tylko 6 stopni i na dodatek pada deszcz:))))) To znaczy trzeba sobie poszukać zajęcia domowe.................z tym nie mam kłopotu , zawsze się coś znajdzie. Kamea , teraz tylko musimy przeżyć EURO i dlatego nie planuję wyjazdy do Gdańska a Ty zapewne do Wrocławia. Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam.

Kamea2 sprawa sie wyjasnila, ja postawilam granice z czego jestem dumna.)))) Gosiu szuka, a ja nie. dzis mamy zaproszenie do znajomych i powiem ze mam leki ale tlumacze sobie ze trudno najwayzej bedzie cos nie tak ze bede oceiona, ale chce sie spotkac bo fajni ludzie, ja tez pozdrawiam wszystkich

Witam Elsenssej zaczerpnełam informacji na temat tego leku. Podobno jest dosyc silny lek i przy długim stosowaniu daje efekty wyciszenia i sposkoju. Skutki uboczne to senność, i raczej nie powinieneś kierować samochedem w czasie leczenia tym lekiem. Poza tym podobno nie powinno się opalać podaczas jego stosowania. Myśle ze informacji najlepiej zaczerpnać od kogoś kto brał ten lek:), popytaj sie na terapi.. Dobrze ze poszedłes na terapie, dasz rade, głowa do góry:) Kamea pełna jak zwykle siły i zapału:) Pozdrawiam Zdrowa tak Euro już tuż tuz, Elizko..w pracy rżóżne sa sytuacje podobno na co sobie pozwolisz to masz. Wiesz nauka to dla mnie teraz najmniejszy problem wiesz mi:). Ogólnie mam trochę zajeć i mało czasu tak żeby usiąść i poleniuchować. Małe imprezki w szkole syna, córci też ma pierwsze a mama razem z nimi:), poza tym dom, praca. A ostatnio jeszcze małe rodzinne przepychanki. Musiałabym chyba ćpać żeby wszystko mi było tak obojetne i żebym nie poczuła nic..czy bólu czy radosci:) Powiem Ci ze nie narzekam tak wogóle. Mam chwile zwatpienia ale wiesz szybko one mijają. Daje rade najważniejsze. Dzieciaczki rosną jak na drozdzasz zmieniaja się..zadziwaiają mnie nie raz. Pozdrawiam Wszystkich. Pa pa

Znalazłam pare fajnych cytatów, tak do zastanowienia się nad ...życiem:) *Nie możesz uniknąć tego, że ptaki trosk i zmartwień fruwają nad twoją głową, ale możesz nie pozwolić im zbudować gniazd w twoich włosach.* Przysłowie chińskie *Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego.* Edward John Phelp Buziaczki trzymajcie sie dzielnie.

Witaj wiosna tak jezdzilam i skonczylam terapie pomyslnie, czuje sie zaopiekowana z jej strony. Oczywiscie sama tez musze pracowac ale co jest ciekawe to wiele uswiadamia tak ze czlowiek dochodzi do wlasnych odkryc. Pani nazywa sie Elżbieta Okniańska tel kom. 601155677 i przyjmuje w Elblagu na Starowce. Ja lece na zakupy. pozdrawiam

Dziekuje Ci Elzo. a skad jestes?jesli moge zapytac. mak kilka pytan :) jak dlugo trwala terapia? czy potrzebne jest skierowanie? i czy jezdzilas prywatnie czy na nfz? ten nr.tel. jest bezposrednio do tej pani? jeszcze raz dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam :) mysle ze juz prawie z tego wychodzed tylko meczy mnie jeszcze jedno ,najgorszy objaw jaki mialam przez te lata,boje sie przelykac jedzenie :( a przeciez jesc musze

Dziękuje za takie forum wczoraj po ataku paraliżu dowiedzalam się że mam nerwice i się załamałam ( kolejna choroba do kompletu) czytając forum podbudowalam się że można żyć normalnie nerwica kojarzy mi się z osobami nabuzowanymi krzykliwymi a ja taka nie jestem od zawsze mam lęk przed schizofremią miała ją mama ma siostra ze względu na niewiedzę stwierdziłam że i mnie to teraz czeka na pewno dzięki wam wiem że tak nie jest i dam rade dziękuje

Witam Ostatnio mało zagladam i mało sie odzywam...mało czasu na spędzanie czasu tu ...po części po drugie więcej po prostu jestem...cieszę się z tego co dzieje sie u mnie. Nie jest zawsze bajkowo bo życie to nie bajka...ale ...wspaniale jest je przeżyc...tak poprostu, poprostu byc...cieszyc sie tym co jest teraz. Iceireland życzę Ci aby psycholog wyprowadził Cie na prostą. Dużo będzie potrzebnej pracy ale naprawde warto. Syla75 życzę Tobie abyś nie straciła tej wiary w lepsze jutro, ona moze zdziałać cuda:) Renbaj nabuzowany czasem bywa każdy..i róznie sobie z tym radzi...nerwica róznie sie kojarzy. Wazne abyś Ty miała o niej jak najwiekszą wiedze. Podobno lęk jest zaprzeczeniem miłości. Więc wszystkim życze jak najwięcej miłości aby tych lęków było jak najmniej. Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Witam Kameo Jak zwykle pełna energi jesteś:) Jak daje sobie rade...hm..ja poprostu żyje:):) Ostatnio troche śpiaca chodzę...ale noce sa tak pieklne...mało śpie...a że ja z natury raczej śpioch to troche zmęczona bywam. Spoko jest zwykła codziennosć jakieś tam małe problemy dnia codziennego...czasem jakis gorszy dzień mi sie trafi..ale to normalne tak bywa. To lato jest dla mnie udane...zwyczajnie duzo sytuacjii mnie cieszy..i wszystko jest takie..wyrażne...takie odczuwalne. To mo sie podoba A u Ciebie jak tam Kameo